7.03 Ομοιότητες και Διάφορες από το Comic!


Πριν την προβολή του 4ου επεισοδίου που προβλέπετε επικό (Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τι θα γίνει στο επεισόδιο ) πάμε να δούμε τις διάφορες αλλά και τις ομοιότητες του 3ου επεισοδίου με την αρχική πηγή έμπνευσης δηλαδή το Comic!

Το Sanctuary

 Αν και αυτό το επεισόδιο είχε αρκετές διάφορες με το Comic το Sanctuary, δηλαδή η βάση του Negan, ήταν παρόμοιο με το Comic. Πρόκειται για ένα πρώην εργοστάσιο με αλυσοδεμένους Walkers.
ΣΤΟ COMIC 
 ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

 Ο DARYL

ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ 
 Μετά την πρεμιέρα της Season ο Negan πήρε τον Daryl για κρατούμενο του. Ακόμα και ο Negan κατάλαβε το ταλέντο και την δύναμη που έχει ο Daryl και ελπίζει να γίνει ένας από τους άντρες του διαλέγοντας τον ''Easy Street'' ωστόσο αυτό δεν γίνετε καθώς ο Daryl δεν σπάει τόσο εύκολα!
 ΣΤΟ COMIC
 Στο Comic o Daryl δεν υπάρχει όπως έχουμε πει αρκετές φορές.

 Η παράξενη ''φιλία'' του Dwight και του Negan.

 Ο φίλος που πάει με την γυναίκα σου δεν είναι φίλος! Ο φίλος που παντρεύεται την γυναίκα σου και σε κάνει να ζεις μαζί τους αλλά και να αναγκάζεσαι να είσαι υπόχρεος που δεν σε σκότωσε καταλήγει να είναι ο καλύτερος σου φίλος??? ( Περίπλοκο σωστά? )

 Ο αυτοκινητόδρομος 


Παρόλο που αυτές οι σκηνές ήταν κατευθείαν μέσα από το Comic κατάφεραν να το διαφοροποιησουν αρκετά.
ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ 
 Ο Dwight ψάχνει να βρει τον Gordon έναν Savior ο οποίος διάλεξε να φύγει από την ζωή παρά να γυρίσει πίσω στον Negan. O Dwight καλείτε να πάρει μια κρίσιμη απόφαση για τον χαρακτήρα του και να σκοτώσει τον φίλο του!
 ΣΤΟ COMIC 
 Ο Gordon δεν υπάρχει και ο Dwight δεν μπαίνει ποτέ σε αυτό το δίλημμα. Στο Comic ο Jesus έχει εγκλωβιστεί από μερικούς Saviors αλλά ο πάντα σε εγρήγορση Ιησούς καταφέρνει να ξεφύγει.

 Και αυτές ήταν οι διάφορες αλλά και οι ομοιότητες του 3ου επεισοδίου της 7ης season με το Comic!

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.