Η αρχή της 7ης Season από τα μάτια του Tom Payne (Jesus)
Όλοι γνωρίζουμε τον Jesus. Είναι από τους πιο αινιγματικούς χαρακτήρες που μας έχει προσφέρει η σειρά μέχρι τώρα. Είναι έξυπνος, δημιουργικός, ευκίνητος και πάνω από όλα έχει πολύ καλή αίσθηση  του humor. Σε αντίθεση όμως με τον Jesus ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει δεν μπορεί να βρει τίποτα χιουμοριστικό με την αρχή της 7ης Season της σειράς.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του είπε:
«Πιστεύω πως αυτοί που ευχήθηκαν να είχαν δει το θάνατο του αγαπημένου τους χαρακτήρα προτού τελειώσει η Season, έχω την εντύπωση πως μετά το πρώτο επεισόδιο θα είχαν ευχηθεί να μην είχαν κάνει ποτέ αυτή την ευχή. Διότι πρόκειται να είναι πολύ βίαιο και μεγάλη απογοήτευση για όλους.»Μετά από αυτά τα λόγια όλοι περιμένουμε πως η αρχή της 7ης Season θα φέρει το τέλος του κόσμου.
Αλλά μετά από αυτό ο Tom δεν μας αφήνει να ανησυχήσουμε με την ησυχία μας… 

Στην επόμενη δήλωση του αναφέρει:
«Η αρχή της 7ης Season θα είναι σκληρή, γραφική και τρομερή (με το κακό νόημα της λέξης). Όμως ταυτόχρονα πάνω σε αυτή βασίζεται όλη η νέα season, η οποία είναι μία νέα ιστορία, ουσιαστικά ξεκινά να ασχολείται και να χτίζει τον χαρακτήρα του Negan, έναν απαίσιο άνθρωπο»

 
 Ο Tom μας έδωσε μερικά στοιχεία για το πώς πρόκειται να είναι η αρχή της 7ης season όμως ταυτόχρονα δεν είναι κάτι που δεν είχαμε φανταστεί. Τώρα ξέρουμε με σιγουριά πως στις 24 Οκτωβρίου θα έρθει το τέλος του κόσμου. Ευχαριστούμε Tom!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.