Νέα άφιξη στην 8η σεζόν του The Walking Dead

Όλοι περιμέναμε τη seazon 7 πως και πως και για να δούμε ποιον τελικά ροπάλιασε ο Negan.Ο ερχομός του έφερε τα πάνω-κάτω τόσο στον Ρικ και το team του όσο και στους φαν.Μέσα λοιπόν σε όλο αυτόν το χαμό και το κλάμα(ακόμα να το ξεπεράσουμε είναι η αλήθεια..!) η Amc ανακοίνωσε και την 8η seazon όπως όλοι άλλωστε περιμέναμε!Μαζί με τη σεζόν όμως έρχεται και μια καινούργια ηθοποιός!

O λόγος για την Maria Bello.Η ίδια σε προσφατη συνέντευξή της δηλώνει την λατρεία της για το The Walking Dead:'Είμαι κολλημένη με τη σειρά.Έχω ένα φίλο στη παραγωγή στον οποίο είπα να μου γράψει ένα ρόλο,για την επόμενη σεζόν'.

Η ηθοποιός συνέχισε, λέγοντας:'Δεν με πειράζει να παίξω ακόμα και το ζόμπι,για ένα μόνο επεισόδιο αρκεί να παίξω όμως,τη σειρά την αγαπάω και για αυτη θα έπαιζα ότι και αν μου έβαζαν(τόση αγάπη ούτε εμείς πια..!)


Εάν δε ξέρετε για τη Μaria,θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έγινε γνωστή κυρίως για τη δουλεία της στο ER. Έπαιξε τη Dr. Anna Del Amico για το συγκεκριμένο δράμα το 1997-1998 πριν να παίξει στο Touch με τον Kiefer Sutherland.Πιο πρόσφατα,η Bello επαίξε και στη σειρά του Amazon το Goliath. Γνωστή για την λατρεία της στα μελοδράματα,η ίδια είναι πρόθυμη να αποδείξει το ταλέντο της και στο αγαπημενό The Walking Dead.

Προφανώς, κανείς δε ξέρει ποιος θα είναι ο ρόλος της στη σειρά ή κατα πόσο θα εμφανίζεται αν τελικά παίξει.Πάντως το μόνο σίγουρό είναι ότι οι φαν δεν περιμένουν να τη δούν σαν ζόμπι,αλλα σαν major character.Μένει να δούμε αν τελικά τα..κονε της στην AMC της δώσουν το πολυπόθητο ρόλο που η ίδια θέλει..!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.