Συνέντευξη της Melissa McBride για την πρεμιέρα της 7ης season.


Η Melissa McBride η δικιά μας Carol είχε μια διασκεδαστική συνέντευξη με το Entertainment Weekly όπου μοιράστηκε μερικές ενδιαφέρον ιστορίες και υποσχέθηκε πως η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω! (Τα έντονα γράμματα είναι τα λόγια του δημοσιογράφου και τα απλά της Melissa )

Πόσο συχνά τον τελευταίο καιρό σε ρώτησαν για το ποίον σκότωσε ο Negan? 
Ρωτούσαν αρκετά, και εγω απαντούσα ''Μπορώ να σου πω αλλά θέλεις πράγματι να ξέρεις? '' και συνήθως απαντούσαν, '' Θελω να ξέρω αλλά θέλω και να περιμένω. '' 

Είναι σαν ένα σπυρί θες να το ξυσεις αλλά ξέρεις πως δεν πρέπει.
Έτσι ακριβώς είναι και η μητέρα μου. Είναι τόσο αστεία. Μου είπε τις προάλλες πως θέλει να ξέρει ποιος πέθανε και στην συνέχεια με ρωτησε μήπως πέθανα εγώ, και εγω ήμουν σε φάση Μαμά δεν ήμουν καν στην σκηνή και η ίδια απάντησε αχ δεν ξερω πάντως κάποιος πέθανε! 

Υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις σχετικά με το Finale σε άλλους άρεσε και σε άλλους όχι. Σε πολλούς βλέπεις δεν άρεσε που έπρεπε να περιμένουν 6 μήνες. Είμαι σίγουρος πως το έχεις καταλάβει και εσύ. 
Ναι φυσικά το εχω δει. Αλλά ξέρεις είναι διασκεδαστικό. Είναι περίπλοκο γιατί σε κάποιους αρέσουν τα Cliffhangers και κάποιοι τα μισούν. Αλλά πραγματικά ελπίζω αυτοί που νοιώθουν άσχημα για το Cliffhanger να δουν την πρεμιέρα γιατί πραγματικά θα τους ανταμείψει. Η αναμονή άξιζε, ωχ θεέ μου η πρεμιέρα θα τριξει το σύμπαν!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.