Η περίληψη για την 7η σεζόν!
Η περίληψη για την 7η σεζόν!

Όσο πιο κοντά πλησιάζουν στην πρεμιέρα της έβδομης σεζόν, τόσο θα μας βομβαρδίζουν με πληροφορίες ή μικρά teaser που δε θα μας δείχνουν απολύτως τίποτα και θα παίζουν με τα νεύρα μας! Έτσι, έγινε και σήμερα, καθώς το AMC διέρρευσε την σύνοψη ολόκληρης της επερχόμενης σεζόν. Έτσι, μαζί με αυτήν την περίληψη έχουμε 3 trailers, ένα sneek-peak, συνεντεύξεις και τα πορτραίτα που διέρρευσαν την προηγούμενη βδομάδα. Πάμε να δούμε την περίληψη, την οποία μεταφράσαμε στα ελληνικά :


" Μέχρι αυτό το σημείο, οι χαρακτήρες μας έχουν περάσει κάποια δεινά...Αρρώστιες, πείνα, θύματα των ζόμπι, τραγωδίες, προδοσίες και αδιανόητες απώλειες. Μέσω αυτών των δεινών κατάφεραν να γίνουν τρομεροί, ισχυροί, ασταμάτητοι !

Με την έναρξη της έβδομης σεζόν, όλη αυτή η δύναμη χάνεται. Βρήκαν ασφάλεια και σταθερότητα, δημιούργησαν κάτι που μπορούν να το αποκαλούν "σπίτι" και πίστευαν ότι ο κόσμος τους ανήκε και ότι τον ήξεραν. Κι όμως έκαναν λάθος.

Το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν δείχνει την ομάδα μας πληγωμένη, θλιμμένη, τσακισμένη και να προσπαθεί να ανασυνταχθεί κάτω από την καταπίεση. Ο Negan θα καταφέρει επιτυχώς να έχει τους επιζώντες κάτω από τον έλεγχό του, πείθοντάς τους βίαια να ζουν κάτω από τους κανόνες του, φέροντάς τους ένα θανάσιμο και φρικιαστικό παράδειγμα του τι θα συμβεί αν δεν τον υπακούσουν. 

Άλλοι χαρακτήρες δεν έχουν ιδέα τι έχει συμβεί, αλλά έχουν χωριστεί από το group είτε κατά λάθος είτε από επιλογής τους - θα μάθουν ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν από αυτήν την σελίδα του νέου κόσμου τους. Το μισό αυτής της σεζόν θα δείξει αυτούς τους χαρακτήρες να αρχίζουν πάλι από την αρχή. 

Το γενικότερο θέμα της σεζόν είναι "ξεκινώντας πάλι από την αρχή". Ο κόσμος δεν είναι αυτός που νόμιζαν ότι ήταν. Είναι μεγαλύτερος και είναι ακόμη πιο επικίνδυνος. "


Αυτό που ακολουθεί είναι μια άποψη και περιέχει SPOILERS. Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι κάποιοι χαρακτήρες θα χωριστούν από το group λόγω επιλογής τους. Ήδη ξέρουμε ότι η Carol, o Morgan και ο Daryl θα είναι μακριά από το group χωρίς τη θέλησή τους, καθώς οι δύο πρώτοι θα βρουν καταφύγιο στο Kingdom, ενώ ο τρίτος θα γίνει αιχμάλωτος του Negan. Οι δύο χαρακτήρες που ποντάρουμε ότι θα χωριστούν από το group από επιλογή τους είναι Sasha και η Maggie, για ευνόητους "spoilerικούς" λόγους.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.