Ο Jeffrey Dean Morgan θα ενσαρκώσει έναν λίγο πιο διαφορετικό Negan απο οτι του Comic.
Όταν ανακοινώθηκε ότι τον Negan από το κόμικ του Walking Dead θα τον αναπαριστά ο Jeffrey Dean Morgan το καστ έδειχνε τέλειο. Και παρακολουθώντας τον Jeffrey στα γυρίσματα μπορώ να πω ότι ο Negan έχει ένα συνδυασμό κακών κινήτρων και καθησυχασμού ταυτόχρονα.
 
Αλλά η προσέγγισή του δεν είναι ακριβής αντιγραφή από το κόμικ. Ο Jeffrey βάζει κάποια νέα στοιχεία στο χαρακτήρα του κακού. Ο ηθοποιός λοιπόν μίλησε για το τι να περιμένουμε από τον Negan όταν επιστρέψει το Walking Dead  για την έβδομη σεζόν στις 23 Οκτωβρίου στο AMC

Entertainment Weekly: Ήρθες στη σκηνή για να γυρίσεις το φινάλε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν και μετά να κάνεις ένα μεγάλο διάλειμμα μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη. Τι ακριβώς σκεφτόσουν και πως ακριβώς ήθελες να προσεγγίσεις τον χαρακτήρα?
 

Jeffrey Dean Morgan: Σίγουρα σκεφτόμουν πολλά για αυτόν. Έχω στήλες από όλα τα κόμικ της σειράς και αυτό που κέρδισα από όλα τα πάνελ είναι ένα χαμόγελο και γενικά τέτοιες στιγμές, ενώ ταυτόχρονα γέμισε τα κενά ανάμεσα στη θερινή περίοδο. Και όσο πιο κοντά ακολουθούσαμε τα λόγια του Negan και αυτά που κάνει στο κόμικ τόσο πιο πολύ έπρεπε να προσθέτουμε πράγματα. 
Προσθέσαμε πολλά τα οποία προφανώς δεν βρίσκονται στο κόμικ. Δεν προσπάθησαμε μόνο να διατηρήσουμε τη γλώσσα του και το χαρακτήρα του αλλά ακόμα το περπάτημα του το πώς στέκεται και όλα αυτά. 

Δημιούργησα όλη αυτή τη φυσική παρουσία που είναι αντίθετη σε οτιδήποτε έχω κάνει στο παρελθόν. Η κίνησή μου πλέον για τον Negan και ότι έχω πάρει φυσικά από αυτόν μου δίνει ένα χαμόγελο το οποίο παρατήρησα σε ένα πάνελ μία φορά. Το πήρα πλέον και συνεχίζω με αυτό. Αυτό που παρατήρησα σε αυτό που έκανα βλέποντας  μερικές σκηνές είναι αυτή η άνεση που έχει ο Negan κάνοντας ταυτόχρονα αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις.
 


Entertainment Weekly: Παρακολουθώντας σε στη σκηνή φαίνεται ότι ο δικός σου Negan είναι λιγότερο μανιακός από αυτόν τον κόμικ αλλά με όλη αυτή την άνεση και αυτό το χαμόγελο, αυτό θα μπορούσε να ξεσπάσει σε μεγάλη βία ανά πάσα στιγμή πράγμα που τον κάνει ακόμα πιο καταστροφικό από μία πλευρά. Παρατηρήσεις καμία διαφορά ανάμεσα στον δικό σου Negan και τον αυθεντικό?
 

Jeffrey Dean Morgan: Αυτό είναι κόντρα σε οτιδήποτε έχω κάνει στο παρελθόν ως χαρακτήρας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Negan είναι αυθεντικός. Έχω κάνει ένα σωρό άλλους κακούς αλλά ποτέ κάτι σαν τον Negan. 
Και όσον αφορά τις ομοιότητες με το κόμικ ναι μπορεί στο κόμικ να είναι λίγο πιο μανιακός αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι θα έπρεπε να συνδέσω τα κομμάτια μεταξύ τους και πως Negan το κάνει αυτό γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα σενάριο. Οπότε οι συγγραφείς μου δίνουν το υλικό και μετά είμαι σε φάση: "εντάξει πώς μπορείς να το κάνεις να δουλέψει τώρα αυτό?". Πρέπει να κάνω αυτό τον άντρα πραγματικότητα καταλαβαίνετε τι εννοώ?
 


Νομίζω αυτό ήταν το κλειδί. Αν απλά έκανα αυτό τον άντρα μανιακό τότε δεν θα μπορούσε να ξεφύγει έστω και λίγο από το κόμικ. Συνεπώς σκέφτηκα για εμένα και ειδικά μετά από αυτό το πρώτο επεισόδιο της εισαγωγής θα έπρεπε κάπου να το συνεχίσω. Προσπαθώ να κάνω κάθε σκηνή σαν να είναι ένα rollercoaster που δεν ξέρεις. Οπότε θα σε κρατάει σε αγωνία για το προς τα πού πηγαίνει ο Negan, ενώ έχω πολλά ακόμα να κάνω βασισμένος στο κόμικ. Έπειτα φέρνουν τους διαλόγους, πώς μπορώ να τους κάνω να βγάζουν νόημα και να έχουν μία επίδραση πάνω στους άλλους ηθοποιούς με τους οποίους δουλεύω?
 


Οπότε αυτό που δημιουργήσαμε πιστεύω ότι είναι αρκετά καλό. Συνεπώς, αυτό είναι λοιπόν και θα το κάνετε με το δικό μου τρόπο (o Negan διέταξε). Αλλά θα γίνει με ένα χαμόγελο. Όμως μετά έρχεται η βία και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο άνθρωπος θα το κάνει και θα το κάνει όπως θέλει, και νομίζω ότι αυτό ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Οποιαδήποτε στιγμή είναι πιθανό να πεθάνεις μπροστά στον Negan. Αυτό που ελπίζω είναι ότι πραγματικά κάτι τέτοιο τον κάνει τρομακτικό. Πιστεύω ότι μετά την πρεμιέρα αυτής της χρονιάς το κοινό θα έχει μία πάρα πολύ καλή ιδέα σχετικά με το τι είναι ικανός να κάνει ο Negan. Οπότε αν υπάρχει μία σκηνή που ο Negan γελάει και οι θεατές αναρωτιούνται με το τι ακριβώς συμβαίνει ή αναφέρουν ότι δεν είναι badass, τότε απλά παρακολουθήστε γιατί το κάθε λεπτό που το ρόπαλο θα χτυπάει ένα κεφάλι, ο Negan θα το κάνει με ένα χαμόγελο. Αυτή είναι η πραγματικότητα.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.