Το εξώφυλλο για τον Whisperer War
Το εξώφυλλο για τον Whisperer War

Αποκαλύφθηκε το νέο εξώφυλλο του comic για τον επερχόμενο και πολυαναμενόμενο πόλεμο της ομάδας του Rick με τους Whisperers και είναι απλά εντυπωσιακό. Φυσικά, το άρθρο περιέχει spoilers οπότε λοιπόν SPOILER ALERT !  

Το συγκεκριμένο εξώφυλλο που είναι δημιουργία του Charlie Adlard  είναι ένα αριστούργημα, το οποίο αν είσαι fan του comic δεν γίνεται να μη λατρέψεις. Αποτελείται από τα εναλλακτικά εξώφυλλα των επόμενων 6 τευχών, τα οποία θα αποτελέσουν τον Whisperer War. Περιλαμβάνει τη Michonne με το κατάνα της, τον badass Jesus κρατώντας ένα τσεκούρι, την "Clint Eastwood" Andrea (η οποία το έσκασε από το wild west) κρατώντας δύο ρεβόλβερ, τον αγαπημένο μας Rick, έναν τρομακτικά γυμνασμένο Carl και τη Lydia και τελευταίο τον τρομακτικό Negan να κατεβάζει τη Lucille σε ένα κεφάλι Whisperer ή walker. 

Περίεργη είναι φυσικά η εμφάνιση του Negan, καθώς φαίνεται ότι πολεμά στο πλευρό του Rick, έχοντας λογικά όμως κάποιον άλλο σκοπό στο πανούργο μυαλό του. Να θυμίσουμε ότι στο προηγούμενο τεύχος, δολοφόνησε την αρχηγό των Whisperers, την Alpha αφού δραπέτευσε από τη φυλακή και δεν πρόδωσε τον Rick. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ξεχωριστά τα εναλλακτικά εξώφυλλα των επόμενων 6 τευχών (157-162)

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.