Δίωρη ανακεφαλαίωση για το Walking Dead
Δίωρη ανακεφαλαίωση για τοWalking Dead

Αναμφίβολα, η πρεμιέρα της έβδομης σεζόν είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός του συγκεκριμένου φθινοπώρου που διανύουμε και όλοι μας περιμένουμε σαν τρελοί να δούμε το πρώτο επεισόδιο και ποιον θα σκοτώσει ο νέος εχθρός της ομάδας του Rick, o Negan. 

Μέχρι τότε, όμως, όπως είπαμε οι μέρες θα κυλήσουν αργά και βασανιστικά. Το AMC προχώρησε σε μία πολύ καλή κίνηση. Όχι, όχι δε θα προβάλλει την πρεμιέρα της σειράς πιο νωρίς αλλά σκέφτηκε όσους δεν έχουν δει όλα τα επεισόδια ή δεν την έχουν ξεκινήσει ακόμα ή όσους την έχουν ξεχάσει. Με λίγα λόγια, ανακοίνωσε ότι θα προβάλλει ένα ειδικό επεισόδιο, διάρκειας δύο ωρών, το οποίο θα αποτελέσει σαν μία ανασκόπηση των όλων όσων έχουμε δει μέχρι σήμερα, σε αυτές τις 6 σεζόν. Προφανώς, θα παρουσιάσει τα σημαντικότερα γεγονότα και θα δώσει κάποια περίληψη ή αναφορά ή περιγραφή σε κάποια γεγονότα που δε θα δείξει αλλά είναι σημαντικό να επισημανθούν για την κατανόηση. Ο τίτλος του συγκεκριμένου προγράμματος θα έχει τίτλο The Walking Dead : Journey So Far  και θα ανακεφαλαιώσει ολόκληρη την σειρά. Η δίωρη αυτή ανακεφαλαίωση θα περιέχει και συνεντεύξεις από το cast και του υπόλοιπου πληρώματος και θα προβληθεί στις 16 Οκτωβρίου, μια βδομάδα δηλαδή πριν την πρεμιέρα. 
" Μία προς μία σεζόν, από τη στιγμή που ο Rick ξυπνάει στο νοσοκομείο μέχρι τη στιγμή που ο Negan κατεβάζει το ρόπαλό του σ'ένα από τα κεφάλια του group, η ιστορία του Walking Dead θα ειπωθεί απ'αυτούς που την έχουν ζήσει. Το "Walking Dead : Journey So Far θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς που δεν έχουν δει ούτε ένα επεισόδιο της σειράς, να φτάσουν τους υπόλοιπους που την έχουν δει στο να μάθουν την πλοκή, τους χαρακτήρες, τις τοποθεσίες και μια μοναδική ερμηνεία της σειράς καθώς και να προσφέρει στους οπαδούς της που δεν έχουν χάσει στιγμή (από τη σειρά) καινούριες συνεντεύξεις των παραγωγών της σειράς και των αγαπημένων τους ηθοποιών ως ένα μέρος μιας συναρπαστικής και συνάμα εκπαιδευτικής ανανέωσης, η οποία θα τονώσει περισσότερο την όρεξή τους για τον νέο κύκλο."


Το Entertainment Weekly αποκάλυψε αυτήν την περίληψη για το special 2ωρο επεισόδιο-ανασκόπηση που θα προβάλλει το AMC. Επίσης, να μην παραλείψουμε ότι το Walking Dead θα βρίσκεται στο comic-con της Νέας Υόρκης από τις 6-9 Οκτωβρίου και θα σας ενημερώσουμε με την κάλυψη του συγκεκριμένου πάνελ και με εικόνες, συνεντεύξεις και άλλα.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.