Συνεντεύξεις και νέα για τους χαρακτηρες του FearTWD

Η Danay Garcia επίσημα ανήκει στο Cast του Fear The Walking Dead. Στο Comic Con αποκτήθηκαν μερικές εξαιρετικά ενδιαφέρον πληροφορίες για τον χαρακτήρα της. Το ονόματα της θα είναι Luciana περιγράφετε ως ένας Badass χαρακτήρας η οποία είναι μέλος μιας ομάδας στην Tijuana δηλαδή εκεί που κατευθύνεται ο Nick. 
Μιλώντας για τον Nick οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν και σίγουρα θα τον επηρεάσει καθώς συμφωνα με τον Dave Erickson ο Nick προσπαθεί να καταλάβει γιατί είναι ζωντανός και ποιος ο σκοπός του. Σε συνεντεύξεις που έδωσε το Cast μας δεν ήταν λίγες οι φορες όπου η Danay Garcia είπε πως οι χαρακτήρες της σειράς προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει ενώ εκείνη ξέρει τους νόμους και τους κανόνες της αποκάλυψης. Τέλος η ηθοποιός κατά την διάρκεια του Panel δήλωσε ενθουσιασμένη με την μεξικανικη κουλτούρα και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται και αντιμετωπίζουν τον θάνατο. 

Πληροφορίες για τους υπόλοιπους χαρακτήρες : 

Η Madison θα είναι αρκετά θυμωμένη με την όλη κατάσταση θα προσπαθήσει να βρει την οικογένεια της αλλά η προσπάθειες θα είναι μάταιες.
Όσο για τον Travis δήλωσε πως το ταξίδι του χαρακτήρα του και του Chris θα είναι πολύ ενδιαφέρον και πως ο Travis είδε το πρόβλημα στον Chris και διάλεξε να αφιερώσει χρόνο πάνω του ώστε να καταφέρει να τον επαναφέρει. 
H Ophelia μετα τον χαμό του πατέρα της θα είναι ελεύθερη και δεν θα έχει την έννοια τον γονιών της, ετσι ο χαρακτήρας της θα έχει θετική και ενδιαφέρον ανάπτυξη.
Σχετικά με την σχέση Madison Strand οι ηθοποιοί δήλωσαν πως είναι δυο πολύ ισχυρές προσωπικότητες όπου ο ένας μαθαίνει από τον άλλον και πως είναι αρκετά ενδιαφέρον ο τρόπος που σκέφτονται οταν είναι μαζί.
 Η Alicia θα πρέπει να αντιμετωπίσει την απουσία του αδερφού της και να βοηθήσει την Madison με αυτό που περνάει και πάλι καθώς δεν ειναι η πρώτη φορά που χάνει τον γιο της.
Η ηθοποιός δήλωσε πως όλοι οι χαρακτήρες θα περάσουν από ένα μεταβατικό στάδιο και πως θα εστιάσουν σε όλους του χαρακτήρες και το τι αντιμετωπίζουν.

Ο Robert Kirkman δηλώνει ενθουσιασμένος που το Fear εχει καταφέρει να πάρει διαφορετικά μονοπάτια από την μητρική σειρά και ότι είναι πολύ ωραίο που μπορούμε να δούμε τους ανθρώπους στην αρχή της αλλαγής τους.
Και τέλος μας ενημέρωσαν πως τα γυρίσματα της 2ης season τελείωσαν πριν έναν μήνα!


Δείτε μερικές συνεντεύξεις που έδωσε το Cast μας παρακατω.Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.