Θα γίνει ποτέ crossover του walking dead με το fear the walking dead?Τα crossovers είναι ένα συχνό φαινόμενο αυτή την εποχή. Το supergirl με το flash, το family guy με το simpsons. Θα ακολουθήσει το walking dead το παράδειγμά τους? Το Tv line έκατσε και συζήτησε με τον παραγωγό του fear the walking dead Dave Erickson για την πιθανότητα να συναντηθούν οι δύο κόσμοι.


"Όσο ενδιαφέρον και αν είναι το κόμικς το οποίο ο Scott Gimple γράφει, και τον τρόπο με τον οποίο το εξερευνεί δεν υπάρχει fear the walking dead σε αυτό το σύμπαν", είπε ο παραγωγός του fear, Dave Erickson. "Το fear the walking dead δεν ήρθε από το comics οπότε θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να συμβεί αυτό". Πέρα από αυτό το πρόβλημα ο Erickson πρόσθεσε: "από γεωγραφικής άποψης θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να φτάσουμε στην ανατολική ακτή. Συν ότι το walking dead έχει ολοκληρώσει 6 σεζόν και πάει την έβδομη επομένως δεν νομίζω πως θα καταφέρουμε ποτέ να τους φτάσουμε χρονολογικά".


Ο Robert Kirkman βέβαια έδωσε κάποια ελπίδα για ένα crossover στο μακρινό μέλλον. Απαντώντας σε μία ερώτηση  στο Amazing Hawaii Comic Con πάνελ ο Kirkman ανέφερε, "είμαστε ήδη στην έβδομη σεζόν ενώ αυτό στην δεύτερη οπότε κάτι τέτοιο θα ήταν τρελό. Όσο για το αν οι χαρακτήρες θα συναντήσουν ο ένας τον άλλον, είναι στο ίδιο σύμπαν οπότε είναι αρκετά πιθανό. Γεωγραφικά δεν είναι καθόλου κοντά άρα θα ήταν παρατραβηγμένο αν το γκρουπ α συναντούσε το γκρουπ β παρόλα αυτά μετά από πολλές πολλές πολλές σεζόν αυτό θα μπορούσε να συμβεί αν έβγαζε νόημα". Συνεπώς υπάρχει μία ελπίδα

Πείτε μας εσείς τι πιστεύετε για αυτό το crossover.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.