Ένας πιο Badass Travis έρχεται στην 3η season του FearTWD.


Ο Travis Manawa είχε ένα από τα πιο ενδιαφέρον ταξίδια στην 2η Season της σειράς ωστόσο πρέπει να περιμενουμε έναν νέο και πολύ πιο Badass Travis στην νέα season.
Το Fear The Walking Dead σόκαρε τους Fan στο διπλό Finale το οποίο άλλαξε μια και καλή την άποψη αρκετών Fan για την σειρα με την θετική έννοια! Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές ήταν αυτή του Travis όπου άλλαξε εντελώς τον τρόπο που βλέπει την ανθρωπότητα! Όταν συνειδητοποίησε πως ο γιος του είναι νεκρός από τον Brandon και τον Derek ανέλαβε δράση και τους ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. Όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο μονοπάτι δεν υπάρχει επιστροφή και σύμφωνα με τον Dave Erickson ο οποίος είναι ο Showrunner της σειράς ο Travis θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς η σειρά εξελίσσεται.
 ''Θα δούμε ένα πιο Badass version του Travis δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο και μετά να γυρίσεις πίσω στις ιδεολογίες που είχες. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν θα είναι προστατευτικός προς την Madison και την Alicia απλα θα το κάνει με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. ''
Ο Travis πάντα ήταν προστατευτικός προς την οικογένεια του αλλά τώρα θα μπορεί να κάνει κάποια πράγματα που δεν μπορούσε να αναγκάσει τον εαυτό του να κάνει μέχρι τώρα. Στην πρώτη season ηταν διστακτικός να σκοτώσει μέχρι και έναν infected, αλλά τώρα καταλαβαίνει πως για να επιβιώσεις μια τέτοια κατάσταση πρέπει να είσαι έτοιμος να σκοτώσει και νεκρούς αλλά και ζωντανούς. 

'' Θα είναι κάποιος που θα τραβάει πιο εύκολα την σκανδάλη και σίγουρα πιο επιθετικός '' 
 Η εξέλιξη του του Travis συνεχίζει να είναι μια ενδιαφέρον ιστορία στο Fear The Walking Dead και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει και στην 3η season η οποία ακόμα δεν έχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.