Η Melissa McBride μιλάει για την σχέση της Carol και του Morgan στην 7η season.


Η Carol και ο Morgan ξεκίνησαν με μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχετικα με την χρήση βίας στην αρχή της 6ης season. Ωστόσο και οι δυο κατέληξαν με εντελώς διαφορετική άποψη από την αρχική τους κοσμοθεωρία περί του θεάματος μέχρι το τέλος της προηγούμενης season. Για την Carol όλοι οι θάνατοι που είχε προκαλέσει ήταν τεράστιο βάρος, ένα βάρος που την έθεσε σε μια εύθραυστη συναισθηματική θέση που την έκανε να δείχνει πως είναι έτοιμη και πως θέλει να πεθάνει. 
 '' Θα συμφωνήσω πως για την Carol δεν θα είχε σημασία αν εκείνος ο Savior την σκότωνε εκείνη την στιγμή. Και αυτό δηλώνει την απελπισία της, την ατέλειωτη απελπισία όπου νοιώθει και αυτό θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί στην νέα season.'' Ειπε η McBride.Και ενώ η Carol ήταν έτοιμη να χάσει την ίδια της την ζωή για να μην σκοτώσει για τα άτομα που αγαπά, ο Morgan την έσωσε αφήνοντας την θεωρία του πως όλες οι ζωες ειναι πολύτιμες σκοτώνοντας όχι με μια αλλά με έξι σφαίρες τον Savior που απειλούσε την Carol. Όποτε σημαίνει αυτό πως η Carol και ο Morgan θα βρουν μια μέση λύση και θα συμβαδίζουν μαζί στο Kingdom? Η απάντηση είναι όχι απαραίτητα σύμφωνα με τα λεγόμενα της Melissa. 
 ''Υπάρχουν ακόμα φιλοσοφικές διάφορες'', τώρα που ο Morgan μπήκε στην θέση της και αναγκάστηκε να σκοτώσει κάποιον για να προστατέψει κάποιον άλλον, αυτό αυτομάτως βάζει μια τρύπα στην λογική του και τον δυσκολεύει να διατηρήσει την φιλοσοφία του από εδώ και πέρα. Θα είναι αυτό όμως αρκετό για να αλλάξει η σχέση τους? Θα πρέπει σίγουρα να περιμένουμε για να μάθουμε! Όπως η McBride είπε το ότι είδε τον Morgan να σκοτώνει κάποιον δεν σημαίνει πως αυτό θα αλλάξει άμεσα την άποψη της για το θέμα.
'' Επειδη ο Morgan έδρασε έτσι εκείνη την στιγμή δεν νομίζω πως αυτό θα αλλάξει την λογική της περί του θέματος. Το να σκοτώνεις σε αυτον τον κόσμο είναι αναπόφευκτο και το πως προσπαθεί να ξεφύγει κάτι που γνωρίζει πως είναι αναπόφευκτο θα είναι πρόβλημα. Είναι αναπόφευκτο και δεν μπορεί να ξεφύγει και τώρα αρχίζει να το καταλαβαίνει και ο Morgan αυτο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να αλλάξει το πως θέλει να φέρετε σε αυτον τον κόσμο... ή μήπως είναι?'' 
Με γρίφους μίλησε η Melissa McBride και λογικό είναι καθώς πόσα μπορούν να αποκαλύψουν και αυτοί? (αναφέρομαι στο Cast) Υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο εξάλλου πλέον δεν είναι και τόσο μακρυά!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.