The Well Spoilers (7x02)


Αυτό θα είναι ένα επεισόδιο που θα γνωρίσουμε το Kingdom ωστόσο η Carol και ο Morgan θα είναι τα μεγάλα αστέρια! 
Θα γνωρίσουμε νέους χαρακτήρες τον Ezekiel έναν από τους κατοίκους του Kingdom τον Benjamin φυσικά την Shiva καθώς και μερικούς ακόμα Saviors άλλους γνώριμους και άλλους όχι! 
Προφανώς το επεισόδιο θα είναι πολύ πιο χαλαρό και φωτεινό από την πρεμιέρα και είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε το σοκ. Θα δούμε να μεταφέρουν την τραυματισμένη Carol με ένα κάρο, στον δρόμο θα δεχτούν επίθεση από μερικούς walkers και η Carol θα πέσει και εκεί συμβαίνει κάτι παράξενο, η Carol φαντάζεται τους Walkers ως τους ανθρώπους που ήταν πριν την αποκάλυψη. Όταν τα άτομα του Kingdom σκοτώνουν τους Walkers η Carol τους βλέπει σαν να αλλάζουν από Walkers σε ανθρώπους καθώς πεθαίνουν. Αφού σηκώνεται τρέχει μακρυά κάνεις δεν την κυνηγάει και η ίδια  νοιώθει πως χάνει τα λογικά της, την περικυκλώνουν walkers αλλά οι ιππότες του Kingdom φτάνουν πάνω στην ώρα για να την σώσουν, η ίδια συνεχίζει να βλέπει τους Walkers ως ανθρώπους καθώς πεθαίνουν. Σταματούν σε ένα σπίτι στο οποίο η Carol θα πάει στο τέλος του επεισοδίου.

Την περιποιούνται αλλά δεν βλέπουμε πολλά από αυτό. Κατά την διαδρομή προς το Kingdom ένας από τους ιππότες λέει στον Morgan πως έχουν άτομα που θα της προσφέρουν ιατρική βοήθεια. 
Η Carol δεν γίνεται αμέσως καλά από τις σφαίρες που έχει δεχθεί, κοιμάται για 2-3 ημέρες και ο Morgan την προσέχει παρόλο που εκείνη δεν θέλει. Η ίδια αργότερα στο επεισόδιο θα κάνει αυτό που τόσο καιρό ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε άλλον, θα υποκριθεί την καλή αδύναμη νοικοκυρά στον Ezekiel αλλά εκείνος δεν θα φάει το δούλεμα και για πολύ. Το μυαλό της είναι πολύ μπερδεμένο και έτσι δεν είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις ποτέ υποκρίνεται και ποτέ προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτό που περνάει και ίδια δείχνει να φοβάται το ίδιο της το μυαλό καθώς βλέπει τους walkers ως ανθρώπους. Είναι σε αναπηρικό καροτσάκι ωστόσο τα σωματικά της τραύματα δεν δείχνουν ανησυχητικά. 
Ο Morgan την ξεναγεί είτε της αρέσει είτε όχι. Δείχνει ότι δεν συμπαθεί τον Morgan αλλά αυτό θα αλλάξει μέχρι το τέλος του επεισοδίου σίγουρα όχι σε ρομαντικό επίπεδο αλλά ως ένα άτομο που σέβεται. Το ίδιο ισχύει και για το Ezekiel που η Carol τον θεωρεί γελοίο.Το Kingdom θυμίζει αρκετά το Woodbury, μόνο που στο Kingdom οι άνθρωποι καλλιεργούν τα δικά τους χωράφια και εκτρέφουν τα δικά τους ζώα καθώς και τα γουρούνια που είδαμε στο βίντεο να τρώνε walkers. Δεν βλέπουμε ποιός τους υποδέχεται όταν φτάνουν στο Kingdom, αλλά η Carol γνωρίζει τον Ezekiel όταν ξυπνάει και από ότι καταλαβαίνουμε τον έχει γνωρίσει νωρίτερα και τον Morgan. Όταν ο Morgan της λέει πως αποκαλεί τον εαυτό του King Ezekiel η Carol πιστεύει πως είναι γελοίος. Ωστόσο μπροστά του το παίζει Cool και πως δεν την ενοχλεί καθόλου δεν μπορούμε να πούμε πως μιλάει και πολύ με τον Ezekiel. Ο Ezekiel είναι παράξενος και έχουμε και την πρώτη γνωριμία Carol-Shiva. Η Carol παριστάνει πως είναι σπουδαίος αλλά η ίδια πιστεύει πως είναι ηλίθιος.
 Έχουν μια μεγάλη συζήτηση ή για την ακρίβεια ο Ezekiel έχει έναν μεγάλο μονόλογο ώστε να κάνει την Carol να καταλάβει πως λειτουργεί το Kingdom η Carol είναι καλή ακροατής και απαντάει στον Ezekiel με πράγματα που θέλει να ακούσει χωρίς να τα εννοεί. Της εξηγεί πως μπορεί να μείνει ή να φύγει. Η Carol δεν ενθουσιάζεται για το Kingdom και τον Ezekiel αλλα όταν ο Βασιλιάς την ρωτάει την γνώμη της του απαντάει '' Είναι απίστευτα, εσύ είσαι απίστευτος, η Shiva είναι απίστευτη, εχω μείνει άφωνη, I don't know what the hell is going on in the most wonderful way! '' Καθαρή υποκρισία εκ μέρους της με αυτήν την αξιαγάπητη φάτσα που ξεγελάει τους πάντες! Η Carol είναι ξεκάθαρη με τον Morgan του λέει πως θεωρεί αυτό το μέρος γελοίο και πως θα φύγει και εκείνος δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να την σταματήσει και χαρακτηρίζει το Kingdom ως ένα τεράστιο τσίρκο! 

Ο Morgan θέλει να την προστατέψει.
Σε αυτό το επεισόδιο μαθαίνουμε κάτι πολύ σημαντικό το Kingdom είναι υπό τον ζυγό του Negan και είναι υποχρεωμένο να του δίνει προμήθειες και για αυτό τα γουρούνια τρώνε walkers ο Ezekiel τα εκτρέφει ειδικά για τον Negan! 
Οι Saviors θα επισκεφθούν το Kingdom για να πάρουν το μερίδιο τους αλλά η ανταλλαγή θα γίνει εκτός του Kingdom. Αφού παρουν τα γουρούνια τραμπουκιζουν και χτυπάνε μερικά άτομα του Kingdom που είναι εκεί για την ανταλλαγή. Η Carol δεν γνωρίζει τι έχουν κάνει οι Saviors στην ομάδα της και η ίδια δεν μιλάει για κανέναν από την ομάδα της στον Ezekiel. Όσο γίνεται η ανταλλαγή η Carol αποφασίζει να φύγει και να κλέψει μερικές προμήθειες αλλά ο Ezekiel την προλαβαίνει και τις λεει '' Don't bullshit the bullshiter '' σαν να της λέει όχι στην πουτ*** που**νιες. Η Carol όταν φτάνει στο φρικιαστικό σπίτι με τον Morgan του λέει πως είναι καλό που είναι εκεί όταν ο Morgan την ρωτάει πως και έτσι του απαντάει ''αλλά 10 λεπτα και ίσως αρχίσω να μετανιώνω όλες αυτές τις φορές που προσπάθησα να σε σκοτωσω'' και ο Morgan με αστείο τρόπο της απαντάει ''ισως είσαι το αγαπημένο μου άτομο που έχω βγάλει εκτός, σίγουρα ξεπερνάς δυο τρείς! ''
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.