Ο Jon Bernthal λέει ότι ο Frank Castle της δεύτερης σεζόν του Daredevil δεν είναι ο PunisherΤον Απρίλιο, ένα μήνα αφού ο Jon Bernthal έκανε το ντεμπούτο του ως Frank Castle στη δεύτερη σεζόν του Daredevil, η Netflix ανακοίνωσε spinoff σειρά βασισμένη στο The Punisher. Ο Bernthal, φυσικά, θα συνεχίσει το ρόλο του ως Frank Castle.

Παρόλο που το κοινό έχει εντυπωσιαστεί από τη δυναμικότητα του Bernthal ως Frank, ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουμε δει ακόμα την Punisher μεριά του.

"Νομίζω όταν μιλάμε για χαρακτήρες σαν κι αυτόν το πιο σημαντικό είναι η μάχη. Είναι διαφορετικό να χτυπάς κάποιον από το να τον πας απλά στη φυλακή. Ο Frank Castle σε αυτή την ιστορία δεν είναι ο Punisher" αναφέρει ο Bernthal στην ADTV. "Παίρνει δύναμη από το χαμό της οικογένειάς του. Οδηγείται από την οργή και έχει ως αποστολή να βρει αυτούς που του πήραν την οικογένειά του, και να το καταφέρει όσο πιο βίαια γίνεται."
"Αυτή η ομάδα που έχει ενωθεί είναι πραγματικά φιλόδοξη. Επίσης πιστεύω ο τρόπος με τον οποίο μάχεται σου λέει πολλά σχετικά με το χαρακτήρα του. Υπάρχει μια ιστορία πίσω από κάθε γροθιά κι έτσι μας αφήνει να τον προσεγγίσουμε καλύτερα."

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.