Θα δούμε επιτέλους τον Negan ξυρισμένο?Θα δούμε επιτέλους τον Negan ξυρισμένο?

Όσοι πιστοί διαβάζουν το comic, θα αναρωτιούνται αν θα δούμε ποτέ τον τηλεοπτικό Negan ξυρισμένο χωρίς το μούσι του, σαν τον Negan του comic. Φυσικά, εύλογες είναι οι απορίες του τύπου: " μα ποιος ξυρίζεται σε μια τέτοια κατάσταση, όπως είναι η αποκάλυψη?" Μα, φυσικά ο Negan, όπως είπε και ο ίδιος στο φινάλε της 6ης σεζόν. 

Ο Jeffrey Dean Morgan βρέθηκε σε μια φωτογράφιση πριν λίγες μέρες για λογαριασμό του εξωφύλλου του περιοδικού Entertainment Weekly. Στην φωτογράφιση ο JDM μάς δίνει μια γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί στην έβδομη σεζόν, χωρίς να έχει ξυρίσει το μούσι του.


Ωστόσο, πριν 2 μέρες ο JDM μαζί με τον Norman Reedus φωτογραφήθηκαν με μία fan της σειράς και ο "κακός" μας έχει ξυρίσει τελείως το μούσι του, υιοθετώντας έτσι το style του comic Negan.  Όπως αποκάλυψε και ο ηθοποιός, ο Robert Kirkman και ο Scott Gimple ήθελαν ξυρισμένο τον Negan, αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν στα γυρίσματα της άλλης του σειράς, Good Wife. Το trailer πάντως για την έβδομη σεζόν μας αποκάλυψε έναν αξύριστο Negan οπότε περιμένουμε τα ξυράφια κοντά στο έβδομο με όγδοο επεισόδιο. Οι αντιδράσεις και οι απόψεις για το ξύρισμά του JDM διίστανται, καθώς πολλοί θεωρούν το στυλ του με το μούσι καλύτερο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία. Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.