Το Walking Dead προωθεί χαρακτήρες ως βασικούς στην έβδομη σεζόνΣύμφωνα με όλες τις υποθέσεις υπάρχει ένα μέλος του cast του walking dead το οποίο θα εγκαταλείψει τη σειρά όταν αυτή επιστρέψει για την έβδομη σεζόν στο AMC. Έτσι κι αλλιώς ο Negan έχει ξεκάθαρα σκοτώσει κάποιον με το ρόπαλο του την Lucille. Όσο για τον Jeffrey Dean Morgan (Negan), θα είναι τριγύρω για πολύ καιρό.

Σύμφωνα με το the hollywood reporter το AMC αποφάσισε να κάνει τον Jeffrey Dean Morgan και τον Xander Berkeley βασικούς στην επερχόμενη έβδομη σεζόν του walking dead. Και οι δύο ηθοποιοί είχαν υπογράψει την έκτη σεζόν ως ανερχόμενοι χαρακτήρες. Ο Berkeley αναπαριστά τον Gregory τον αρχηγό ενός άλλου group επιζώντων που ζουν στο Hilltop.

Η σειρά επίσης πρόσθεσε άλλα δύο οικεία πρόσωπα από την έκτη σεζόν τον Tom Payne και Austin Amelio. O Payne έπαιξε τον Jesus ο Austin τον Dwight. Όσο ο Jesus είναι σύμμαχος του Rick και των άλλων επιζώντων της Alexandria, άλλο τόσο ο Dwight είναι ακόλουθος του Negan. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία τους θα δούμε στην έβδομη σεζόν.

Το hollywood reporter επίσης επισήμανε ότι είναι πολύ πιθανό σύντομα να ξέρουμε ποιος θα υποδυθεί τον Ezekiel, τον αινιγματικό και μη συγκαταβατικό αρχηγό των ανδρών που συνάντησαν η Carol και ο Morgan στο φινάλε της έκτης σεζόν. Περιμένουμε ακόμα να δούμε αν η Shiva η τίγρης του Ezekiel θα είναι τόσο δυναμική όσο περιμένουμε.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.