Η Laurie Holden αποκαλύπτει ότι η μοίρα της Andrea ήταν αρχικά διαφορετικήΗ Laurie Holden αποκαλύπτει ότι η μοίρα της Andrea ήταν αρχικά διαφορετικήΣΠΟΙΛΕΡ : Το ακόλουθο άρθρο περιέχει στοιχεία τόσο από την σειρά όσο και από το κόμικ, για αυτό όσοι θέλετε να τα αποφύγετε ξέρετε τι να κάνετε..


Σύμφωνα με την ηθοποιό που ενσάρκωσε τον ρόλο της Andrea στην τηλεοπτική σειρά, ο δυναμικός γυναικείος χαρακτήρας θα έπρεπε να ζούσε ακόμα, αντιθέτως όμως έχασε τη ζωή της στην τρίτη σεζόν.


Το Walking Dead ως σειρά βασίστηκε στο ομώνυμο κόμικ αλλά υπάρχουν πλέον μεγάλες αποκλίσεις και διαφορές μεταξύ τους. Μερικές πλοκές και χαρακτήρες αλλάζουν και εξελίσσονται, ενώ άλλοι μένουν στάσιμοι. Κάποιοι χαρακτήρες που πέθαναν στο κόμικ επιζούν στη σειρά και το αντίστροφο. Επίσης, κάποιοι θάνατοι στο κόμικ έχουν αντικατασταθεί από άλλους χαρακτήρες. (π.χ Denise - Abraham) Μπορούμε να πούμε επίσης ότι οι Sasha και Michonne είναι πλέον οι τηλεοπτικές εκδόσεις της Andrea ως sniper και ως ερωτική σύντροφος του Rick αντίστοιχα.


Ωστόσο, η Laurie Holden πρόσφατα παρευρέθηκε στο Walker Stalker Con και προφανώς έριξε κάποιους υπαινιγμούς για το τι έπρεπε να γίνει με τον χαρακτήρα της στην τηλεοπτική έκδοση. Όπως αναφέρει η ίδια, η Andrea θα έπρεπε να βρίσκεται στη σειρά για 8 σεζόν, σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε με το AMC.
“ Λοιπόν, είχα μια συμφωνία διάρκειας 8 χρόνων και υποτίθεται ότι θα ήμουν στη σειρά μέχρι το τέλος. Ο χαρακτήρας μου προοριζόταν να καταλήξει μαζί με τον Rick. Προοριζόμουν να σώσω το Woodbury πάνω σε ένα άλογο και να αγοράσω ένα σπίτι στην Atlanta. Έλαβα μια κλήση από τον τότε παραγωγό του Walking Dead, Glen Mazzara , ενώ ήμουν στο cast και στα γυρίσματα, και με ενημέρωσε ότι δεν μπορούσαν να γράψουν το επεισόδιο και ότι θα έβαζε τέλος στον χαρακτήρα μου. Όταν όλοι πήραμε το σενάριο στα χέρια μας συγκλονιστήκαμε και εγώ προσωπικά ένιωσα σα να με πυροβόλησαν. Τίποτα απ’ αυτά δεν ήταν να γίνουν έτσι.”


Αυτό που η Laurie προσπαθεί να πει είναι ότι η αποχώρησή της ήταν ένα απρόσμενο και ξαφνικό γεγονός. Επίσης, το τελευταίο επεισόδιο όπου ο Glen Mazzara ήταν showrunner στο Walking Dead ήταν το τελευταίο επεισόδιο της Laurie Holden.
Παρ’όλα αυτά ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η διάρκεια ενός συμβολαίου μεταξύ ενός στούντιο και ενός ηθοποιού είναι μόνο 7 χρόνια. Αν το AMC υπέγραφε συμβόλαια διάρκεις 8 χρόνων με το cast της σειράς τότε αυτό θα ήταν παράνομο. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι πολλοί από τους αρχικούς μας χαρακτήρες έχουν υπογράψει συμβόλαιο 7 χρόνων, προφανώς η Laurie θα υπέπεσε σε λάθος. Το συμβόλαιο είναι καθαρά για την πρόσβαση και ότι οι υπηρεσίες του ηθοποιού υπάγονται σε κάποιο δίκτυο ή το κανάλι, χωρίς να σημαίνει ότι ο ηθοποιός θα παραμείνει όλο το διάστημα του συμβολαίου του σε κάποια εταιρεία.


Προσωπικά, μαθαίνοντας αυτό στενοχωριέμαι ακόμα πιο πολύ, καθώς η Andrea είναι από τους πιο δυναμικούς χαρακτήρες στο κόμικ και η Laurie Holden ενσάρκωσε με μοναδικό τρόπο αυτόν τον χαρακτήρα. Πιστεύω ότι όλοι θα θέλαμε να τη δούμε τώρα που τα πράγματα έχουν γίνει πιο δύσκολα από ποτέ για το group μας, διότι ο ρόλος της θα ήταν καταλυτικός στη επερχόμενη μάχη με τους Saviors. (all out war)


Επιμέλεια άρθρου Βασλιλης Μαντζάνας

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.