Επιβεβαιώθηκαν 2 γυναικείες διανομές ρόλων ''κλειδί'' για το γκρουπ του Negan (SPOILER)


Επιβεβαιώθηκαν 2 γυναικείες διανομές ρόλων "κλειδί" για το γκρουπ του Negan  (SPOILER)Δύο ρόλοι "κλειδί" από το κόμικ του The Walking Dead πέρασαν από κάστινγκ για τη σειρά.Το ComicBook.com μας ενημερώνει πως οι ρόλοι της Laura και της Arat έχουν δωθεί στην Lindsley Register και την Elizabeth Ludlow αντίστοιχα.Και οι δύο αυτοί ρόλοι είναι μέλη-κλειδί για το γκρουπ του Negan,συγκρίσιμοι με αυτούς του Simon και του Dwight.Με βάση το κόμικ του Robert Kirkman, ο χαρακτήρας της Laura δεν θα έπρεπε να εμφανιστεί ακόμα. Ωστόσο η σειρά απολαμβάνει να παρεκλίνει από τις αυθεντικές πηγές της(κόμικ) σε μεγάλο βαθμό. Η Laura εμφανίζεται στο κομικ στο τεύχος#148.Η σειρά έχει φτάσει μέχρι τώρα στο τεύχος#108.


Ακολουθούν σπόιλερς από το κόμικ του The Walking Dead...Η Laura είναι ένα σημαντικό μέλος των Saviors όταν μας πρωτοπαρουσιάζεται στο κόμικ,όμως πλέον δεν ανήκει στον Negan.Ο Dwight είναι επικεφαλής,έχοντας συμμαχήσει με τον Rick και την Alexandria σε μια προσπάθεια να ανακατασκευάσουν τον κόσμο.Το ενδεχόμενο μιας πολύ στενής σχέσης μεταξύ του Dwight και της Laura έχει προκληθεί από το γεγονός ότι ο χαρακτήρας της φίλησε τον Dwight με σκοπό να του δώσει κίνητρο προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά κατά τη διάρκεια μιας zombie apocalypse είναι δύσκολο να αποτραβηχτείς από ένα ερωτικό κάλεσμα.


"Μπορώ με σιγουριά να πω πως η αγαπημένη μου φίλη Liz δεν θα υποδυθεί την Laura,αφού την Laura την παριστάνω εγώ" είπε η Register."Έρχεται τρελή σεζόν γιας σας παιδιά".Τη Laura την είδαμε για πρώτη φορά στο επεισόδιο 7Χ03-"The Cell" στην αρχή του επεισοδίου να παίζει ένα παιχνίδι με τον Dwight.


Η Arat θα είναι ένας χαρακτήρας-καθρέπτης της Tara(όπως βλέπεται και το όνομα Arat είναι το όνομα Tara διαβασμένο ανάποδα).Η αλλαγή ενός ονόματος δεν είναι ασυνήθιστο γεγονός κατά τη διαδικασία προσαρμογής.Το ίδιο έγινε και με το όνομα του "Jesus", ο οποίος στο κόμικ του Kirkman ονομάζεται Paul "Jesus" Monroe και στη σειρά άλλαξε και έγινε Paul "Jesus" Rovia ,για να μην μπερδευτεί κάποιος και θεωρήσει πως ο "Jesus" έχει κάποια συγγένεια με τους Deanna, Spencer και Reg.

Η Tara έκανε το ντεμπούτο της στο κόμικ στο τεύχος#104 και είναι διαφορετικός χαρακτήρας με την Tara της σειράς μας.Την Arat ίσως την δούμε στο γκρουπ του Negan στη σειρά στο επεισόδιο 7Χ04.


Εκτός από το ότι η Arat της σειράς ταυτίζεται με την Tara του κόμικ σε περισσότερα χαρακτηριστικά εκτός από τον αναγραμματισμό του ονόματος,θα είναι επίσης ένα απο τα κύρια μέλη των Saviors.Η παρουσίαση της γίνεται με την προσπάθεια της να αιχμαλωτίσει τον Paul "Jesus" Monroe. Παρακάτω στο κόμικ o χαρακτήρας της Tara είναι απρόθυμος να βοηθήσει τον Rick στον πόλεμο με τους Whisperers.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.