Τι υπόσχεται ο Ross Marquand για την season 7 του The Walking DeadΧαριτολογώντας ο Ross Marquand απαντά στα εκατομμύρια ερωτήματα που του έρχονται καθημερινά και λεει πως οι παραγωγοί του show έχουν έναν διαγραφέα μνήμης όπου σβήνει τη μνήμη όλου του cast μετά τα γυρίσματα. Μπορεί ο Ross να αστειεύεται αλλά είναι γεγονός πως κανένα μέλος του cast δεν επιτρέπεται να πει κουβέντα για τη συνέχεια των γυρισμάτων.

Παρόλο που οι fans της σειράς είναι εκνευρισμένοι με τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η 6η season και με το γεγονός ότι πρέπει να περιμένουν 6 μήνες για να μάθουν την συνέχεια, ο Ross Marquand δηλώνει πως είναι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που τελείωσε η 6η season της σειράς.


Ο Ross σε δήλωση του μας αναφέρει πως: «Είμαι πολύ περήφανος με τον τρόπο που τελείωσε» και « η Sonequa Martin-Green  (που υποδύεται τη Sasha) και ο άντρας της,  Kenric Green (που υποδύεται τον Scott από την Alexandria) είδαν το επεισόδιο με την οικογένειά μου στο Denver, ήμουν τόσο περήφανος για το επεισόδιο γιατί παρόλο που γνωρίζαμε το τέλος ταυτόχρονα μας δημιουργούσε άγχος για το τι θα γίνει στη συνέχεια. Δεν με πείραξε ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε . Πολλά show τελειώνουν με τον ίδιο τρόπο, πραγματικά πιστεύω πως το τέλος εκτελέστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Ο Ross επίσης υποστηρίζει πως αξίζει η εξάμηνη αναμονή και ότι αυτό θα αποδειχθεί στο πρώτο επεισόδιο της Season 7. Συγκεκριμένα σε δήλωσή του λέει « θα είναι βίαιο και τρελό και πιστεύω πως θα είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι fans»
Τέλος ο Ross μας αποκαλύπτει στο περίπου πως θα συνεχιστεί η ιστορία του TWD.  Μας αναφέρει πως  τα “σύνορα” της σειράς θα μεγαλώσουν και ότι από εδώ και πέρα η σειρά δεν θα έχει να κάνει τόσο με την επιβίωση και την εύρεση ειδών πρώτης ανάγκης όσο με τις σχέσεις μεταξύ των διαφόρων “ομάδων” ή “κοινοτήτων”. Μέσα σε αυτές τις κοινότητες σίγουρα θα συμπεριλαμβάνετε το Hilltop, η Alexandria και το μόνο που αναμένουμε είναι η εμφάνιση του Kingdom αλλα και την καλύτερη παρουσίαση των Saviors.
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.