H Mercedes Mason μιλησε σε συνέντευξη της για το παρελθον της Ofelia αλλα και που κατευθύνεται!


 Η Mercedes Mason έδωσε συνέντευξη και τα είπε πολύ ωραία, η ίδια είναι γλυκύτατη και δεν χάνει την ευκαιρία να μιλήσει για αυτό που κάνει. Πάμε να δούμε τι είπε!
Σε παλιότερη συνέντευξη σου είχες πει πως περιμένεις η Ofelia να είναι η πρώτη που θα πεθάνει σε εκπλήσσει το ποσό μακρυά τα κατάφερε? 
Πιστεύω είναι ένα παράξενο παιχνίδι της μοίρας, αναπτυξε δυνάμεις επειδή έχασε τους γονείς της. Ήταν τόσο αποφασισμένη να μείνει το καλό κορίτσι και πιστή στα πιστεύω των γονιών της που η ίδια δεν έπαιρνε την ζωή της στα χέρια της, τώρα δεν έχει να λογοδοτήσει σε κανέναν και αυτό της δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση. Δεν έχει κάτι άλλο να χάσει και όταν δεν έχεις να χάσεις τίποτα άλλο δεν νοιάζεσαι για τίποτα. Λατρεύω τον δυναμισμό των γυναικείων χαρακτήρων, πλέον δεν βασιζόμαστε μόνο στον superman έχουμε και την wonder woman. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ ωραίο κεφάλαιο για την Ofelia, να την δούμε να γίνεται από ποντίκι λεαινα.
 Βλέποντας μερικά Flashbacks για το παρελθόν της Ofelia μαθαίνουμε πως ήταν αρραβωνιασμενη. Τι άλλο έμαθες για αυτήν? Σε βοήθησε να καταλάβεις γιατί λειτουργεί έτσι τώρα? 
 Ναι 100%. Σίγουρα είναι κόρη των γονιών της, έχει την λογική και την καλοσύνη της Griselda και τον δυναμισμό του Daniel. Όταν διάβασα το σενάριο για πρώτη φορά σκέφτηκα πως αυτό το κορίτσι (μιλάει για τον χαρακτήρα της ) θα λιποθυμήσει! Μετά είδα τα Flashbacks και άρχισα να την καταλαβαίνω καλύτερα, φοράει την μάσκα του καλού κοριτσιού από σεβασμό προς τους γονείς της καθώς ήξερε πόσα θυσίασαν για εκείνη. Ήθελε να διατηρήσει αυτόν τον σεβασμό, μετακόμισαν στην Αμερική και είχε μια νέα κουλτούρα μπροστά της στην οποία ήθελε να ενταχθεί ωστόσο δεν ήθελε να απογοητεύσει και τους γονείς της οι οποίοι ήταν παλιομοδιτες.
 Την είδαμε να διαλέγει τους γονείς της και όχι την αγάπη. Το μετανιώνει αυτό τώρα?
Πιστεύω είναι αυτό που μετανιώνει παραπάνω από οτιδήποτε είναι σαν να την στοιχειώνει. Νομίζω πως θέλει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο στην ζωή της ή να ανακαλύψει τον ευατο της. Καταλαβαίνω γιατί έκανε αυτήν την επιλογή, οι γονείς σου είναι γονείς σου ενώ η αγάπη έρχεται και φεύγει μεριές φορές. ''There are always more fish in the sea '' (αντίστοιχη έκφραση για το υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια ) Αυτό δεν ακούγεται καθόλου ρομαντικό αλλά οι γονείς μας είναι τα πάντα μας. Αυτό που μετανιώνει είναι πως δεν σκέφτηκε πως θα μπορουσε να αντιμετωπίσει τους γονείς της και να πει '' βρήκα έναν άντρα που αγαπώ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό '' Θα έπρεπε να είχε παραπάνω πίστη ότι οι γονείς της κάποια στιγμή θα αρχίσουν να το αποδέχονται. 

 Όταν κρεμάει τον σταυρό της στον καθρέπτη του αυτοκινήτου λέει καταλαβαίνω τώρα, τι ακριβώς είναι αυτό που κατάλαβε? 
 Κατανόησε όλες τις θυσίες που έχουν κάνει οι γονείς της για εκείνη. Νομίζω πως ο λόγος που οι γονείς της ήταν τόσο αυστηροί και τόσο προστατευτικοι προς την ίδια ήταν για να την προστατέψουν από τον κόσμο καθώς γνώριζαν πόσο σκληρός είναι. Μέσο από τα Flashbacks καταφέρνει να δει πως έχει καταντήσει πλέον ο κόσμος και καταλαβαίνει τι σήμαινε η αγάπη των γονιών της. Ότι έκαναν δεν το έκαναν για να την τιμωρήσουν αλλά για να την προστατέψουν. Έχουμε και τις στιγμές μας όπου βλέπουμε τους γονείς μας και ως απλούς ανθρώπους και τους καταλαβαίνουμε καλύτερα, Μια τέτοια στιγμή είχε και η Ofelia. 
 Ποιά ήταν η αντίδραση σου όταν έπρεπε να πεις στην Alicia ότι δεν πιστεύεις ότι θα τα καταφέρετε? 
 Αρχικά ως φεμινίστρια σκέφτηκα ''Είσαι τρελή γιατί να το πεις αυτό.'' Αλλά καταλαβαίνω ότι έχει πέσει στο 0 και ότι έχασε την πίστη της επίσης δεν δείχνει να έχει το κουράγιο να συνεχίσει να πηγαίνει από μέρος σε μέρος. Παρόλα αυτά θα μπορούσε να πέσει από ένα μπαλκόνι και να τελειώσει το βάσανο που περνάει αλλά δεν το έκανε, πήρε την ζωή στα χέρια της. Έπρεπε να φτάσει στο 0 για να πάρει αυτήν την απόφαση ! 

Πιστεύεις πως η Ofelia τρέχει να ξεφύγει από κάτι ή κατευθύνεται σε κάτι?  
 Σίγουρα κατευθύνεται σε κάτι. Θα μπορούσε να μείνει με το υπόλοιπο group ωστόσο αποφασίζει να ανακαλύψει τον εαυτό της. Για αυτό πιστεύω πως πηγαίνει σε μέρη που ήταν είχε πάει με τον Will, νοιώθει άνετα εκεί, και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλεισεις ένα κεφάλαιο σε έναν βιβλίο? Το διαβάζεις ξανά μέχρι να νοιώσεις ικανοποίηση και τότε μπορείς να συνεχίσεις στο επόμενο. (Περίπου αυτό κάνει και η Ofelia)
Πώς ήταν να γυρνάς σκηνές σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο. Ήταν μεγάλη η αλλαγή από το καράβι? 
Ήταν παράξενο γιατί πολλοί από τους ηθοποιούς του Cast έμεναν σε αυτό το ξενοδοχείο. Το πλοίο είχε τις δυσκολίες του καθώς όταν φυσάει η θερμοκρασία πέφτει κατά πολύ, έτσι ήταν καλύτερα να γυρνάμε σε έναν κλειστό χώρο με ανέσεις όπου μπορείς να ελέγξεις τον φωτισμό και τον ήχο ευκολότερα. Επίσης δεν έπρεπε να περνάω τουλάχιστον 2 ώρες μπροστά από το ADR (αυτόματος αναπληρωτής διαλόγων )προσπαθώντας να καταλάβω τι μουρμουριζω! 
Αυτά είπε η αξιαγάπητη Mercedes Mason η οποία από τις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις της φαίνετε πόσο αγαπάει αυτό που κάνει καθώς είναι πρόθυμη να μιλήσει και με το παραπάνω για τον χαρακτήρα της και την σειρά!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.