Σεζόν 7 Episode 1 spoilersΣεζόν 7 Episode 1 spoilers 
«Το πρώτο θύμα της Lucille είναι ο Abraham . Κατα την επιλογή του απο τον Negan κανείς εκτός από Daryl δεν κινείται να αντιδρασει επειδή φοβούνται οτι κάποιος άλλος θα πεθάνει αν το κάνουν.

Ο Glenn θα πεθανει επειδή ο Daryl προσπαθεί να χτυπήσει κάποιους ανθρώπους μετά από τον θάνατο του Abraham .Δεν ήταν επειδή ο Negan ήταν τσαντισμένος.Ο Negan δεν τα παίρνει εύκολα, αλλά είναι ψυχοπαθής. Ο Negan σκοτώνει τον Glenn γιατί θέλει να δείξει στους κρατούμενους του πως κρατάει το λόγο του.

Αν θυμάστε, στο 6.16, είπε όταν ο Glenn όρμησε προς το μέρος του και την Maggie "Το πρώτο αδίκημα είναι δωρεάν. " Αλλά εγώ θα κλείσω αυτή την μαλακία εδω , χωρίς εξαιρέσεις." Φαίνεται να λεει ο Negan .Ο Daryl προσπάθησε να χτυπήσει τους ανθρώπους μου είναι το δεύτερο αδίκημα . Μετά το θάνατο του Abe, ο Negan αναγκάζει την Rosita να κοιτάξει την Lucille που ειναι καλυμμένη με αίμα του Abraham . Εκει ειναι που ο Daryl φρικάρει θυμώνει και προσπαθεί να χτυπήσει τους saviors . Δεν είναι προσωπικο η για την Ροζίτα. Ο Daryl θα αντιδρούσε το ίδιο αν ήταν η Michonne, η Maggie ή οποίος άλλος απο το γκρουπ . Michonne, Maggie και Σάσα δεν μπορούν να κάνουν και πολλά, εκτός απο να παρακολουθούν και να κλαίνε.


Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν υπάρχουν παραισθήσεις ή όνειρο, και σίγουρα όχι απο τον Rick όσο η σκηνή αυτη διαδραματίζεται . Η σκηνή όπου ο Rick ονειρεύεται συμβαίνει μεταξύ της σκηνής με την Maggie που στέκεται μόνη της (πριν πάρει τον δρόμο της για το Hilltop) και τη σκηνη που ο Rick παίρνει το τσεκούρι και μπαίνει στο βαν."Αυτή η σκηνή αναφέρεται σε ό, τι λέει ο Negan στον Rick: "Στοίχημα νόμιζες ότι όλοι Θα γεράσετε μαζί, γύρω από το τραπέζι κάθε Κυριακή .Όχι Δεν λειτουργεί έτσι Rick , Όχι πια... " Ο ίδιος λέει στην αρχή του επεισοδίου, αλλά και στο τέλος, ως μια φωνή. " Ο Rick έχει αναδρομές στο παρελθόν των ανθρώπων που ήταν εκεί μαζί του και αιχμαλωτίστηκαν από τον Negan, αλλά δεν ειναι παραισθήσεις. Σε μια σκηνή στο τέλος βλέπουμε ενα τραπέζι με όλους τους ανθρώπους από την ομάδα και ίσως κάποια άτομα από την Αλεξάνδρεια. Ο Glenn και ο Abe να κάθονται στην κορυφή του τραπεζιου με τον Glenn να κραταει ένα μωρό, κατά πάσα πιθανότητα ειναι το παιδί του και της Μάγκι.


Η σκηνή παίζει λίγο πριν η ομάδα πάρει τον δρόμο του γυρισμού . Η Maggie και η Σάσα πάνε στο Hilltop (για να μπορέσουν να φροντίσουν την Μάγκι  ) και το υπόλοιπο γκρουπ γυρνάει πίσω στην Αλεξάνδρεια. Κανείς δεν κατηγορεί τον Rick και δεν υπάρχουν φιλονικίες μέσα στην ομάδα Οικογένεια σε όλα. Όλοι οι άνθρωποι είναι απλά πάρα πολύ σοκαρισμένοι και τραυματισμένοι Κανείς δεν λέει πολλά, όταν ο Negan τους αφήνει, αν και η Μάγκι λέει στον Rick πως πρέπει να πάει στην Αλεξάνδρεια και να πάρει όλους τους ανθρώπους τους και να προετοιμαστούν για να πολεμήσουν τον Negan και τα τσιράκια του. Μετά από όλα αυτά ο Negan κάνει τον Rick να πονέσει όχι σωματικά αλλα ψυχικά .Σε 6 σεζόν δεν έχουμε δει τον Rick να εχει ηττηθεί τόσο πολυ ποτε ξανά . Όχι γιατί θα πρέπει να φοβάται για τον εαυτό του, αλλά για τον Carl. Ο Negan κάνει τον Rick να πάρει ένα τσεκούρι και να κόψει το αριστερό χέρι του Carl, οταν σχεδόν το είχε κάνει για να σώσει την υπόλοιπη ομάδα η Michonne προσπαθεί να σταματήσει τον Negan λέγοντας "Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό, καταλαβαίνουμε" και ο Negan απαντά "Ω, ναι, ξέρω ότι μπορείτε να καταλάβετε. Αλλά δεν είμαι σίγουρος πως ο Rick εδώ καταλαβαίνει. "

Ο Negan ξέρει ακριβώς ποια κουμπιά να πιέσει. Παίρνει τον Rick για μια βόλτα στο RV - να του πει πώς είναι τώρα τα πράγματα ετσι θα ειναι και ότι ο Rick είναι βασικά πλεον το σκύλι του . Ο Negan χρησιμοποιεί την αγαπη του Rick στην ομάδα εναντίον του. Ορίζει τον εαυτό του ως κορυφαίο σκυλί και σπάει τον Rick σε υποταγή, δίνοντας του την δυνατότητα επιλογής είτε να κόψει το χέρι του Carl ή θα σκοτώσει κάθε μέλος της ομάδας του. Ο απώτερος σκοπός του είναι: "Είσαι δικός μου. Θα δουλευεις για μένα ." και κάνοντας τον Rick να υποταχτεί σ 'αυτόν ο Negan παίρνει τον Daryl κρατούμενο , ώστε να μπορει να εχει επιρροή στον Rick και την ομάδα του. Αν ο Rick έστω σκεφτεί να κάνει τίποτα,ο Negan θα κόψει τον Daryl σε κομμάτια. Διαλέγει τον Daryl γιατί λέει: ". Μου αρέσει Εχει αρ...... Όχι σαν μερικές κότες που ξέρω.", Αναφερόμενος στον Rick φυσικά.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.