Όσα είπε το Cast μας στο Panel του San Diego Comic Con .


Το Comic Con είναι μια εκδήλωση που μας δίνει υλικό και νέα κάθε χρόνο για της αγαπημένες μας σειρές και ταινίες. Τα panel κάθε χρόνο άκρως απολαυστικά κάνοντας μας να ζηλεύουμε που δεν είμαστε εκεί. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε ακάλυπτο το τι ειπωθηκε κατά την διάρκεια που το Cast μας μίλησε και παρουσίασε το trailer για την 7η season. Πάμε να δούμε τα βασικά που μάθαμε.

Ο Robert Kirkman υποσχέθηκε μια δυνατή πρεμιέρα για μια δυνατή Season!
Η Gale Ann Hurd δηλώνει ενθουσιασμένη γιατι στην 6η season ''είδαμε έναν κόσμο μεγαλύτερο και αυτός ο κόσμος θα μεγαλώσει παραπάνω με την ομάδα μας να συναντά νέους ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις όπου άλλοι θα είναι φίλοι και άλλοι εχθροί.'' Ο ενθουσιασμός της για την Shiva δεν κρύβεται καθώς δήλωσε πως θα είναι ενδιαφέρον ακόμα και χαρακτήρες που δενε είναι άνθρωποι και στην συνέχεια έκανε ένα νιάου ( συμπεράσματα δικά σας )
Ο David Alpert είπε πως μερικά χρόνια πριν ο Kirkman του είχε πει πως θα κάνει κάποια πράγματα στο comic όπου δεν θα μπορέσουν να κάνουν στην σειρά και τώρα έφτασαν σε αυτό το σημείο και έχουν καταφέρει να τα κάνουν όσο δύσκολα και αν ήταν. Πρόσθεσε πως πέρα από τις διάφορες τοποθεσίες και χαρακτήρες που θα γνωρίσουμε στην 7η season κάτι ακόμα που θα είναι ενδιαφέρον θα είναι τα διάφορα είδη ηγεσίας!
Ο Nicotero δήλωσε ευχαριστημένος με το ποσο έχει ανέβει το επίπεδο στο make up και στα visual effects καθώς και ανέφερε μερικούς walkers όπου θα μας μείνουν στο μυαλό.Ως director του πρώτου επεισοδίου της 7ης season  είχε πολύ άγχος και νοιώθει πως η σειρά είναι πρόκληση μέχρι και για τους ίδιους τους παραγωγούς.
Ο Scot Gimple είπε για τον Khary Patyon που θα υποδυθεί τον King Ezekiel ότι στην οντισιόν όταν ο Kirkman τον είδε '' πέταξε την σκούφια του '' και παρ όλου που είναι νεότερος σε ηλικία από οτι ο Ezekiel του Comic ταιριάζει γάντι στον ρόλο.
Ο Jeffrey Dean Morgan (Negan) είπε πως ποτέ δεν περίμενε τόση αναγνώριση από τον κόσμο και πως το ενδιαφέρον για το ποιος πέθανε ήταν πάνω του αναμενόμενου για τον ίδιο, συνέχισε λέγοντας οι Fan είναι παθιασμένοι με την σειρά και πετάγονται από παντού με την απορία του ποιος πέθανε. Είναι ότι πιο ωραίο του έχει τύχει που συμμετέχει στο Twd καθώς ήταν από πριν Fan της σειράς και λατρεύει που πλέον είναι κομμάτι της οικογένειας του Twd.
Ο Andrew Lincoln (Rick) είπε πως έρχεται ένα από τα σπουδαιότερα επεισόδια μετά το Terminus
Ο Steven Yeun (Glenn) σχετικά με την μοίρα του χαρακτήρα του στο Comic δήλωσε πως τα πρώτα χρόνια της σειράς ένοιωθε ασφαλείς γνωρίζοντας πως λογικά ο ''θάνατος'' του αργεί και καθώς έφταναν προς εκείνο το σημείο συνειδητοποίησε πως ίσως ο χρόνος του τελειώνει και ένοιωθε χάλια. Ωστόσο συμπλήρωσε πως η σκηνή του θανάτου του στο Comic είναι από τις πιο δυνατές στιγμές και ως Fan και ως πρωταγωνιστής στην σειρα όπως και να γίνει πιστεύει πως θα είναι υπέροχο.
Στην συνέχεια η Lauren Cohan (Maggie) μίλησε για το ποσο δύσκολο ήταν να ετοιμαστούν σωματικά αλλά και ψυχικά για τα γυρίσματα του φινάλε της 6ης season καθως η ίδια έπρεπε να δείχνει άρρωστη και εξασθενημένη, παρ όλες τις δυσκολίες ένας σημαντικός παράγοντας που έκανε αυτά τα γυρίσματα αξέχαστα ήταν το γεγονός ότι εκεί ήταν άτομα που αγαπά (εννοώντας τους υπόλοιπους ηθοποιούς ) και ο ένας είχε τον άλλον για στήριγμα. 
Ο  Chandler Riggs (Carl) μίλησε για την μεγαλύτερη του απώλεια μέχρι τώρα δηλαδή το μάτι του, ξεκίνησε λέγοντας πως απολαμβάνει όλα τα προσθετικά που πρέπει να φοράει για να καλύπτει την πληγή ωστόσο ορισμένες φορές είναι αρκετά ενοχλητικό καθώς χάνει μεγάλο μέρος του οπτικού του πεδίου.
Η Danai Gurira (Michonne) μίλησε για την αλλαγή του χαρακτήρα της από samurai σε μια πιο ρομαντική και μητρική Michonne λέγοντας πως αυτό είναι κάτι το οποίο χτίζεται εδώ και καιρό σταδιακά από την 3η season η Michonne άρχισε να έρχεται κοντά με τον Carl και αυτό ήταν αρκετό ώστε να την αλλάξει από την ολιγομιλητη και σκληρή προσωπικότητα που ήταν.
Ο Norman Reedus (Daryl) παραδόξως δεν πρόλαβε να πει πολλά καθώς ακολούθησε μια φάρσα από τον Andrew Lincoln την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.
Ο Josh McDermitt (Eugene) σχολιασε τα καταπληκτικά Cosplay που συνάντησε στο Comic Con του χαρακτήρα του και αστειευόμενος είπε είναι αρκετοί που έκαναν Cosplay τον χαρακτήρα μου και το καταλαβαίνω καθώς δεν χρειάζεται να έχεις το σώμα του Daryl για να φανεί επιτυχημένο. Τέλος είπε πως είδε πολλές γυναίκες cosplayer να κάνουν τον χαρακτήρα του και πως δεν θα ήθελε να έχει καμοια σεξουαλική επαφή με τον Eugene.   
O Michael Cudlitz (Abraham) μίλησε για το ποσο περίπλοκο ήταν να χωρίσει την Rosita και να κάνει μια νέα σχέση με την Sasha. Συγκεκριμένα είπε πως η σχέση του με την Rosita ήταν μια σχέση ανάγκης ενώ με την Sasha είναι μια σχέση που σκοπεύει το μέλλον. Τέλος πρόσθεσε πως ο Abraham ακόμα αγαπάει την Rosita και τον Eugene καθώς είναι η οικογένεια του και πως θα πέθανε για αυτούς αλλά στην Sasha βρήκε κάτι για να ζει.
Η Cristian Serratos (Rosita) στάθηκε στο ποσά πολλά έχει κερδίσει από την σειρά ως ηθοποιός. Δήλωσε ενθουσιασμένη που εκπροσωπεί μια τόσο badass Λατίνα χαρακτήρα και ευχήθηκε να συνεχίσει να παίζει στην σειρά για όσο δυνατόν περισσότερο.
Η Sonequa Martin Green (Sasha) μοιράστηκε μερικές ωραίες στιγμές που πέρασε στο set της σειράς μαζί με τον Michael.  
Και τέλος ο Ross Marquand  (Aaron) που δεν είπε κάτι καινούργιο αλλά έκανε μερικές από τις μίμησης που επιτυχημένα κάνει με την φωνή του. 
Καταλαβαίνουμε πως το Cast μας λειτουργεί ομαδικά και είναι μαζί στα καλά αλλά και στα δύσκολα ως μια οικογένεια.   Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.