Οι δέκα πιο μίσητοι χαρακτήρες στο TWDΟΙ ΔΕΚΑ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟ TWD

10)EUGENE PORTER
Έδωσε σε όλους την ελπίδα ότι είναι ένας μεγάλος επιστήμονας και ότι έχει την λύση για τον ϊο, το ψέμα του ήταν το μόνο που κρατούσε τον  Abraham.Το μόνο που έκανε ήταν να κάθεται και να τους κοιτά όλους με βλέμμα κουταβιού. Υπομονή για την 7η σεζόν…

9)SHANE
Η έμμονη του με την Λόρι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, σκότωσες τον Ότις χωρίς λόγο.Από καλός φίλος της οικογένειας έγινες εραστής-πάτριος-ήγετης και μέσα σε όλα αυτά το 90% των αποφάσεων του ήταν λαθος..Μας άφησες στο τέλος της 2ης σεζον..

8)BETH GREEN
Σε έναν κόσμο γεμάτο κακό, τραγούδαγες, είχες κατοικίδια στον αγρό σου μερικούς walkers και προσπάθησες να μεθύσεις μαζί με τον Ντάρυλ πίνοντας κάτι σαν ουίσκι…Ο θανάτος σου ήταν λίγο έως πολύ χαζός … Θα σε θυμόμαστε πάντα επειδή έκανες τον Ντάρυλ να κλάψει..

7)MERLE DIXON
Μισογύνης , ρατσιστής και έγινες το δεξί χέρι του «Κυβερνήτη», αυτά νομίζω φτάνουν..Θα σε θυμόμαστε γιατί πάλεψες με τον αδελφό σου...

6)ED PELETIER 
Χτύπαγες την γυναίκα σου πριν, μετά και κατά την διάρκεια της αποκάλυψης..στον ύπνο σου ,στον ξύπνιο σου..Εγώ θα σου πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» γιατί έκανες την Carol μια μεγάλη badass τύπισσα….

5)"THE GOVERNOR"
Κακός..πολύ κακός… Ευθύνεσαι για τον θάνατο του Hersel  για τον θάνατο της Andrea,κράταγες την κόρη σου αλυσοδεμένη μέχρι να βρεις λύση και έκανες συλλογή με κεφάλια..Κολλητέ..Αν εσείς έχετε τανκ, εμείς έχουμε Ντάρυλ..

4)FATHER GABRIEL 
Ξεκινάμε..άφησες τους πιστούς έξω από την εκκλησία και πέθαναν όλοι, άφησες ανοιχτές τις πύλες στην Αλεξάνδρεια..Δεν προσφέρεις τίποτα.. Θα μπορούσες να τουλάχιστον να κηρρύτεις τον λόγο του Θεού.. 

3) CARL GRIMES
Στο σχολείο θα τον κάναμε παρέα γιατί θα ήταν ο γιος του διευθυντή, ντροπαλός, λιγομίλητος τρώει μόνος του τα γλυκά και δολοφόνος..Το καπέλο έχει γίνει ένα με το κεφάλι και εσχάτως έχασε το μάτι του και λίγο από το μυαλό του..Θα το δείτε στην σεζόν 7..

2) ANDREA
Δεν άκουγε κανένα και έκανε πάντα του κεφαλιού της, κοιμήθηκε με τον «Κυβερνήτη», πούλησε την ομάδα της και πυροβόλησε τον Ντάρυλ..Τον Ντάρυλ ρε Άντρεα ??Θα την θυμόμαστε για την σκηνή που σηκώθηκε από το κρεβάτι του «Κυβερνήτη»

1) LORI GRIMES
Ανίκανη μητέρα, ανίκανη σύζυγος και κοιμάσαι με τον καλύτερο φίλο του άντρα σου γιατί νομίζεις είναι νεκρός..Χειραγωγούσες τον άντρας σου και τον γκόμενο σου..Δεν είπες την αλήθεια στον Ρικ που ήξεραν όλοι στο γκρούπ..Θέλεις να φύγει ο Shane,θέλεις να μείνει ο Shane,θες να σκοτώσει ο Ρικ τον Shane και με τον που τον σκοτώνει του κρατάς μούτρα..Το βασικότερο, έμεινες έγκυος ψάχνοντας τον γιο σου που είχε χαθεί… Θα σε θυμόμαστε πάντα γιια την έκφραση σου όταν είδες τον Ρικ..
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.