Ο Khary Payton για τον χαρακτήρα του


O Khary Payton για τον χαρακτήρα του


Το cast για τον "βασιλιά" Ezekiel ήταν αναμενόμενο ότι θα συμβεί και ο ερχομός του ήταν γνωστός μετά το φινάλε της 6ης σεζόν. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι από τους πιο αγαπητούς στα εικονογραφημένα βιβλία του Robert Kirkman και ο Khary Payton ταιριάζει πολύ στο ρόλο του, όπως είδαμε στo trailer του ComicCon και σε άλλα teaser και φωτογραφίες. Ευελπιστούμε και μεις ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να ενσαρκώσει τον Ezekiel.

Ο χαρακτήρας του θα είναι badass, πόσο μάλλον όταν στο πλευρό του θα έχει μία τίγρη που θα κάνει ότι θέλει το αφεντικό της. Ο ίδιος ο ηθοποιός τονίζει ότι αυτό που του συμβαίνει είναι ηλίθιο και μοιάζει πραγματικά σαν όνειρο. Επισημαίνει:

" Αυτή η εμπειρία δεν συμβαίνει στον καθένα και δεν συμβαίνει και κάθε μέρα. Δεν θέλω ποτέ να το ξεχάσω αυτό! "


Πέρα από τη φήμη που θα αποκτήσει από αυτόν τον ρόλο, ο Khary ισχυρίζεται ότι δέχτηκε τον ρόλο, καθώς είναι fan των comics και λατρεύει τον αισιόδοξο και ελπιδοφόρο χαρακτήρα του ρόλου που θα υποδυθεί, παρά τα όσα του επιφυλάσσει η μοίρα του στην αποκάλυψη με τα...ζόμπια. Πιο συγκεκριμένα τονίζει ότι είναι και ο ίδιος ελπιδοφόρος και παραθέτει κάποιες πολύ ωραίες δηλώσεις ( που ίσως είναι και έμμεσα παράπονα) , τις οποίες δε θα σας στερήσω :

" Πάντα πιστεύω ότι στο κομμάτι της ηθοποιίας, θα απορριφθείς σε πολλές περιπτώσεις. Πολλοί άνθρωποι θα είναι πάνω απ'το κεφάλι σου, θα σου λένε "όχι", θα σου λένε ότι δεν το'χεις, να αλλάξεις νοοτροπία και όλο σου τον εαυτό και να προσπαθήσεις ξανά. Ο Ezekiel, για μένα, αντιπροσωπεύει κάπως αυτήν την μούχλα αλλά και την ελπίδα. Είμαι και εγώ ο ίδιος αισιόδοξος, γεμάτος ελπίδα γιατί πρέπει. Πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να προσπαθείς ξανά, ακόμη κι αν υπάρχουν άνθρωποι που σου λένε ότι δεν πρόκειται να καταφέρεις. Η γνώμη σου πρέπει να υπερισχύσει κάθε αρνητικότητα που θα βρεθεί στο δρόμο σου. Σε μια αποκάλυψη με ζόμπι, πολλοί θα είναι αυτοί που θα τους πάρει από κάτω λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονται, αλλά ο Ezekiel δεν ανήκει σ'αυτούς τους ανθρώπους. Πολεμάει με ό,τι έχει μόνο και μόνο για να σιγουρευτεί ότι θα μείνει θετικός και χαρούμενος. Γι'αυτό λατρεύω τον χαρακτήρα του! "

Τέλος, αναφέρθηκε και τη γνωστή τρέλα του Ezekiel στα comics που συχνά πιστεύεις ότι ο χαρακτήρας του έχε έρθει από κάποια άλλη εποχή, παρά από μία αποκάλυψη με ζόμπι. Ανέφερε, ότι πολλοί τηλεθεατές θα τον περάσουν για τρελάρα αλλά ο Khay Payton είπε ότι όλοι σε αυτόν τον κόσμο είναι τρελοί και για να επιβιώσεις κάτω από τους δικούς σου όρους θα πρέπει να κηρύσσεις την φιλοσοφία σου με πάθος για να μην την καταπνίξουν οι άλλοι τρελοί. 

Πραγματικά, οι απαντήσεις του ήταν πολύ εύστοχες αλλά ταυτόχρονα και συμβολικές, δείχνοντας ότι έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου του, κάτι που εμένα προσωπικά, ως fan των comics, με χαροποιεί! Εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε, πέρα από υπομονή για την έναρξη της 7ης σεζόν. Είναι, πάντως, λιγότερο από έναν μήνα μακριά κι ο Οκτώβρης δεν αργεί..

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.