Η Melissa McBride μιλάει για της ρομαντικές πιθανότητες της Carol στην 7η season αλλα και για το Kingdom.


Οι αφοσιωμένοι Fan της Carol ένοιωσαν μια ανακούφιση όταν την είδαν να ανακάμπτει από τις σωματικές πληγές της στο trailer της 7ης season. Τι γίνεται όμως με τις ψυχολογικές πληγές της? Το πιο λογικό είναι να συνεχίσει για ένα κομμάτι της 7ης season να έχει μια εσωτερική πάλη για το ποιά είναι και για το ποιά θέλει να είναι. Δεν αποτελεί μυστικό ότι ένα μεγάλο κομμάτι των Fan θέλουν να δουν την Carol σε ρομαντικές περιπέτειες με τον Daryl, και ένας χαρακτήρας σαν τον Daryl θα ήταν εξαιρετική βοήθεια για την Carol τώρα που περνάει μια τέτοια φάση. Οι επιλογές της στην 6η season ήταν έκπληξη για αρκετούς. Η ίδια ξεκίνησε ένα ερωτικό ειδύλλιο με τον Tobin και παρόλο που αυτό δεν ευχαρίστησε αρκετούς Fan οι περισσότεροι απλά το σεβάστηκαν βλέποντας την χαρούμενη. Ωστόσο όπως αποδείχτηκε αργότερα η Carol δεν χρειαζόταν έρωτες στην ζωή της, ενώ μπορούσε να έχει μια φυσιολογική ζωή για τα δεδομένα της αποκάλυψης κατάλαβε πως αυτό θα είναι πιο δύσκολο καθώς δεν ένοιωθε καλά με τον ευατο της. Θα δούμε την Carol να αναζητά το άλλο της μισό για ακόμα μια φορά? Πάμε να δούμε τι είπε η Melissa McBride σε συνέντευξη της :
 ''Αυτη είναι μια διαφορετική season. Σίγουρα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα το μυαλό της να καταλάβει που και πως θα σταθεί ως άνθρωπος σε αυτήν την γη.''  
Το παλιό κλασικό κόλπο πρέπει να δουλέψω τον εαυτό μου πρώτα! ''Καθως ο κόσμος του TWD μεγαλώνει εξακολουθεί να κλείνει παράλληλα με έναν πολύ παράξενο τρόπο. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πιστεύω πως πρώτα πρέπει να φτιάξει τα πράγματα στο μυαλό της πριν καταφέρει να φτιάξει οποιαδήποτε σχέση. Είναι απλά δύσκολο για εκείνη να κάνει κάνει μια σχέση φιλική ή ερωτική. Στο σημείο που αφήσαμε την Carol στην 6η season πιστεύει πως αν νοιάζεσαι για κάποιον πρέπει να σκοτώσεις για αυτόν και πάλι δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να το κάνει αυτό. Όταν ξαναδούμε την Carol θα έχει πολλά να επεξεργαστεί, στο 3ο επεισόδιο της 7ης
season θα συναντήσει τον King Ezekiel καθώς και την Shiva. '' 
Αυτά είπε η Melissa κάνοντας τους Fan να αναρωτιούνται αν η σχέση της με τον Tobin συνεχιστεί ή αν κάποια στιγμή κάνει κίνηση με τον Daryl. Ωστόσο κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί μέχρι τώρα στο Comic η Michonne αναπτύσσει ερωτική σχέση με τον Ezekiel και μιας που αυτή είναι με τον Rick κάποια θα πρέπει να αναπληρώσει αυτό το κενό, θα μπορούσε να ήταν η Carol μιας που θα είναι η πρώτη που θα γνωρίσει τον Ezekiel?
Πάμε να δούμε τι είπε η ίδια για τον Ezekiel και την Shiva. 


''Η Shiva ήταν υπέροχη για animatronic, φαντάζομαι πως ρύθμιζαν τις κινήσεις μέσω ραδιοφωνικής συχνότητας. Ήταν υπέροχο να την βλέπεις και φυσικά θα προσθέτουν αρκετά Cgi κομμάτια που θα την κάνουν ακόμα καλύτερη. Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα. 
Για τον Ezekiel είπε πως '' Ο Payton είναι πραγματικά αστείος τύπος. Ήταν απίθανο να τον βλέπεις να μεταμορφώνεται ως Ezekiel και ξαφνικά η προσωπικότητα του, η εμφάνιση του μεχρι και η φωνή του να αλλάζει. Είναι πραγματικά απίθανο να δουλεύεις μαζί του.'' Αυτά αποκάλυψε η McBride για την συνέχεια και μας φούντωσε ακόμα παραπάνω την αγωνία!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.