7.02 Ομοιότητες και Διάφορες από το Comic!


Το 2ο επεισόδιο της 7ης season επέτρεψε στους Fans να ηρεμήσουν λιγάκι με την εισαγωγή του Kingdom. Το επεισόδιο είχε πολλές ομοιότητες αλλά και αρκετές ευχάριστες διαφοροποιήσεις από το Comic. 
Πάμε να τα δούμε αναλυτικά :

 Η εισαγωγή του Kingdom! 

Στο Comic : αφού ετοιμάζονται για πόλεμο με τον Negan ο Jesus αποφασίζει να πει στον Rick για το Kingdom και τον Ezekiel. Ο Jesus πιστεύει πως οι δυνάμεις του Ezekiel θα είναι εξαιρετική βοήθεια στην μάχη απέναντι του Negan και έτσι ο Rick κανονίζει να συναντήσει τον βασιλιά!

 Στην Σειρά : Αφού η Carol προσπάθησε να φύγει από την ομάδα και ο Morgan την έσωσε, συνάντησαν μια ομάδα ανδρών από το Kingdom όπου πρόθυμα προσφέρθηκαν να βοηθήσουν την τραυματισμένη Carol. Να αναφέρουμε επίσης ότι η Carol και Morgan σε αυτό το σημείο του Comic είναι νεκροί ευτηχως η σειρά μας έχει διαφοροποιηθεί αρκετά!

 Η εμφάνιση του Ezekiel... (και του Dwight?? )

 Και στην σειρά αλλά και στον Comic γνωρίζουμε τον Ezekiel και την Shiva μέσα από μια ακρόαση αλλά οι ομοιότητες σταματούν εδω καθώς οι συνθήκες ήταν εντελώς διαφορετικές! 
 Στο Comic : Ο Ezekiel βγάζει έναν παρόμοιο λόγο καθώς τον βλέπουμε για πρώτη φορά.
 Ώσπου...

 Ώσπου ο Dwight εμφανίζεται για να ομολογήσει με την σειρά του πως δουλεύει ως ''μυστικός πράκτορας '' ενάντια του Negan και πως θέλει να βοηθήσει τον Rick στον πόλεμο που έρχεται!

 Στην σειρά : Ο Morgan έχει δεχτεί την βασιλική συμπεριφορά του Ezekiel αλλα πρέπει να γίνει και η γνωριμία με την Carol ώστε να επιτρέψει η μεγαλειότητα Του την διαμονή της στο βασίλειο. Η Carol φάνηκε να χλευάζει το όλο σκηνικό με την επική της ατάκα :

 Ο Jerry Δεν υπάρχει στο Comic. 

Ίσως σας φανεί παράξενο αλλά ο υπέροχος φύλακας/δεξί χέρι του Ezekiel δεν υπάρχει στο Comic!

 Ο Richard Ομως υπαρχει !


 Η ιστορία με τα γουρούνια δεν έγινε ποτέ στο Comic!

 Οι Saviors στο Comic δεν τρώνε μολυσμένο κρέας μια πολύ ενδιαφέρον προσθήκη εκ μέρους της σειράς!

 Ούτε και η ιστορία του Ben υπάρχει στο Comic.

 Ένας από τους χαρακτήρες που εμφανίστηκαν στο 2ο επεισόδιο της 7ης season ο Ben δεν υπάρχει στο Comic, ωστόσο στην σειρά έδειξε να έρχεται κοντά με τον Morgan και η ιστορία του θα μας απασχολήσει λογικά και στο μέλλον!

 Η Carol παίρνει την θέση της Michonne!

 Ο διάλογος στο τέλος του επεισοδίου με την Carol και τον Ezekiel ήταν ένα από τα ωραιότερα σημεία του επεισοδίου, στο Comic ωστόσο ο Ezekiel ρίχνει την μάσκα του βασιλεία στην Michonne που αργότερα αναπτύσσουν ερωτική σχέση, αν και νωρίς υποθέτουμε πως κάτι τέτοιο στην σειρά θα μπορούσε να γίνει με την Carol!
 

Bonus: Τίποτα απο αυτά δεν έγινε στο Comic Και αυτές ήταν οι ομοιότητες και οι διάφορες του 2ου επεισοδίου και όπως διαπιστώνουμε η σειρά μας για ακόμα μια φορά παίρνει το αρχικό υλικό και το πάει ένα βήμα παραπάνω!

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.