Οι διάφορες του Νιγκαν απο το κόμικ στη σειρά




Οι διάφορες του Νιγκαν απο το κόμικ στη σειρά



Τα πρώτα σημάδια και δείγματα του Νιγκαν ειναι εδω και ας εχει εμφανιστεί μονο λίγα λεπτά στην ουσία . Σύνολο τηλεοπτικού χρόνου εχει 12 λεπτά και η αναταραχή που εχει προκαλέσει δεν εχει προηγούμενο .

Σαν χαρακτήρας κόμικ ο Νιγκαν ειναι τρομακτικός αλλα παράλληλα τόσο πολυ γμτ. Σου αφήνει παντα μια αίσθηση περίεργη που δεν ξέρεις αν τον μισείς η τον γουστάρεις τρελα. Το ίδιο περιμένω να νιώσω και στην σειρά. 

Αν και πολυ νωρίς οι διάφορες μεταξύ  των δυο Νιγκαν ειναι σχεδόν ορατές . 

Διαφορά νούμερο ενα : 

Ο Νιγκαν του κόμικ δεν θα απειλούσε ποτε γυναίκα . Το αντίθετο συνέβη στην σειρά όταν απείλησε την Μαγκί .




Διαφορά νούμερο δυο : 

Στο κόμικ ξέρουμε οτι σκοτώνει εναν  τον Γκλεν και αυτο γιατι υποστηρίζει πως θελει τους υπόλοιπους ζωντανούς να δουλεύουν για εκείνον  . Στην σειρά ξέρουμε πως σκότωσε δυο ( Γκλεν , Ειμπραχαμ ) . 




Διαφορά νούμερο τρία : 

Ο Νιγκαν του κόμικ δεν παίρνει αιχμάλωτους . Σκοτώνει για παραδειγματισμό χωρις να πάρει πίσω μαζί του κάποιον ο οποίος δεν ειναι πρόθυμος να δουλέψει για εκείνον . Με λίγα λόγια θελει στην ομαδα του μονο όσους ειναι πρόθυμοι . Στην σειρά ξέρουμε πως αιχμαλωτίζει τον Νταρυλ . Το περίεργο ομως ειναι πως στο τρέιλερ εμφανίζονται και αλλοι τύποι που φοράνε τα ιδια με τον Νταρυλ . Αν προσέξουμε καλύτερα θα δούμε πως πίσω στην πλάτη τους έχουν γράμματα . Ειναι σαν να μαζεύουν μια ομαδα ανθρώπων όπου τους μαρκάρουν με γράμματα στις φόρμες και τους βάζουν να δουλεύουν σαν αιχμάλωτοι . 






Διαφορά νούμερα τέσσερα : 

Στο κόμικ παρόλο που η ομαδα του Νιγκαν τον φοβάται και ακολουθεί κατα γράμμα οτι τους πει εκείνος, ο ίδιος  δεν συμπεριφέρεται σαν βασιλιάς . Στην σειρά τον ειδαμε να περνάει απο μπροστά τους και εκείνοι να γονατίζουν . Αυτόματα βλέπουμε ενα  πιο σκληρό πρόσωπο και ίσως ακόμα μια πιο αυταρχική συμπεριφορά .

                                         

Γενικά θα περιμένουμε πολλα παρά πολλα να δούμε απο αυτόν τον χαρακτηρα μιας και η ιστορία του ειναι μεγάλη και κρατάει πολλα πολλα τεύχη .. Σίγουρα στο μέλλον και όσο παιζει η σειρά θα βλέπουμε και άλλες διάφορες που θα κάνουν ακόμα πιο απρόβλεπτο τον Νιγκαν . 

Δημοσίευση σχολίου

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια χαρα ολα απλα βαλτε ενα spoiler alert στην αρχη του κειμενου-για τη διαφορα 2 λεω..-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παιδιά και στο κομικ γονατίζουν μπροστά του, αν δείτε στο chapter που ο Καρλ πάει στη βάση του υπάρχει παρόμοια σκηνή. Επίσης και στο κομικ απειλή γυναίκα, την Μισον, όταν τους κοιτάει έναν έναν πριν αρχίσει το eenie meenie miney mo.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εδώ είναι η σκηνή που γονατίζουν μπροστά του, παρόμοιο με αυτό που έδειξε στο τρειλερ
  http://readcomiconline.to/Comic/The-Walking-Dead/Issue-105?id=1722#6

  ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.