Τα αυτοκίνητα της σειράς


Μέσα σε αυτά τα 6 χρόνια έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα,μηχανές μέχρι και άλογα αλλά ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι οχήματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους..

Ξεκινώντας από τον πρώτο κύκλο ο Ρικ έχει ένα ford crown victoria του 1999 ,κοινώς το αυτοκίνητο του σερίφη που πήρε από το αστυνομικό τμήμα.

Στην συνέχεια και αφού βρίσκει και το υπόλοιπο γκρουπ εμφανίζεται το αγαπημένο μας τροχόσπιτο,που έβγαλε πιο πολλά προβλήματα και από το δικό μου αμάξι,ήταν ένα D-27C Winnebaco Chieftain του 1973 όπου κατά κύριο λόγο το οδηγούσε ο Dale..

Και κάπου εκεί εμφανίζεται ένας μικροκαμωμένος Κινέζος ο οποίος οδηγάει ένα Dodge Challenger του 2009,(έναν λόγο ρε Γκλεν που το παράτησες ????)

Πριν καβαλήσει την μηχανή ο Νταρυλ τον είδαμε με ένα Dodge Charger Lx το όποιο και αυτό παρατήθηκε κάπου σε ένα δάσος... 

Ένα Hyundai Tucson οδηγήθηκε από τους Εντι,Ρικ,Σειν και Μαγκι το όποιο πέρασε αρκετές δυσκολίες και το άφησαν όταν έσπασε το ψυγείο..

Αφού άφησε το Dodge Charger έπιασε τις μηχανές,και συγκεκριμένα μια Honda CB 750 nighthawk του  1992,ο λόγος για τον Ντάρυλ ο οποίος την έφτιαξε και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι του..μέχρι που την έκλεψε ο Ντουαιτ..

Στον τελευταίο κύκλο είδαμε πάλι ένα τροχόσπιτο,συγκεκριμένα ένα Coachmen Senetor οπού έκανε βόλτες μέσα στο δάσος μέχρι να γίνει τελευταίος κάτοχος ο Νιγκαν..Από εκεί έκανε και την εμφάνιση του εξάλλου..

 BONUS CAR...

Κάτι που  ΔΕΝ κυκλοφορεί στους δρόμους,είναι δύσκολο να πάρεις δίπλωμα για αυτό και αν το δεις μπροστά σου καλύτερα να τρέξεις εκτός και αν είσαι ο Ντάρυλ..Η ονομασία του είναι Dhrysler M60A1 Patton και μπορεί να ισοπεδώσει τα πάντα..
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.