Πόσες βρισιές θα ακούσουμε στο dvd από τον Negan?
Πόσες βρισιές θα ακούσουμε στο dvd από τον Negan?

Ως αναγνώστης του comic, ξενέρωσα που στο φινάλε της έκτης σεζόν δεν ακούσαμε τον Negan να χρησιμοποιεί το αισχρό λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί στο comic, καθώς είναι επίσης ένας σημαντικός λόγος που αγαπήθηκε από τους περισσότερους. Παρ'όλα αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον Jeffrey Dean Morgan, ο οποίος ενσαρκώνει τον Negan στη σειρά, να βρίζει και να ρίχνει γενικότερα καντήλια στο blu-ray dvd που βγαίνει αυτήν την Τρίτη. Το blu-ray dvd θα μας δείξει μια uncensored έκδοση που όπως πολλοί ξέρετε είναι μια έκδοση που δε λογοκρίνεται για το πιθανό αισχρό και υβριστικό περιεχόμενό της. Και έτσι, καθώς το κανάλι που υπάγεται η σειρά, το AMC, δε δέχτηκε τις βρισιές του Negan να προβληθούν, στον -διάρκεια 11 λεπτών- μονόλογο του αρχηγού των Saviors θα προστεθούν οι βρισιές που υπάρχουν στο 100ό τεύχος του comic και θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε στο dvd. (Φυσικά μετά το 2ο χτύπημα με τη lucille δε θα δούμε τίποτα άλλο παρά από μια μαύρη οθόνη..)


Είστε έτοιμοι, λοιπόν, να ακούσετε πόσες βρισιές θα ειπωθούν? 23!! Ναι, καλά είδατε. Όλες οι βρισιές του θα σχετίζονται με τη λέξη "f*ck". Θα είμαστε επίσης τυχεροί να ακούσουμε και την πιο γνωστή -και αγαπημένη μου- ατάκα από το συγκεκριμένο μονόλογο, που έγραψε ο Robert Kirkman. Η ατάκα αυτή προβλήθηκε στη σειρά ως "I am gonna beat the holy hell out of one of you", ενώ στο dvd θα την ακούσουμε σε όλο της το μεγαλείο. Πάρτε μια γεύση..


Αναλυτικότερα οι βρισιές που θα ειπωθούν είναι οι εξής ( όσοι δε θέλετε να ξέρετε μη scrollάρετε προς τα κάτω) :

F*ck : 3
F*cked : 2 
F*cking : 16
F*cker : 1
F*ckedy :1


Το dvd βγαίνει αυτήν την Τρίτη, στις 23 Αυγούστου. (23 Οκτωβρίου η πρεμιέρα, 23 Αυγούστου το dvd, 23 βρισιές..κάποιος έχει θέμα με αυτό το νούμερο!)Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.