Ο Greg Nicotero για την πρεμιέραO Nicotero για το πιο συγκινητικό επεισόδιο

Ο Greg Nicotero, όπως πολλοί ξέρετε, είναι το "πολυμηχάνημα" του Walking Dead, καθώς αποτελεί διευθυντής παραγωγής, υπεύθυνος για το make-up και τη δημιουργία των ζόμπι αλλά και σκηνοθέτης βασικών επεισοδίων. Ο ίδιος ανέλαβε και την σκηνοθεσία της πρεμιέρας, για το οποίο επεισόδιο είπε ότι ήταν το πιο συγκινητικό επεισόδιο που σκηνοθέτησε ποτέ. Φυσικά, όλος ο κόσμος έχει καταλάβει ότι μετά από ένα τέτοιο cliffhanger, με το οποίο ο κόσμος δυσαρεστήθηκε και απογοητεύτηκε, πρέπει να ανταμειφθεί μ'ένα αξέχαστο επεισόδιο. Όπως είπε και ο JDM, μετά το πρώτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν δε θα θέλαμε να τελειώσει το cliffhanger. Η προώθηση της έναρξης του καινούριου κύκλου είναι πολύ έντονη, όπως και το επεισόδιο με το οποίο θα ανοίξει.

Ο Greg Nicotero σε συνέντευξη που έδωσε για χάρη του Entertainment Weekly και απάντησε σε κάποια ερωτήματα, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτει τίποτα αλλά να μας τσιτώνει ακόμα πιο πολύ, καθώς αυτές οι λίγες μέρες που έμειναν θα περάσουν πολύ βασανιστικά. Ας δούμε την πρώτη του δήλωση που αφορά το πως θα ξεπληρώσει τους τηλεθεατές με το 7x01 :

" Μπορώ να πω, λοιπόν, από τη θέση της καρέκλας του σκηνοθέτη, ότι  ήταν μακράν το πιο συγκινητικό επεισόδιο που σκηνοθέτησα ποτέ. Εκεί που αφήσαμε τους χαρακτήρες στο τέλος της 6ης σεζόν είναι πληγωμένοι. Ο κόσμος τους έγινε πραγματικά ολοένα και μικρότερος και τους παγίδευσε και τώρα είναι σε μια κατάσταση που ποτέ δεν βρίσκονταν πριν "και το ιππικό πέρα από τον λόφο δεν θα τους σώσει". Η Carol δεν πρόκειται να εμφανιστεί και να ανατινάξει την δεξαμενή με το προπάνιο έξω από το Terminus. Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο και είναι απλά ολέθριο. 

Έτσι, γνωρίζοντας αυτό και ευρισκόμενοι σ'αυτήν την κατάσταση, αυτοί οι ηθοποιοί που είναι πραγματικά καταπληκτικοί, έβαλαν τους εαυτούς τους σε βαθιές και σκοτεινές σκέψεις και ήταν έντονο. Ήταν άβολο και ωμό και το συναίσθημα ήταν πραγματικό! Και όταν έλεγα take 2, take 3 ή take 4 (εντολές σκηνοθέτη να συνεχιστεί μια ενιαία  συνεχόμενη σκηνή)  και έβλεπα αυτούς τους ανθρώπους να υποφέρουν απίστευτα και αυτή η εμπειρία ήταν δυσάρεστη, να βλέπεις αυτό που γινόταν. Αλλά, έτσι έπρεπε να γίνει για να προβάλλουν αυτό το συναίσθημα. Έτσι, ήταν πολύ έντονο.. "Ανέφερε, επίσης, ότι σ'αυτήν την νέα σεζόν η επανένωση των ηθοποιών ήταν τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη σεζόν λόγω αυτού που τους περίμενε, δηλαδή την Lucille. Σκοτεινό, ψυχρό και βαθύ είναι οι λέξεις που χρησιμοποιεί για να περιγράψει το συναίσθημα όλων και η ατμόσφαιρα που επικρατούσε ήταν δύσκολη. Σε προηγούμενους κύκλους υπήρχε κέφι και αφορμές πλάκας αλλά στο συγκεκριμένο κύκλο, η παρουσία του Jeffrey Dean Morgan θα φροντίσει να τους κόψει το γέλιο.

Τέλος, μίλησε και για την επίμαχη σκηνή της Lucille και είπε ότι θα υπάρχουν κι άλλα πλάνα λήψης πέρα από το POV (οπτική γωνία του θύματος), κάτι που διαπιστώσαμε και από το trailer. Δεν ήθελε να αποκαλύψει κάτι άλλο και είπε ότι θα προστεθούν κι άλλα στοιχεία στη σκηνή του εκατοστού τεύχους, όπου ο Negan, αφού σάπισε το κεφάλι του Glenn, έμεινε μόνο στο "Οk, παιδιά θα σας δω αργότερα για να έρθουμε να πάρουμε τα υπάρχοντά σας." Θα χει παραπάνω υλικό, σύμφωνα με τον Nicotero.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.