Οι ατάκες του Negan στην πρεμιέραΟι ατάκες του Negan στην πρεμιέρα

Όπως πολλοί ξέρετε ο χαρακτήρας του Negan στο comic έχει μία τάση να μιλάει ακατάπαυστα και να πετάει απίστευτες ατάκες, πέρα από την "πολύχρωμη γλώσσα" του, όπως θα έλεγαν οι Αμερικάνοι. Ο Negan, δηλαδή, βρίζει σα νταλικέρης με τη λέξη f*ck να βρίσκεται σε κάθε πρότασή του. Φυσικά, το AMC δεν μπορεί να προβεί σε τέτοιες κινήσεις αλλά ας δείξουμε ένα μάτι να πετάγεται έξω από τη θέση του ή το εσωτερικό ενός κεφαλιού. Λογική! Εμείς δεν έχουμε παράπονο, όμως, γιατί ακόμη και χωρίς την αγαπημένη του λέξη ο Negan άφησε ιστορία στο συγκεκριμένο επεισόδιο όχι μόνο για το διπλό φονικό που προκάλεσε αλλά και για τις κορυφαίες ατάκες που ξεστόμισε. Ξεχώρισα κάποιες απ' αυτές και τις σχολιάζω παρακάτω. Η σειρά, επίσης, βασίζεται χρονολογικά με το επεισόδιο όχι κατά βάση προτίμησης μου. 

1) That remind you of anybody you know? 


Μόλις έχεις σκοτώσει δύο από τους ανθρώπους που θεωρεί οικογένειά του, τον σέρνεις στο RV μπροστά σε όλους, παίζεις ψυχολογικά παιχνίδια μαζί του και του λες αυτό? O Negan, ενώ οδηγούσε το τροχόσπιτο έθεσε στον Rick τη συγκεκριμένη ερώτηση όταν πάτησε ένα ζόμπι! 

2) Dawn is breaking. It's a brand new day, Rick! 

3) Taking it like a champ!


Μετά το πρώτο χτύπημα που δέχτηκε το πρώτο θύμα του Negan, ο Abraham ακούστηκε αυτή η ατάκα από το στόμα του αρχηγού των saviors. Τουλάχιστον αναγνώρισε την παλικαριά και το τρόπο που στεκόταν απέναντί του, πριν δεχθεί τα πολλαπλά χτυπήματα από τη Lucille. 

4) Oh, my goodness! Look at my dirty girl! 

Αφού έχει διαλύσει το κεφάλι του Abe, λέει σε όλους να κοιτάξουν τη Lucille, ενώ πιέζει την Rosita να την αντικρίσει κατάματα, αφού κατάλαβε ότι παιζόταν κάτι ερωτικό μεταξύ αυτών των δύο. Το βρώμικο κορίτσι του έχει γεμίσει αίματα του Abraham, τα οποία τινάζει προς το πρόσωπο του Rick. 

5) Red..and hell, he was, is and will ever be red! 


Απ'τις αγαπημένες μου ατάκες του επεισοδίου. Ο..κοκκινοτρίχης μας, λοιπόν, Abraham, σύμφωνα με τον Negan ήταν, είναι και θα είναι για πάντα κόκκινος! Το black χιούμορ σε μια αποκάλυψη με ζόμπι είναι αυτό που έλειπε! 

6) Buddy you still in there? I just popped your skull so hard, your eyeball just popped out and IT IS GROSS AS SHIT! 


Ναι, ναι και πάλι ΝΑΙ ! Μια ατάκα που ειπώθηκε τόσο στο comic όσο και (πλέον) στη σειρά για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Ο Negan, λίγο αφού ρίξει δύο γεμάτες ροπαλιές (ξαναρίξτε μια ματιά στη δεύτερη ροπαλιά) λέει αυτήν την ατάκα στον Glenn. Φοβερή η στιγμή που ο Jeffrey Dean Morgan λέει το "gross as shit".

7) Lucille is thirsty! She is a vampire bat!


8) ..like i shitted in your scrambled eggs.

O Negan μιλάει στον Rick και του λέει ότι η βόλτα που έκαναν με το τροχόσπιτο ήταν για να καταλάβει κάποια πράγματα και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τον κοιτούσε. O Rick, όμως, δεν άλλαξε το βλέμμα του και ο Negan υποστηρίζει ότι ακόμα έχει το ίδιο ύφος σαν να έχεσε μες τα αυγά του! 

 9) ..and here is the grand-prize game. 

Λίγο πριν απαιτήσει από τον Rick να κόψει το χέρι του γιου του, Carl με την απειλή ότι θα σκοτώσει και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, ο Negan μεταμορφώνεται σε Σπύρο Παπαδόπουλο και ανακοινώνει την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Τι? Was the joke that bad?

10) ..as cold as a worlock's ballsack, just like he was hanging his ballsack above you.    

Έπος, απλά ΕΠΟΣ! Ο Negan παρομοιάζει τον πόνο που θα γευτεί ο Carl όταν του κοπεί το χέρι με αυτήν εδώ την πρόταση. 

11) SPEAK WHEN YOU'RE SPOKEN TO! 


Σιγά την ατάκα, θα μου πείτε! Ο τρόπος που την λέει όμως κάνει τη συγκεκριμένη ατάκα να κερδίζει μία θέση στη λίστα μου! Και εμείς pissing our pants...

12) They will get a spirit award for sure!

Τελειώνοντας με τις εκκρεμότητές του (ακόμα και το βλέμμα του Rick) ο Negan ισχυρίζεται ότι όλοι όσοι παρευρέθηκαν εκείνη την ώρα στο ξέφωτο του δάσους, έπαιξαν σημαντικό ρόλο και βοήθησαν για κάτι νέο που αναπτύσσεται: τον αυταρχισμό και την εκμετάλλευση του Negan και στην Alexandria πέρα από τις άλλες κοινότητες. Ευχαριστεί, επίσης και τους νεκρούς που πιστεύει πως θα βραβευθούν και θα ανταμειφθούν από τα πνεύματα και μέσα από τον Negan διακρίνουμε έναν John Winchester!

13) Hell's his name?

Tο ονοματάκι σου? Ο Negan ρωτά το δεξί χέρι του, Simon (ή Trevor για τους καμένους) το όνομα του Daryl, τον οποίο θα πάρει αιχμάλωτο στο Sanctuary τη βάση του. Ο τρόπος που λέει πάλι την συγκεκριμένη ατάκα ξεχωρίζει.

14) Welcome to a brand new beginning, you sorry shits!
Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΤΑΚΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ! JDM KILLED IT!

15) Ta ta!


BB! See you! Τσάγια! Ο Negan ανανεώνει το ραντεβού του με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες την επόμενη βδομάδα που θα τους επισκεφτεί για να παραλάβει την μισή τους προμήθεια και αποχαιρετάει με τον δικό του τρόπο.

Φυσικά, υπάρχουν ακόμα 6-7 ατάκες που ξεχωρίζουν αλλά αυτές ήταν οι καλύτερες για μένα! Ποια ήταν η αγαπημένη σας και γιατί? Γράψτε στα σχόλια!

Δημοσίευση σχολίου

  1. Όλες οι ατάκες και ειδικά ο Negan έπαιξε πάρα πολύ καλά είναι badass <3
    Ο καλύτερος villain.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.