Παραθυράκι για Crossover FearTWD & TWDΤο 9ο επεισόδιο του FearTWD μας έδωσε ενδιαφέρον θέματα για συζήτηση όπως για παράδειγμα τον αρχηγό του χωριού όπου βρίσκεται ο Nick και την ''ανοσια'' του στον ιό. Πέρα από αυτο μια σκηνή που εξαρχής δεν παρατηρήσαμε ή δεν θεωρήσαμε σημαντική ίσως είναι η ελπίδα για Crossover με το The Walking Dead. Μιλάω για την σκηνή όπου η Madison και ο Strand πίνουν στο μπάρ του ξενοδοχείου και ο ένας ανοίγεται στον άλλον. Στην αρχή η σκηνή ίσως μας φάνηκε βαρετή αλλά περιέχει μια πληροφορία που μπορεί να αποτελέσει συνδετικό κρίκο με την μητρική σειρά. Αυτός ο κρίκος λοιπόν είναι η Madison και συγκεκριμένα η καταγωγή της. Όταν ο Strand παρατηρεί την ''νοτια'' προφορά της Madison την ρωτάει από που είναι και η ίδια απαντάει από την Alabama. Η Alabama είναι ακριβώς δίπλα από την Georgia την περιοχή όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα του The Walking Dead, δεν θέλω να πιστεύω πως ο Robert Kirkman '' φύτεψε '' αυτήν την πληροφορία χωρίς λόγο. Μέχρι τώρα η μεγαλύτερη δικαιολογία για να μην γίνει ένα Crossover ήταν η απόσταση μεταξύ στις δύο σειρές αλλά με την Madison να χάνει και να αποσπάται από την οικογένεια της δεν θα ήταν καθόλου απίθανο να θελήσει να βρει άλλους συγγενείς ή φίλους της!
(Λέτε η Madison να έχει συγγένεια ή κάποια άλλη σχέση με κάποιον από το original Group? )
Ωστόσο ένα ταξίδι από το Mexico στην Alabama και ειδικά τώρα που το Abigail χάθηκε θα ήταν κάτι πολύ δύσκολο και θα έπαιρνε πολύ καιρό, αυτό ομως θα μπορούσε να φέρει τις δύο σειρές κοντά και χρονικά! 
(Παρακάτω σας δίνω έναν χάρτη με μαύρο είναι η τοποθεσία όπου βρίσκεται το Fear τώρα, με κόκκινο η περιοχή από όπου κατάγεται η Madison και με πράσινο η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Group του Twd. )

Κάτι άλλο που οι Fan θα ήθελαν να δουν είναι τον Nick ως δημιουργό των whisperes, οι οποίοι είναι το αμέσως αντίπαλο group που αντιμετωπίζει ο Rick μετά τον Negan. Πρόκειται για ανθρώπους όπου ταξιδεύουν ανάμεσα στους walkers και τους θεωρούν κομμάτι της ομαδας τους.
Μεταξύ μας το Fear δεν λαμβάνει και τις καλύτερες κριτικές αυτόν τον καιρό και ίσως ο Kirkman φοβάται πως αργά ή γρήγορα η σειρά κοπεί και έτσι αφήνει ανοιχτά παράθυρα για να ενώσει τις δύο σειρές αν κάτι τέτοιο συμβεί. Ελπιδες- θεωρίες υπάρχουν πολλές αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και δημιουργικότητα από τους παραγωγούς των σειρών ! Τι λέτε θα δούμε την Madison και την υπόλοιπη ομάδα κάποια στιγμή στο The Walking Dead?
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Κοίτα, κανονικά δεν μπορούν να έρθουν κοντά οι 2 σειρές. Ακόμα και τώρα να ξεκινούσαν για Αλαμπάμα οι άλλοι πάνε βόρεια προς Ουάσιγκτον. Όμως στο κόμικ, όσοι το διαβάζετε, θα έχετε δει μια συνομιλία μέσω ασυρμάτου που κάνει ο συνήθης αφελής Ευγένιος. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα μας πουν πως είναι αυτός ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.