Τα 10 όπλα που μας έκαναν εντύπωση


Ψαλίδια,πριόνια προσθετικά μέλη.. Μόνο η φαντασία δεν λείπει από τους αμέτρητους θανάτους που έχουμε δει μέσα σε αυτές τις 6 σεζόν..

Νούμερο 10.

Μπορεί να είχε χάσει την βαλλίστρα του ο Daryl αλλά αυτό  δεν τον εμπόδισε να αποκεφαλίσει 3 walkers με μία αλυσίδα..

Νούμερο 9.

Είσαι σε ένα σπίτι και ψάχνεις ένα αιχμηρό αντικείμενο...χμμμμ...το βρήκα ένα ψαλίδι,αυτό σκέφτηκε και η Jessie και το κάρφωσε σε μια wolf κατά της διάρκειας της επιδρομής .

Νούμερο 8.

Ποίος είπε ότι τα σφυριά είναι μόνο για να καρφώνεις πρόκες,ρωτήστε και τον Tyreese κάτι παραπάνω ξέρει..έγινε προέκταση του χεριού του και το κάρφωνε με μανία..

Νούμερο 7.

Κακά τα ψέμματα οι γυναίκες είναι επικίνδυνες ακόμα περισσότερο όταν κουβαλάνε και ένα αυτόματο πολυβόλο όπως η Sasha..

Νούμερο 6.

Σαν κλασσικός Αμερικάνος ο Shane θέλησε να προστατεύεται με μία καραμπίνα,να μου πεις εδώ ολόκληρος Arnold στον "Terminator" την είχε στο The Walking Dead δεν θα ήταν χρήσιμη??

Νούμερο 5.

Ένα φονικό χέρι,ποίος είπε ότι άμα χάσεις το χέρι σου είσαι αβοήθητος?? O Merle μια χαρα τα κατάφερε με την βοήθεια του Governor..

Νούμερο 4.

Έχουμε δει πολλά ραβδιά στην τηλεόραση,τα χρησιμοποίησαν από τον Μπρους Λι μέχρι τον Χάρι Πόττερ και ανάμεσα σε αυτούς και ο Morgan οπού στα χέρια του είχε καταστροφικές συνέπειες για τους αντιπάλους του ..

Νούμερο 3.

Κλασσικός Αμερικάνος αστυνομικός ο Ric έτσι είχε στην κατοχή του ένα Colt Python ικανό για πολύ μεγάλες ζημιές..

Νούμερο 2.

Είπαμε οι γυναίκες είναι επικίνδυνες άλλα με ένα σπαθί οπλισμένες γίνονται σχεδόν άτρωτες..
"katana " λέγεται το όπλο των Σαμουράι αλλά και της Michonne όπου μπορεί να σε αποκεφαλίσει  σε κλάσματα του δευτερολέπτου..(Κοίτα να της κάνεις καμιά μ*****α Ρικ και σε βλέπω ευνούχο..)

Νούμερο  1.

Όποιος ήξερε την βαλλίστρα και την χρήση της πριν το The Walking Dead εγώ θα τον παραδεχτώ,όποτε ας είναι καλά ο Daryl που μας την έμαθε..έχει σκοτώσει ανθρώπους,ζόμπι μέχρι και σκίουρους με μεγάλη ακρίβεια αλλά έχει ένα μειονέκτημα,πρέπει να μαζεύεις τα βέλη σου αλλά καθόλου δεν μας ενδιαφέρει όσο κρατάει ζωντανό τον Daryl..

Εσείς σε μια τέτοια κατάσταση τι θα διαλέγατε?? Εγώ πάντως την "katana" της Misconne.το αυτόματο της Sasha και το ραβδί του Morgan..
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.