FearTWD Review 2x13
Προτελευταία εβδομάδα προβολής του Fear καθώς την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε 2 επεισόδια  (14-15).  Το επεισόδιο μας συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με τα προηγούμενα δηλαδή εστίασε σε 2 group με λίγη παραπάνω βαρύτητα στον Travis και τον Chris αλλα και το τι έγινε μεταξύ πατέρα και γιου προκείμενου να καταλήξει ο Travis μόνος του στις πύλες του  ξενοδοχείου !


Το επεισόδιο ξεκινάει στο ξενοδοχείο όπου ένα πλήθος ανθρώπων έχει μαζευτεί στις πύλες του. Καθώς προσπαθούν να τους διώξουν η Maddie εντοπίζει τον Travis ανάμεσα στον κόσμο. ( Εδώ πρέπει όλοι να ρίξαμε ένα χορό μιας που ο Chris δεν ήταν μαζί του ). Στην συνέχεια έχουμε ένα Flashback πίσω στην φάρμα πάνω από το πτώμα του άτυχου ιδιοκτήτη. Ο Travis είναι σαστισμένος από την πράξη του γιο του . Ο Travis σπεύδει να βοηθήσει τον James που είχε πυροβοληθεί στο πόδι από τον αγρότη που σκότωσε ο Chris. Αφού τον φροντίσει όσο μπορεί η επόμενη κίνηση του ειναι να θάψει τον ιδιοκτήτη της φάρμας δίπλα στην οικογένεια του. 

 Το ίδιο βράδυ ψήνουν τα κοτόπουλα από τον αχυρώνα, ο Chris με τον Travis έχουν μια συζήτηση ο Travis λέει στον Chris πως τα άτομα που συνάντησαν ειναι βάρβαροι. Ο Chris του απαντάει λέγοντάς του ''αρα είμαι και εγω βάρβαρος?'' 


Πίσω στο παρων όπου ο Travis έχει μπει μέσα στο ξενοδοχείο. Είναι ταραγμένος και μοιάζει χαμένος. Η Madison τον ρωτάει πως κατέληξε εκεί μόνος του η απάντηση φυσικά έρχεται απο Flashback. Βλέπουμε τον Travis με τους υπόλοιπους να προσπαθούν να ετοιμάσουν τον τραυματισμένο φίλο τους για να φύγουν, ωστόσο δεν τα καταφέρνουν καθώς πονάει πολύ. 

Η φάρμα για την οποία σκότωσαν δεν τους είναι αρκετή, θέλουν να πάνε πίσω στο San Diego, δεν πιστεύουν πως η πόλη καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο Travis ψάχνει για να βρει το όνομα του ιδιοκτήτη καθώς θέλει να χαράξει το όνομα του σε έναν σταυρό όπως έκανε και εκείνος για την οικογένεια του. Τα ράμματα που είχε κάνει ο Travis στον James δεν βοηθούν όσο θα ήθελε η υπόλοιπη ομάδα και ο James πέφτει αναίσθητος.

 Η αληταρια δείχνει ενοχλημένη με τον πυροβολισμό του James και αποφασίζουν να τον σκοτώσουν ώστε να μην έχουν να αντιμετωπίσουν έναν φίλο που υποφέρει. Ο Brandon πρόκειται να το κάνει αλλά ο Travis δεν το δέχεται σηκώνει το όπλο και καταλήγουν ο ένας να σημαδεύει τον άλλον η διαμάχη τους τελειώνει με έναν πυροβολισμό στο έδαφος ως προειδοποίηση από την μεριά του Travis. 
Το επόμενο πρωί ο Chris παει λίγο φαγητό στον πατέρα του και ο Travis δεν χάνει την ευκαιρία να προσπαθήσει να του εξηγήσει πως αυτό που κάνουν είναι λάθος.Ο Chris δείχνει να καταλαβαίνει το γιατί ο φόνος είναι κακός (πλάκα κάνω), όλο αυτό ήταν προσποίηση, μετα απο μια μικρή μάχη με τον πατέρα του τον ριχνει κάτω και τον κρατάει οι υπόλοιποι έρχονται και ο Brandon σκοτώνει τον James. Η ομάδα φεύγει και παρατάει και τον Travis ο Chris παει μαζί τους και ούτε που νοιάζεται για τον πατέρα του. 

                                    
                                    

 Πίσω στο παρων και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο ο Travis ανοίγεται στην Madison και της μιλάει για το τέρας που έχει για γιο. Εύχεται να την ειχε ακουσει εξ αρχής και να μην τους άφηνε για τον Chris, κατηγορεί τον εαυτό του και πιστεύει πως απέτυχε σαν πατέρας. 


                                       


 Η Madison βλέποντας τον Travis σε αυτήν την κατάσταση σκέφτεται την κόρη της και πως πρέπει να επανορθώσει μαζί της. Αφού την βρίσκει έχουν μια συγκινητική συζήτηση και έρχονται πιο κοντά από ποτέ, η Madison όλα αυτά τα χρόνια είχε ένα μυστικό και το εξομολογείται στην κόρη της. Το μυστικό αφορά τον θάνατο του πατέρα της Alicia που όπως μαθαίνουμε δεν πέθανε σε τροχαίο αλλά αυτοκτόνησε! Όλα δείχνουν γαλήνια ώσπου στην πόρτα του ξενοδοχειου βλέπουμε γνώριμες φάτσες, ειναι ο Brandon αλλα που ειναι ο Chris ? Kαι το επεισόδιο τελειώνει εκεί!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.