FearTWD Review 2x12


Ένα δυνατό επεισόδιο με πολύ αγωνία και έντονες στιγμές, καθώς η season πλησιάζει στο τέλος της η αρχική ομάδα δείχνει να πλησιάζει στο reunion ωστόσο η Ofelia απομακρύνεται... Πάμε να δούμε αναλυτικά τι είδαμε.  
Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Francisco να εγκαταλείπει την La Colonia με την γυναίκα του και την κόρη του. Σκοτώνουν έναν infected και χρησιμοποιούν το αίμα του για camouflage. Ωστόσο τους πιάνουν από την συμμορία που προμηθεύει ο Nick καθώς θέλουν να ξέρουν που βρίσκεται η αποικία.
 Η Ofelia οδηγάει το αμάξι που πήρε από τους υπόλοιπους. Σταματάει σε ένα εγκαταλελειμμένο εστιατόριο εκεί συναντά έναν infected και τον κανονίζει.''Κλέβει'' καύσιμα απο ένα άλλο αμάξι. Αργότερα ακολουθεί ένα Flashback με την Ofelia και τον πρώην της να έχουν έναν δείπνο στο εστιατόριο και βλέπουμε να της κάνει πρόταση γάμου. 
 Καποιος ειδοποιεί τον Nick και την Luciana πως ο Francisco εγκατέλειψε την La Colonia. Στο ξενοδοχείο συζητάνε για την έλλειψη καυσίμων ώσπου η πόρτα τους χτυπάει, ο Strand ανοίγει και η Eileen τον μαχαιρωνει στο στομάχι. Η ομάδα περιθαλπτει τον Strand αλλά ο ίδιος είναι σκληρό καρύδι.
 Πίσω στην La Colonia ο Alejandro είναι τσαντισμενος επειδή ο Francisco έφυγε και δεν δείχνει να εμπιστεύεται κανέναν τώρα. Θέλει η Luciana να μιλήσει στους υπόλοιπους. Ο Nick είναι ανήσυχος καθώς θα έπρεπε να προμηθεύει με Oxy την συμμορία στο ''supermarket'', Ο Alejandro δεν τους αφήνει να πάνε και ο Nick σκέφτεται πως συμμορία θα τους ψάξει.
 Η Madison παίρνει τα ηνία και ζητάει η Eileen να κλειδωθεί κάπου και να παρακολουθείτε. Ο αδερφός του Hector είναι μέλος της συμμορίας στο supermarket και μιας που ο Strand χρειάζεται φάρμακα η Madison με την Elena και τον Oscar κάνουν την επίσκεψη τους. (μικρός που είναι ο κόσμος Ε? ) Η Maddie και η Elena πάνε να μιλήσουν με τον Antonio τον αδερφό του Hector και ακούνε μερικά άτομα της συμμορίας να μιλούν για κάποιον, αναφέρουν την τοποθεσία της αποικίας καθώς και για έναν τύπο με ατημελητα μαλλιά(για τον Nick με λίγα λόγια). Η Madison φρικάρει και μπουκάρει στον χώρο όπου μιλάνε και απαιτεί να μάθει για το αγόρι που μιλάνε. Ο Antonio την απομακρύνει και της λέει να μην ξαναπάει εκεί γιατί δεν θα τους βρουν. 
 Ο Alejandro δεν αφήνει κανέναν να φύγει από την αποικία και ο Nick ρωτάει τον Ronaldo να βγει κρυφά το βράδυ και να δώσει τις προμήθειες από Oxy στην συμμορία. Η Συμμορία έχει βρει όμως την αποικία και τους παρακολουθούν από μακρυά όταν εντοπίζουν τον Nick απο τα κιάλια ξέρουν πως είναι στο σωστό μέρος. Έχουμε άλλο ένα Flashback με την Ofelia όπου αυτήν την φορά μιλάει στην μητέρα της. Η ίδια κατευθύνεται πίσω στις Hνωμένες Πολιτείες. 
  Η Alicia στο ξενοδοχείο ανησυχεί πολύ για τον τραυματισμό του Victor. Η Maddie έχει τρελαθεί στην ιδέα ότι ο Nick είναι εκεί κοντά, κάνει μια κίνηση απελπισίας και ανάβει τα φώτα του ξενοδοχείου κάνοντας το να μοιάζει με φάρο. Η Alicia εκνευρίζεται καθώς πιστεύει πως θα προσελκύσει επικίνδυνους ανθρώπους. Διαφωνούν και η Alicia ως παραπάνω εκφράζει ότι δεν νοιώθει αρκετή. Κάποιος από μακρυά βλέπει τα φώτα του ξενοδοχείου και πλησιάζει είναι ο Travis και είναι μόνος του! Αυτά είδαμε στο 12ο επεισόδιο της 2ης season του FearTWD πείτε μας την γνώμη σας!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.