Νεότερα για την 3η season του παιχνιδιού της Telltale.
Όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία τoν 7ο κύκλο του The Walking Dead, τα ερωτήματα στριφογυρίζουν στο κεφάλι μας και η αγωνία για το πώς θα καταλήξουν οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες έχει κορυφωθεί. Μέσα σε όλη αυτή τη κατάσταση ανυπομονησίας όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε το εξίσου καλό παιχνίδι που ακολουθεί τη σειρά  το οποίο είναι έτοιμο να αποκτήσει 3η Season

Μέχρι τώρα δεν είχαμε καμία πληροφορία για το πότε η Telltale games θα έχει έτοιμη την 3η Season του παιχνιδιού, όμως τα πράματα αλλάζουν με ανακοίνωση της εταιρίας που μας βεβαιώνει πως το πρώτο επεισόδιο της 3ης season του The Walking Dead game  θα είναι έτοιμο τον Νοέμβριο και το παιχνίδι θα έχει  τίτλο The Walking Dead: A New Frontier.

Πέρα από τον τίτλο και την ημερομηνία  κυκλοφορίας η telltale games δεν μας έχει δώσει παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι. Το μόνο που θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε αξιοσημείωτο είναι μερικά λόγια που είπανε οι δημιουργοί για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα ανέφεραν πως αυτό το παιχνίδι θα συνεχίσει τη σειρά και ότι θα περιέχει πολύ δράμα. Για ακόμα μια φορά πρωταγωνίστρια θα είναι η Clementine και μαζί της ένας νέος χαρακτήρας ο Javier. Τα γεγονότα της 3ης season του παιχνιδιού θα διαδραματίζονται δύο χρόνια μετά από την 2η.Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε Xbox One, PS3,Xbox 360,PS4, PC, Mac και mobile πλατφόρμες.

Εκτός από το όνομα, τον μήνα κυκλοφορίας αλλά και αυτές τις πληροφορίες το Studio μας δίνει και μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει το cover του παιχνιδιού:


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.