7 Ιστορίες που πρέπει να περιμένουμε για την συνέχεια.


Μπορεί τα νεότερα επεισόδια της season να χαρακτηρίστηκαν βαρετά από πολλούς αλλά μόνο βαρετά δεν ήταν. Η σειρά μετά από ένα ηχηρό ξεκίνημα έπρεπε να ρίξει τους τόνους και φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο καθώς μας παρουσιάζει νέες κοινότητες και την ζωή των χαρακτήρων μας μετά από ένα τραγικό συμβάν ενώ παράλληλα χτίζει και ένα σορό ιστορίες για την συνέχεια της σειράς. Παρακάτω φτιάξαμε μια λίστα με πιθανές ιστορίες που θα δούμε να ξεδιπλώνονται στην συνέχεια αυτης της season αλλα και των επόμενων.
1. Ο Carl και ο Negan! 
 Η άρνηση του Carl να ζεί υπό του Negan φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Έντονα δείχνει πως δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις του πατέρα του ωστόσο το να αντεπιτεθεί ήταν κάτι το αδύνατο από την μια στιγμή στην άλλη. Η σειρά έπρεπε να δώσει χρόνο στους χαρακτήρες ( αλλά και εμάς ) να θρηνήσουν τους πεσόντες και να δουν πως θα συνεχίσουν την ζωή τους από εδώ και πέρα. Ο Carl αφού είδε την αντιμετώπιση του θέματος από την μεριά του πατέρα του αποφάσισε πως ο ίδιος πρέπει να αναλάβει δράση έτσι τώρα κατευθύνεται στο Senctuary με στόχο τον Negan. Αυτή η ιστορία έχει ως βάση το Comic και θα είναι επικό όχι μόνο από μεριάς δράσης αλλά και της παράξενης σχέσης που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στον Negan και τον Carl.

2. Rosita και Eugene 


Θεωρείς τον Eugene έναν από τους πιο άχρηστους χαρακτήρες στην σειρά? Σύντομα θα αλλάξεις γνώμη. Ο Eugene οχι μόνο θα αποδείξει την αξία του αλλά θα αποτελέσει και σπουδαία βοήθεια στον πόλεμο που έρχεται. Η Rosita του ζήτησε σφαίρες για το όπλο που κρύβει και αυτό δεν έγινε τυχαία καθώς ο Eugene χρειαζόταν κίνητρο για την παραγωγή σφαιρών και στην παρούσα φάση δεν θα το έπαιρνε από τον Rick που δηλώνει έτοιμος να παρατήσει τα όπλα για αρκετά χρόνια! Τέλος μια ερωτική σχέση ανάμεσα σε Eugene και Rosita όπως γίνεται και στο Comic δεν είναι κάτι το απίθανο σύμφωνα με δηλώσεις τις Christian Serratos.
  
3. Η ένωση των κοινοτήτων! 


 Η πρώτη ιδέα για συμμαχία ανάμεσα σε Hilltop και Alexandria έπεσε στο 4ο επεισόδιο της season από την Michonne. Κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει με τον Gregory αρχηγό του Hilltop ωστόσο με την αρχηγία του Hilltop να περνάει στην Maggie η πρώτη συμμαχία είναι πιο κοντά από ποτέ! Ας μην ξεχνάμε επίσης την Carol και τον Morgan στο Kingdom όπου έχουν πλήρη άγνοια για την τωρινή κατάσταση στην Alexandria αλλά και τον χαμό των αγαπημένων τους. Δεν μπορώ να φανταστώ την Carol να μην θέλει εκδίκηση για τον χαμό των φίλων της αλλά ούτε και τον Ezekiel εναν πανέξυπνο όπως είδαμε ηγέτη να μην αρπάξει την ευκαιρία και να συμμαχήσει με Hilltop και Alexandria!

4. Η υιοθεσία της Enid 

Άλλη μια παραλλαγή της σειράς και του Comic καθώς η Enid δεν υπάρχει στο Comic! Στην θέση της όμως έχουμε την Sophia η οποία είναι ζωντανή και πλέον αναγνωρίζει σαν μητέρα της την Maggie. Αφού η Carol πέθανε στο Comic η Maggie στάθηκε σαν μητέρα στην Sophia και από τότε την αποκαλεί μαμά. Με την Sophia νεκρή στην σειρά τον ρόλο καλύπτει η Enid και ως θετο παιδί της Maggie αλλά και ως ερωτικό ενδιαφέρον για τον Carl!

5. Maggie ενας νεος ηγέτης! 

 Η Maggie Rhee. Τι να πρώτο πούμε για την εξέλιξη της αγαπημένης μας ηρωίδας. Η Maggie αποδεικνύει πόσο δύναμη κρύβει ο κάθε άνθρωπος μέσα του και πως αναγεννιομαστε μέσα από τις στάχτες μας. Τα γεγονότα που έχει αντιμετωπίσει είναι πραγματικά απανωτά χτυπήματα που αντί να την γονατίσουν την βοηθούν στο να αναδυθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα της. Τα μάτια της δηλώνουν πόσο πονάει αλλά οι ανάγκες της για επιβίωση και δικαίωση την πεισμώνουν έτσι ώστε να φτάσει στο αποκορύφωμά της. Στο πλευρό της σύμμαχοι αόρατοι ο πατέρας της, η αδερφή της και ο άντρας της. Για εκείνους θα αντέξει και θα ηγηθεί όπως πρέπει και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους τιμήσει γιατί χάρη σε εκείνους η Maggie ειναι αυτή που είναι σήμερα!
Οι παρακάτω δύο ιστορίες αποτελούν πιθανα spoiler οποτε διαβάζετε με δικό σας ρίσκο.

6.Ο Θάνατος του Spencer. 


Θεώρησες την μικρή επανάσταση του Spencer ασήμαντη? Κανείς λάθος. Όταν ο Negan επιστρέφει στην Alexandria ο Spencer προσπαθεί να συμμαχήσει με τον Negan ενάντια στον Rick ζητώντας από τον Negan να σκοτώσει τον Rick και να παραδώσει την αρχηγία της Alexandria στον ίδιο. Τα πρώτα συμπτώματα δυσαρέσκειας φάνηκαν στο 4ο επεισόδιο και αυτή η ιστορία θα εξελιχθεί και η στιγμή θα είναι αγνή ευχαρίστηση για όλους μας!

7. Πιθανή θυσία της Sasha!

 Η Sasha είναι ακόμα ένας χαρακτήρας που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την σειρα ωστόσο η ιστορία της δείχνει να είναι άμεσα συνδεδεμένη με έναν χαρακτήρα του Comic που στην σειρά βρήκε άδοξο τέλος στην επίθεση των Wolves.Ο λόγος για την Holly όπου στο Comic είναι η αιτία χωρισμού Abraham και Rosita. Μετά τον θάνατο του Abraham η Holly τυφλωμενη από μίσος για τις πράξεις του Negan θυσιάζεται για να δώσει στην ομάδα μας πρόσβαση στο φρούριο του Negan. Η Sasha δείχνει να την έχει αντικαταστήσει στην σειρά και πολύ πιθανό να την δούμε να πεθαίνει με αυτόν το ηρωικό τρόπο προκειμένου να εκδικηθεί τον Negan για αυτά που της στέρησε, άλλωστε η εκδίκηση δείχνει να σιγοκαίει μέσα της και αυτό έγινε έντονα αντιληπτό από το 5ο επεισόδιο!
Αν κάποια επεισόδια σας φανούν πιο βαρετά ή πιο αργά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, για να υποθει σωστά μια ιστορία χρειάζεται σωστές βάσεις και οι βάσεις για υπέροχες ιστορίες έχουν μπει!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.