Το backstory του Negan έρχεται!
Εδώ είναι ό, τι γνωρίζουμε. Ο Negan χρησιμοποίησε επιτέλους το γεμάτο συρματοπλέγματα ρόπαλο του μπέιζμπολ και κάποιος είναι νεκρός εξαιτίας του. Αλλά τι συνέβη πριν από όλα αυτά; Και τι θα συμβεί στη συνέχεια; Σε συνέντεξη με τον Negan αυτοπροσώπως, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, ο οποίος μας είπε να περιμένουμε πολλά από τις απαντήσεις, συμπεριλαμβανομένων μερικών πληροφοριών για το πώς ο χαρακτήρας του επιβιώνει στην αποκάλυψη των ζόμποι.
Entertainment Weekly: Λοιπόν, έχουμε δει τον Negan να κουνά το ροπαλό του και τι επιπτώσεις έχει. Τι θα επακολουθήσει;

Τζέφρι Ντιν Μόργκαν: Λοιπόν, η παράσταση δεν τελείωσε. Αυτή η εισαγωγή θα συνεχιστεί μέσα από το πρώτο επεισόδιο σίγουρα, και αυτό είναι ακριβώς το είδος των κανόνων, και αν δεν ακολουθήσετε αυτούς τους κανόνες αυτό είναι ό,τι πρόκειται να συμβεί. Αυτός πρόκειται να είναι ένα σαφές παράδειγμα που όλοι πρόκειται να καταλάβουν, αλλά θα το κάνει με το στυλ που μπορεί να έχει μόνο Negan.
Έτσι, βασικά αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε είναι να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε. Δεν πρόκειται να σας έχουμε να περιμένετε καθόλου για το αποτέλεσμα. Μόλις καθίσετε μετά από τους έξι μήνες, στις 23 Οκτωβρίου θα γνωρίζετε ότι θα δείτε αυτό που θέλετε. Βέβαια θα δούμε πολλά περισσότερα από τον Negan. Νομίζω ότι είδαμε 12 ή 15 λεπτά από τον εαυτό του και πώς αυτός ο νέος κόσμος πρόκειται να είναι για τους επιζώντες. Εμείς απλά αγγίξαμε σε αυτό.
Νομίζω ότι η πρεμιέρα θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που πρέπει να ξέρετε, άμεσα ερωτήματα σχετικά με το ποιος είναι ο Negan. Πλέον βρίσκονται στον κόσμο του. Με απλά λόγια, η πρεμιέρα συνεχίζει αυτή την ομιλία με έναν τρόπο που δεν νομίζω ότι το κοινό θα είναι έτοιμο. Όχι μόνο θα πάμε να δούμε ποιο είναι στο τέλος το θύμα της Lucille, αλλά θα δούμε πώς το μυαλό του Negan εργάζεται, και εργάζεται διαρκώς. Ένα πράγμα που θα πω για τον Negan είναι πως δεν είναι ψεύτικος, καταλαβαίνεις; Σε ένα παιχνίδι σκάκι, είναι δύο κινήσεις μπροστά.
Ποια είναι η άποψη του Negan για την νεα κατάσταση; Πώς βλέπει αυτό το νέο μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, και ποια η σχέση του με τους άλλους ανθρώπους; Τι σημαίνει αυτό για αυτόν;

Όλο αυτό θα το ανακαλύψετε. Στην πραγματικότητα θα βρείτε πολύ περισσότερα για τον κόσμο του. Τις τελευταίες έξι σεζόν ακολουθούμε τον Rick και την ομάδα του. Τώρα θα μάθετε σε αυτό το διάστημα ότι ο Negan θα τρέξει τη δική του σειρα με το δικό του τρόπο. Έτσι δημιούργησε το στρατό των οπαδών του. Μερικοί είναι μάλλον απρόθυμοι οπαδοί, και αν είναι απρόθυμοι τότε έχει έναν τρόπο για να ασχοληθεί με αυτό. Αν διαβάσετε τα κόμικς πολλά από αυτά δεν είναι καινούρια, αλλά αυτό θα το διαπιστώσετε και αργότερα. Έτσι, ο Negan θα επιβάλει τη θέλησή του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τον Negan, θα μάθετε πώς η ζωή του κύλησε από την αρχή της αποκάλυψης και θα μάθετε πως έφτασε ο Negan να είναι αυτός που είναι. Κυβερνά με σιδηρά πυγμή και μια αίσθηση του χιούμορ. Είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Αλλά πολλά από αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να απαντηθούν ενώ περισσότερα έρχονται. Θα μάθετε επιπλέον, το backstory του πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι έως τα μέσα της σεζόν πολλά από αυτά τα ερωτήματα θα έχουν απαντηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.