Η Christian Serratos αποκαλύπτει τι θα μπορούσε να πει η Rosita στον Abraham.

Η Christian Serratos αποκαλύπτει τι θα μπορούσε να πει η Rosita στον Abraham.Λίγο πριν ο Negan του ανοίξει το κεφάλι στα δύο(με τη βοήθεια της Lucille βέβαια),ο Abraham πραγματοποίησε έναν από τους πιο ψυχρούς χωρισμούς στην ιστορία.


Αφού συνειδητοποίησε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα(Sasha),ο Abraham μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε από το σπίτι που έμενε μαζί με τη Rosita στην Alexandria.Όταν η Rosita κατάλαβε το σκοπό του,ο Abraham της είπε "Νόμιζα πως ήσουν η τελευταία γυναίκα στη γη",πριν προσθέσει "Έκανα λάθος".


Ήταν ένα από τα πιο υποτιμητικά σχόλια που θα μπορούσε να ακούσει μια γυναίκα.


Μόλις μερικές μέρες αργότερα,ωστόσο,η Rosita θα αναγκαζόταν να δει τον Abraham να πεθαίνει μπροστά στα μάτια της καθώς ο Negan έδινε το ένα χτύπημα μετά το άλλο στο κρανίο του Abraham χρησιμοποιώντας το καλυμένο με σύρμα ρόπαλό του,γνωστό σε όλους μας ως Lucille.


Μιλώντας με την Christian Serratos,το ComicBook.com ήθελε να μάθει τι θα έλεγε η Rosita στον Abraham αν θα μπορούσε να έχει ακόμη μια συζήτηση μαζί του.Αποδυκνείεται ότι δεν είναι πια θυμωμένη μαζί του.


Και ενώ χρειάστηκε λίγη σκέψη για να απαντήσει σε μια τόσο σημαντική και δύσκολη ερώτηση,η Serratos έστειλε ένα ικανοποιητικά εγκάρδιο μήνυμα.


"Θα μπορούσε να είναι ένα "Ευχαριστώ"" είπε η Serratos."Πλέον δεν μπορεί να γίνει τίποτα.Δεν είναι ο τύπος της σχέσης που θα μπορούσε να σωθεί.Ήταν αυτό που ήταν και τελείωσε όταν έπρεπε να τελειώσει.Έμαθαν πολλά ο ένας από τον άλλον,οπότε πιστεύω πως θα ήταν κάτι παρόμοιο με το "Ευχαριστώ"."


Παρόλο που η Rosita είχε αποδεχτεί πως η σχέση τους είχε τελειώσει,ο θάνατος του Abraham την επηρρέασε και θα συνεχίσει να την επηρρεάζει όσο περνάνε τα επεισόδια.

"Γι'αυτό θα είναι και πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κάποιος τα επόμενα επεισόδια,καθώς φαίνεται πως ο θάνατος του Abraham έχει αποτυπωθεί στη Rosita",είπε η Serratos."Θα την κάνει εσωστρεφή;Θα την κάνει πιο μαχητική;Θα την κάνει απρόσεκτη;Θα την κάνει πιο ανόητη;Θα την κάνει πιο σοφή;",πρόσθεσε.

Η Rosita θα παίξει σημαντικό ρόλο στο επεισόδιο 7Χ04-"Service".

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.