Ο Frank Dillane μιλά για τις αποφάσεις και το μέλλον του χαρακτήρα του.

Το 8 επεισόδιο του FearTWD ήταν αφιερωμένο στον Nick έναν περίπλοκο χαρακτήρα με περίεργο τρόπο σκέψης. Ο Frank Dillane σε συνέντευξή (Q&A δηλαδή ερώτηση και απάντηση ) του είχε αρκετά ενδιαφέρον πράγματα να πει για τον χαρακτήρα, πάμε να τα δούμε. 


Ερώτηση: Το 8ο επεισόδιο ήταν ολοκληρωτικά πάνω στον χαρακτήρα σου έμαθες κάτι καινούριο για τον Nick όπου δεν ήξερες?

 Απάντηση : Έμαθα πως ακριβώς πέθανε ο πατέρας του το οποίο δεν είχε διευκρινιστεί ακριβώς. Δεν φαντάστηκα πως ο Nick ήταν για απεξάρτηση εκείνον τον καιρό, ήταν έκπληξη το ποσό γρήγορα άλλαξαν τα πράγματα. Επίσης το ότι τον είδαμε με το κορίτσι του την Gloria ήταν αρκετά ενδιαφέρον. 


Ερώτηση : Όσο ο Nick περιπλανιέται στο Μεξικό είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Πιστεύεις πως μετάνιωσε που άφησε την ασφάλεια που του παρείχε η οικογένεια του? 
 Απάντηση : Πιστεύω πως δεν υπήρχε κάτι για αυτόν στο οικογενειακό του περιβάλλον, ήταν έτοιμος να φύγει. Δεν είμαι σίγουρος αλλά πιστεύω δεν το μετάνιωσε, ο Nick δεν είναι ο τύπος αγοριού που θα μείνει με την μητέρα του για πολύ καιρό. Έτσι είναι η ζωή έτσι και αλλιώς κάθε νέος κάποια στιγμή πρέπει να μάθει να είναι ανεξάρτητος.


Ερώτηση: Πιστεύεις πως ο Nick βρήκε μια κοινότητα που τον ευχαριστεί στο χωριό της Tijuana?
 Απάντηση : Ναι σίγουρα ο Nick έχει βρει το ιδανικό μέρος! Η Luciana είναι πολύ hardcore και έχει τα skills που χρειάζεται η αποκάλυψη. Ο Nick εχει βρει ένα ασφαλές μέρος αλλά όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στα ασφαλές μέρη στην αποκάλυψη! Ερώτηση : Αυτός ο ''νέος κόσμος'' προσφέρει μια παράξενη ασφάλεια στον Nick που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό?
 Απάντηση: Ο Nick βλέπει έναν πιο ειλικρινή κόσμο, στο κάτω κάτω όλοι μας είμαστε ζώα και ας προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας το αντίθετο. Πιστεύω ο Nick ήταν πάντα ειλικρινής και τα είχε καλά με τους δαίμονες του και την δίψα του. Όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν τώρα ενώ ο Nick το κάνει αυτό εδώ και πολύ καιρό.  


Ερώτηση : Ο Nick πρώτος ανακαλύπτει πως μπορεί να περπατήσει ανάμεσα στους νεκρούς αν είσαι καλυμμένος στο ίδιο τους το αίμα και από τότε το έχει κάνει αρκετές φορές. Πως είναι για εσένα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε τόσους walkers καλυμμένος σε αίματα?
 Απάντηση : Το αίμα κολλάει αρκετά οπότε για να είμαι ειλικρινής είναι χάλια. Είναι έκπληξη για εμένα να διαβάζω το σενάριο ανάμεσα στις σκηνές και να βλέπω πως ο Nick είναι ακόμα καλυμμένος μέσα σε αίμα. Εν μέρη δεν μου αρέσει αλλά το θεωρώ υπέροχη υποκριτική επιλογή για εμένα είναι όσο cool είναι να καπνίζεις ένα τσιγάρο σε μια σκηνή.


Ερώτηση: Ο Nick ανέφερε πως είναι ασφαλέστερο να είσαι σε ένα κοπάδι από infected παρά μαζί με οπλισμένους ανθρώπους καθώς και πως θέλει να είναι σε ένα μέρος όπου οι infected δεν θεωρούνται τέρατα. Πως βλέπει ο Nick τους infected?
Απάντηση : Πιστεύω πως έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι infected δεν μπορούν να πουν ψέματα. Μαζί τους ξέρεις που είσαι και δεν μπορούν να σε κοροϊδεύουν καθώς είναι πολύ χαζοί.Αντίθετα με τους ανθρώπους είναι πολύ περίπλοκο.  


Ερώτηση : Σε προηγούμενο επεισόδιο ο Nick και η Alicia αναφέρουν μερικά από τα θετικά της αποκάλυψης. Ο Nick λέει πως δεν υπάρχουν αεροπλάνα και μόλυνση. Μπορείς να σκεφτείς άλλο ένα θετικό της αποκάλυψης? 
 Απάντηση : Ίσως θα ήταν ευκολότερο να βρεις αγόρι ή κορίτσι! ( Λογικά εννοεί ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές Δείτε τον Glenn και την Maggie ).


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.