80χρονη βρίζει τον Negan!!


Αν ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι οι φαν του Walking Dead είναι πολύ σοβαροί για την αγαπημένη τους τηλεοπτική εκπομπή, το έχει συνειδητοποιήσει τώρα. Και όλα αυτά χάρη σε μια απείθαρχη γυναίκα. Ο Μόργκαν σταμάτησε στο Entertainment Weekly Radio πρόσφατα και μας είπε για μια περίεργη συνάντηση που είχε μαζί με τον φίλο και συμπρωταγωνιστή Νόρμαν Ρίντους.
«Ήμουν με τον Norman," λέει ο Μόργκαν. «Περνάω πολύ χρόνο με τον Norman επειδή ζει στη Georgia. Ίσως να μην είναι ζωντανός στην πρεμιέρα μόνο και μόνο επειδή λέω ότι ήμουν με τον Norman, αλλά οδηγούσαμε μοτοσικλέτες όλη μέρα και ήμασταν στη μέση του πουθενά και σταμάτησε για να πάρει έναν καφέ. Έρχεται, λοιπόν, μια κυρία στο αυτοκίνητό μας, ίσως 80 ετών, και με πλησιάζει, με σπρώχνει και μου λέει «F- you!» και τότε ο Norman πέφτει από την καρέκλα του, γελώντας.

Απ' ότι φαίνεται η κυρία δεν είχε τελειώσει και μάλιστα δεν ήταν μόνη της. «Ήταν τρελό», συνεχίζει ο Μόργκαν, "Κι εκείνη είχε και τις κόρες της μαζί της. Στη συνέχεια, όμως η επόμενη ερώτησή της ήταν, "Πού μένεις;" κι εγώ ήμουν σε φάση, «Ναι, φυσικά και θα σας πω που ζω!»

Φυσικά, μπορεί ο Morgan να μην απολαμβάνει το γεγονός ότι είναι καταραμένος, συνειδητοποιεί επίσης ότι το γεγονός ότι η απεικόνισή του στο Walking Dead ως ενός μεγάλου κακού μπορεί να πάρει μια μεγάλη αντίδραση. «Είναι το είδος του πάθους, το οποίο είναι φοβερό,» λέει. «Θα δούμε τι θα συμβεί μετά το πρώτο επεισόδιο. Δεν είμαι πεπεισμένος ότι η ζωή μου θα είναι εντελώς φοβερή, όσον αφορά τη βάση των οπαδών, μετά το πρώτο επεισόδιο. Νομίζω ότι πρόκειται να πάρει ένα λεπτό για τους ανθρώπους να γνωρίσουν το χαρακτήρα και να τους αρέσει να τον μισούν, σε αντίθεση με το απλό μίσος."

Ακόμη και η δουλειά του στο Supernatural και στο Watchmen, η ένταση όλου αυτού του fanbase έχει πάρει λίγο καιρό για να το συνηθίσει ο ηθοποιός. "Έκανα το [Live with Kelly show], λέει. "Και είχαμε ανθρώπους που μας ακολουθούσαν κάτω από στο δρόμο, πάνω σε ποδήλατα, μέσα στη μέση του δρόμου. Θέλω να πω, ο Θεός να ευλογεί το Supernatural, αλλά κανείς άλλος δεν το είχε έκανε αυτό. Το Comic-Con ήταν μία εντελώς διαφορετική εμπειρία, που πηγαίνω τα τελευταία 10 χρόνια εξαιτίας οποιουδήποτε λόγου, από το Watchmen μέχρι το Supernatural, αλλά αυτό; Είναι ένα διαφορετικό πράγμα. Είναι μια διαφορετική ένταση."
Είναι μια ένταση που μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο τρομακτικη. "Αυτή είναι η πρώτη μου επιδρομή στο fandom του Walking Dead", λέει ο Μόργκαν. "Αλλά βλέπω πόσο διαφορετικά μερικοί από το cast αντιμετωπίζονται από τους οπαδούς. Έχω δει κάποια τρελά πράγματα. Εννοώ κάποιος να με ακολουθεί στο σπίτι από το τα γυρίσματα. Και ζω περίπου μια ώρα μακριά από εκεί. Έτσι με ακολούθησε σπίτι στη 1 το πρωί και στη συνέχεια προσπάθησε να δημοσιεύσει τη διεύθυνσή μου. Έλα τώρα..."

Παρακαλώ μην ακολουθήσετε τον Τζέφρι Ντιν Μόργκαν σπίτι από τα γυρίσματα. Ειδικά αν είστε 80 ετών με βρώμικο στόμα.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.