Δύο τεύχη τον Φεβρουάριο του 2017!Δύο τεύχη τον Φεβρουάριο του 2017!

Πριν λίγες μέρες μάθαμε ποιο θα είναι το εξώφυλλο για το πρώτο τεύχος μετά την ολοκλήρωση του πολέμου με τους Whisperers που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο. Τώρα μαθαίνουμε ότι πέρα από το τεύχος 163 θα κυκλοφορήσει τον ίδιο μήνα και το επόμενο τεύχος, το 164, του οποίου το εξώφυλλο αποκαλύφθηκε και αυτό και προβληματίζει. Ακόμη κι αν ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας με τις λιγότερες μέρες από τους υπόλοιπους έχει τη δικιά του χάρη. Δύο τεύχη!!! Tα δύο αυτά τεύχη λοιπόν θα κυκλοφορήσουν με απόσταση 15 ημερών το ένα από το άλλο, δηλαδή 1 και 15 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Το πρώτο τεύχος που θα κυκλοφορήσει την πρώτη του μηνός έχει τίτλο "Conquered" όπως είπαμε και βγήκε μία μικρή περιγραφή που αναφέρει ότι μετά τον πόλεμο με τους Whisperers θα χαθούν τα πάντα.


Στο εξώφυλλο του τεύχους 164 που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Φεβρουαρίου, βλέπουμε τον Carl, την Maggie και το παιδί της, τον Hershel να βρίσκονται κάπου ψηλά και να αγναντεύουν την Alexandria, η οποία έχει κατακλυστεί από ζόμπι ή Whisperers! Και πιο συγκεκριμένα η περιγραφή επισημαίνει: ένα σπίτι που έπεσε, η Maggie οδηγεί τους επιζώντες από το Hilltop στην Alexandria για να αντικρίσει την κοινότητα κατακλυσμένη από τους νεκρούς.Απίστευτο με λίγα λόγια! Το Hilltop λογικά θα καταστράφηκε ή θα έπεσε στα χέρια των Whisperers και έτσι η Maggie αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη κοινότητα για να γυρίσει μετά από πολύ καιρό στην Alexandria. (στη σειρά βλέπουμε ότι τώρα έφυγε από την Alexandria για το Hilltop) Maggie, Carl και μικρός Hershel ξέρουμε έτσι λοιπόν ότι θα επιβιώσουν τον πόλεμο με τους Whisperers αλλά η ιστορία που θα ακολουθήσει την μεταπολεμική περίοδο θα είναι έντονη και τρομακτική. Και όπως διάβασα και σ'ένα σχόλιο στο youtube αν η Alexandria γεμίσει με ζόμπι πάει να πει ότι ο Negan θα είναι ελεύθερος και φανταστείτε να πλησιάσει και να μιλήσει στη Maggie ενώ φτάνει στην Alexandria! Να τονίσω εδώ ότι δεν έχουν βρεθεί ποτέ οι δυο τους τετ α τετ μετά τη δολοφονία του Glenn από τον μεγαλόσωμο άντρα. 

Επίσημο άρθρο: Skybound
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.