Ο Kirkman δίνει ελπίδες για crossover των δύο σειρών!


Στο panel του New York Comic Con ο Kirkman απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των Fan ωστόσο δυσκολεύτηκε στο να μην αποκαλύψει αρκετά για την συνέχεια των σειρών του. Ωστόσο ένα από τα σημαντικότερα θέματα που προέκυψαν ήταν από ερώτηση ενός fan και η απάντηση που έδωσε μας άναψε φωτιές! 
Η ομάδα μας μετά τον Negan θα αντιμετωπίσει τους whisperers οι οποίοι είναι μια ομάδα ανθρώπων που ταξιδεύουν ανάμεσα σε walkers φορώντας το δέρμα τους ως στολή, με λίγα λόγια έχουν πάει την κάλυψη σε άλλο lvl. Με αφορμή λοιπόν αυτήν την ιστορία των comic ένας Fan τον ρώτησε ποτέ του ήρθε η ιδέα ανθρώπων να φοράνε δέρμα νεκρών και να κυκλοφορούν ανάμεσα σε κοπάδια από walkers. Χωρίς πραγματικά να απαντάει ο Kirkman, στην συγκεκριμένη ερώτηση φάνηκε σαν να θέλει να κάνει μια σύνδεση ανάμεσα στους χαρακτήρες του Fear και τους Whisperers λέγοντας : 
 '' Πιστεύω πως είναι κατι που εξελίχθηκε με τα χρόνια.''  
Είπε ο Kirkman πριν πετάξει την βόμβα και πει : 
'' Ίσως αρχικά να κάλυπταν τον εαυτό τους με αίμα και να περπαταγαν στο ΜΕΞΙΚΟ και ξαφνικά να είπαν ααα ίσως αν φοράμε το δέρμα τους να είναι πιο αποτελεσματικό!'' 
Η αναφορά στο Μεξικό και στην κάλυψη με αίμα μας χτυπάει καμπανάκια για τον Nick που πιο πολύ κυκλοφορεί καλυμμένος με αίμα παρά ''καθαρος'' αλλά και στους άλλους χαρακτήρες του Fear που έχουν χρησιμοποιήσει αυτήν την τεχνική.Μην ξεχνάμε το κοπάδι από walkers που χρησιμοποιουσαν στην La Colonia για προστασία κάτι που και οι Whisperers κάνουν.  
Αργότερα στο Panel ένας άλλος Fan ρώτησε τον Kirkman ευθέως αν οι χαρακτήρες από το FearTWD θα γίνουν οι Whisperers και εκείνος χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο απάντησε : 
''Κανένα σχολιο''.  
Τέτοια κάνει ο Kirkman και δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε ωστόσο η παρέα του Fear θα έπρεπε να διανύσει πολλά γεωγραφικά χιλιόμετρα μέχρι να συναντήσει τον Rick και σύμφωνα με τον Dave Erickson Showrunner της σειράς αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια για Crossover!  Άβυσσος η ψυχή και το μυαλό του Kirkman!


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Προς το παρόν θεωρώ περισσότερο πιθανό να μιλάει ο Ευγένιος στον ασύρματο με τμήμα της ομάδας Μάντισον παρά το να είναι οι τελευταίοι οι Ψιθυριστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.