Ένας Γερμανός "Αbraham"

Φανταστείτε όπως περπατάτε στον δρόμο να δείτε δίπλα σας τον Ντάρυλ,τον Ρικ η κάποιον άλλον από το The Walking Dead..Στην Γερμανία υπάρχει ένας τύπος που τυχαίνει να μοιάζει υπερβολικά στον αγαπημένο μας Αμπραχαμ.

Ο 48χρόνος Chris Twellman είναι γνωστός Abe Cosplayer και όλα ξεκίνησαν το 2015 που όπως μας λέει ο ίδιος όταν στο weekendofhell.com κάποιος ανέβασε αυτήν την φωτογραφία με τις ομοιότητες που έχει με τον Michael Cudlitz..


Αμέσως η ανταπόκριση ήταν απίστευτη και έτσι ξεκίνησε να φωτογραφίζεται ως Άμπραχαμ. Όπως ο ίδιος είπε δεν είχε ακούσει ποτέ για την σειρά πριν 2015 (αλήθεια που ζούσε??)  αλλά μετά από αυτό έγινε μεγάλος θαυμαστής,μέσα από αυτήν την εμπειρία γνώρισε και πολλούς άλλους ανθρώπους που μεταμφιέζονται στους αγαπημένους τους ηθοποιούς αλλά είχε και τα τυχερά του. Χαρακτηριστικά είπε ότι ενώ έπινε τον καφέ του στον Λονδίνο ήρθε ο Chad Coleman (Tyreese) τον πήρε αγκαλιά και άρχισε να του μιλάει λες και τον ήξερε χρόνια ενώ λίγο αργότερα ένας αστυνομικός τον σταμάτησε για υπερβολική ταχύτητα αλλά την γλύτωσε με ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία ..

Άλλα η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν όταν γνώρισε τον Michael Cudlitz όπου φάγανε μαζί και υπόγραψαν αυτόγραφα αλλά και το υπόλοιπο cast στο walker stalker con του Λονδίνου.

Όπως ανέφερα και πιο πάνω υπάρχουν και άλλοι Cosplayers όπως ο Νearly Negan και ο Daryl Dude..


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.