Νέα μέσα απο τα γυρίσματα ! (SPOILERS)


Το καλοκαίρι σχεδόν τελείωσε και το ίδιο και οι διακοπές μας, κάναμε όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα γινόταν ωστε η τεράστια αναμονή να περάσει ευκολότερα ωστόσο στο θέμα των γυρισμάτων έχουμε μείνει λίγο πίσω για αυτό μαζέψαμε όσες πληροφορίες έχουμε για τα γυρίσματα μέχρι και σήμερα.

 6 Ιουλίου. Μερικές νυχτερινές λήψεις στην Alexandria επίσης γυρίσματα γίνονται και σε μια νέα τοποθεσία. Πρόκειται για ένα κατάστημα στο οποίο εντόπισαν την Tara και μερικούς walkers. (υπάρχουν και φήμες ότι στην συγκεκριμένη τοποθεσία γύρισαν σκηνές και o Carl με τον Rick αλλά πιο πιθανό είναι να μην ισχύουν ). Τα γυρισματα σε αυτο το σημείο βρίσκονται στο 6ο επεισόδιο το οποίο οπως φαίνεται θα εστιαζει στο ταξιδι αναζήτησης προμηθειών που βρίσκεται η Tara με τον Heath. Μέχρι το τέλος του επεισοδίου ή Tara θα φτάσει στην Alexandria ωστόσο άγνωστο το τι έγινε με τον Heath. Στην Alexandria γύριζαν σκηνές ο Eugene με την Rosita και την Tara οπότε υποθέτουμε ότι αυτοί θα την υποδεχτούν όταν φτάσει.
11 Ιουλίου. Γυρίσματα έγιναν σε μια καλα μπλοκαρισμενη τοποθεσία (και έτσι δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε πολλές φωτογραφίες) εκεί γυρίσματα έκανε για ακόμα μια φορά η Tara και βγάζει απόλυτο νόημα καθώς το 6ο επεισόδιο θα εστιάσει πολύ επάνω της. Επίσης  παλιότερα σας είχαμε ενημερώσει για 2 νέους γυναικείους χαρακτήρες και στην ίδια τοποθεσία γύρισαν σκηνές και εκείνες.
12 Ιουλίου. Η τελευταία μέρα γυρισμάτων του 6ου επεισοδίου στα γυρίσματα συνέχισε να είναι η Ταρα καθώς και ο Heath (αυτο δεν σημαίνει πως θα καταφέρει να γυρίσει στην Alexandria καθώς τα γυρίσματα των σκηνών δεν γίνονται σε σειρά ). Στην τοποθεσία την εμφάνιση τους έκαναν και αρκετοί walkers.
13 Ιουλίου. Μια αρκετά καλά μπλοκαρισμενη περιοχή στην οποία από ότι φαίνεται γυρίσματα έκανε ο Jesus, πολυ πιθανό στο σημείο να βρίσκεται και ένα από τα φορτηγακια του Negan. Αργότερα φάνηκαν και η Michonne με τον Carl.
14 Ιουλίου. Ο Jesus και ο Carl ήταν στην τοποθεσία των γυρισμάτων. Επίσης εκεί ήταν και ένα από τα οχήματα του Negan. Η Michonne γύριζε και η ίδια μερικές σκηνές και υπάρχουν  φήμες για έναν νέο γυναικείο χαρακτήρα στο σημείο μαζί της. Ο Eugene και η Rosita γύρισαν σκηνές στην  τοποθεσία του ''εργοστασιου'' παραγωγής σφαιρών που είχε επισκεφθεί στην 6η season ο Eugene με τον Abraham. Όποτε οι σπιτικές σφαίρες είναι στον δρόμο! Τέλος υπάρχουν αναφορές για την Carol τον Aaron την Enid και τον Rick αλλα πολυ πιθανόν να μην ήταν εκεί για τα γυρίσματα κάποιας σκηνής.
14-15 Ιουλίου. Τα γυρίσματα βρίσκονται στο Griffin αρκετά πεταμένα ματωμένα ρούχα λογικά από Walkers. Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν σε studio και πιστεύουμε πως πρόκειται για το sanctuary με τον Carl, τον Dwight, τον Negan, τον Daryl πολύ πιθανόν και τον Jesus. 
 
Εδώ κάνω μια παύση από τα γυρίσματα για να εξηγήσω τι ακριβώς γυρνάνε. Σύμφωνα με το Comic ο Carl κάνει μια επίθεση στο Sanctuary του Negan. Συγκεκριμένα τρυπώνει μέσα σε ένα από τα οχήματα του και επιτίθεται στην βάση του. Και από ότι φαίνεται αυτό θα γίνει και στην σειρά, φυσικά ο Carl δεν θα καταφέρει να σκοτώσει τον Negan αλλα και ο ίδιος δεν θα τον τιμωρήσει καθώς εκτιμά την πράξη ανδρείας που έκανε.
  
21 Ιουλίου. Αυξημένη κίνηση στην Alexandria. Εντοπίστηκε αρκετός εξοπλισμός και trailers καθώς και μερικά μαύρα van που συνήθως μεταφέρουν άτομα του Cast.
25 Ιουλίου. Τα γυρίσματα βρίσκονται στην Alexandria λογικά είναι η τελευταία μέρα γυρισμάτων του 7ου επεισοδίου. Ο Negan η Rosita, ο Carl, ο Spencer, ο Eugene αλλά και η Judith γύριζαν σκηνές. Φήμες λενε και για τον Daryl, τον Jesus και τον Morgan ωστοσο δεν πρέπει να γύριζαν κάποια σκηνή. Όπως ανέφερα παραπάνω ο Carl θα κάνει μια επίθεση στην βάση του Negan οπότε ο ίδιος τον γύρισε πίσω στην Alexandria αρκετά ενδιαφέρον είναι ότι ο Rick δεν θα είναι εκεί και μάλλον θα βρίσκεται στο Kingdom.
26 Ιουλίου. Τα γυρίσματα στην Alexandria συνεχίζονται και είμαστε πλέον στο Mid season! Στα γυρίσματα εθεάθησαν η Michonne, ο Rick, ο Negan, ο Aaron, ο Spencer, ο Eugene καθώς και αρκετοί Saviors. Ωστόσο δεν είδαν κάποιον στις ''στολες'' τους οπότε είναι ασαφές για το ποιοί από όλους γύριζαν. Φαίνεται ότι κάνουν αρκετά γυρίσματα κοντά στην είσοδο της Alexandria καθώς υπάρχουν αρκετές αναφορές για πυροβολισμούς και ουρλιαχτά!
 28 Ιουλίου. Rick, Michonne, Negan, Carl, Rosita, Eugene, Aaron, Father Gabriel, Spencer, Olivia και Tobin ήταν στο σετ. Σύμφωνα με αναφορές ένα από τα βανακια που μεταφέρουν το Cast ήταν πολύ προσεκτικό και προσπάθησε να κρύψουν όποιον ήταν μέσα. Σίγουρα λοιπόν γύρισαν κάτι σημαντικό που δεν θέλουν να βγει στην επιφάνεια.
 28 Ιουλίου βράδυ. Το Cast είχε ένα ιδιωτικό δείπνο στο εστιατόριο του Greg Nicotero και του Norman, λογικά είχαν ένα από τα πάρτυ που συνήθως κάνουν όταν κάποιος από το Cast φεύγει, δηλαδή όταν κάποιος χαρακτήρας πεθαίνει. Πολύ πιθανόν κρίνοντας και από την προσπάθεια τους να κρύψουν όποιον διποτε κρυβόταν στο βαν έρχεται κι άλλη απώλεια.Εκτός γυρισμάτων τώρα έχουμε μια θεωρία η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Πολύ πιθανόν η νέα απώλεια που δείχνει να έρχεται είναι ο Spencer και μάλιστα τα σκηνικά έτσι όπως έχουν στηθεί δείχνει να ταιριάζουν και με τον θάνατο του στο Comic. Πάμε να τα πάρουμε όλα με την σειρά. Ο Spencer στο Comic πεθαίνει από τον Negan όταν αυτός γυρνάει στην Alexandria τον Carl οπου νωρίτερα του έχει επιτεθεί. (Μεχρι εδώ ταιριάζει και με τις αναφορές που έχουμε από τα γυρίσματα). Όσο λοιπόν ο Negan περιμένει να γυρίσει Ο Rick στην Alexandria (όπως σας είπαμε παραπάνω ο Rick λείπει από την Alexandria όταν ο ίδιος επιστρέφει τον Carl ) ο Spencer τον πλησιάζει και του ζητάει να σκοτώσει τον Rick καθώς δεν τον θεωρεί ικανό αρχηγό. Το trailer μας δίνει μια εικόνα ότι ο Spencer δεν είναι ευχαριστημένος με τις αποφάσεις του Rick καθως σε μια σκηνή λέει ''Επρεπε να είχες κάνει την συμφωνία όσο μπορούσες ''. Ο Negan ομως δεν εκτιμά αρκετά την κίνηση του Spencer και έτσι μετά από έναν διάλογο που έχουν τον ξεκοιλιαζει. Πολύ πιθανόν να συμβεί έτσι και στην σειρά ωστόσο ακόμα ΔΕΝ είναι σίγουρο αλλά αρκετά στοιχεία υπάρχουν ώστε σαν θεωρία να είναι βάσιμη.


 1 Αυγούστου. Γυρίσματα θα γίνουν σε μια τοποθεσία όπου είχαν γυριστεί σκηνές για το 3ο επεισόδιο με την Carol τον Morgan και τον Ezekiel. Η Carol και ο Morgan γύρισαν σκηνές εκεί καθώς και η Michonne μαζί με τον άγνωστο γυναικείο χαρακτήρα όπου την είχαν ξαναδεί. Η Michonne καθόταν στην θέση του συνοδηγού και σε κάποια στιγμή βγήκε από το αμάξι.
 2 Αυγούστου. Ο Aaron και ο Rick γύρισαν σκηνές εντός studio υπάρχει μια ικεσία ότι έγιναν γυρίσματα κοντά σε νερό!

4 Αυγούστου. Maggie, Sasha, Rick, Michonne, Carl και Tara γύρισαν σκηνές στο studio. οι σκηνές παίρνουν χώρο στο Hilltop.
Αυτή λογικά ήταν η τελευταία ημέρα γυρισμάτων του 8ου επεισοδίου.
15 Αυγούστου. Τα γυρίσματα για το 9ο επεισόδιο ξεκινάνε και από ότι φαίνεται μας μας ετοιμαζουν μια καινούργια ιστορία! Υπάρχει μια νέα τοποθεσία σαν χωματερή η οποία είναι ακόμα υπό κατασκευή.

16 Αυγούστου. Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στο Hilltop. Maggie, Sasha, Rosita, Jesus, Rick, Daryl, Michonne ήταν εκεί. Ο Father Gabriel λογικά προστατεύει την Alexandria (Go go Father G). Και κάπου εδώ πιστεύουμε ήρθε η ώρα του Daryl να αποδράσει από το Sanctuary όπου τον έχει ο Negan.
18 Αυγούστου. Γυρίσματα έγιναν για το Kingdom αυτήν την φορά ο Rick, ο Jesus, ο Daryl, η Rosita και η Sasha ήταν εκεί (ίσως και άλλοι ). Μερικούς από τους ''ιπποτες'' του Kingdom ήταν επίσης εκεί με τα άλογα τους. 19 Αυγούστου. Αρκετοί άγνωστοι χαρακτήρες στα γυρίσματα, λογικά κάποιο νέο group που ίσως συνδέεται με την χωματερή, οι περισσότεροι φορούσαν μαύρα ρούχα με κουκούλες και μερικοί κρατούσαν όπλα. Από ότι φαίνεται η ομάδα μας θα έχει εχθροπραξίες με αυτό το νέο Group. Rick, Michonne, Tara, Rosita, Aaron και Jesus ήταν στα γυρίσματα.(Ακολουθούν εικόνες σε πολύ καλή ανάλυση )
                                                 

21 Αυγούστου. Γυρισματα έγιναν σε μια νέα τοποθεσία ( Jekyll Island ) το παράξενο είναι ότι η συγκεκριμένη τοποθεσία βρίσκεται τουλάχιστον 4 ώρες μακρυά από τις υπόλοιπες τοποθεσίες. Εκεί γύριζε σκηνές η Tara μαζί με την Jennie, να θυμίσουμε πως η Tara γύριζε σκηνές μαζί της και στο 6ο επ. Για την ίδια ξέρουμε ότι είναι μέλος μιας μικρής ομάδας που αποτελείται κυρίως από παιδιά και γυναίκες. Οι σκηνές που γυρίστηκαν εκεί δεν πρέπει να είναι κομμάτι του 9ου επεισοδίου ίσως είναι επιπλέον σκηνές για το 6ο ή σκηνές που θα δούμε σαν Flashback σε μελλοντικό επεισόδιο.

23 Αυγούστου. Rick και Michonne ήταν στα γυρίσματα ίσως εκεί να ήταν και ο Carl, η Rosita, η Sasha, ο Jesus και η Tara αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα. (Φήμες για ελεγχόμενες εκρήξεις ). 
24 Αυγούστου. Η Tara και ο Rick γύριζαν σκηνές επίσης ένα μεγάλο πλήθος από walkers ήταν εκεί, από ότι φαίνεται η ομάδα μας θα έρθει αντιμέτωπη με ένα κοπάδι.
 24-25 Αυγούστου. Γυρίσματα στην Alexandria, Rick, Michonne, Carl, Rosita,Father G.,Aaron και Tara εντοπίστηκαν στα γυρίσματα. Υπάρχουν επίσης αναφορές για μια σκηνή που περιλαμβάνει τους Saviors και ένα από τα φορτηγακια του Negan.

 27 Αυγούστου. Η πρώτη μέρα γυρισμάτων του 10 επεισοδίου. Γυρίσματα έγιναν στο φρικιαστικό σπίτι όπου τελευταία φορά είδαμε εκεί την Carol. Σκηνές γύρισαν ο Daryl, η Carol, ιππότες του Kingdom καθώς και ο Ezekiel. Υπήρχαν αρκετοί walkers και αναφορές για πυροβολισμούς.Η Carol με τον Daryl γύρισαν σκηνές μόνοι τους μέσα στο σπίτι, και η επικρατέστερη θεωρία είναι ότι καθώς πλέον ο Daryl είναι φυγας από τον Negan θα βρει κρησφύγετο με την Carol στο Kingdom. ( Ο αληθινός βασιλιάς και βασίλισσα θα πάνε στο βασίλειο τους! )
Αυτά τα νέα μέχρι στιγμής για την 7η season και από ότι κρίνουμε έχουμε προδιαγραφές για μια υπέροχη Season. Για ότι νεότερο θα σας ενημερωσουμε!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.