Η Christian Serratos μιλάει για την πιθανότητα να δούμε την Rosita και τον Eugene ζευγάρι.
Η Christian Serratos μιλάει για την πιθανότητα να δούμε την Rosita και τον Eugene ζευγάρι.


Βλέποντας τα επεισόδια της σειράς έχουμε καταλάβει πως πολλές ιστορίες του κόμικ έχουν μεταφερθεί σε αυτή και πρόκειται να δούμε κι άλλες.Πολλοί fans λοιπόν περιμένουν πολέμους,θανάτους,έντονους διαλόγους και σίγουρα μερικές νέες σχέσεις.Μια σχέση από αυτές είναι και αυτή μεταξύ του Eugene και της Rosita.

Κατά καιρούς η σειρά τείνει να αποκλείνει από το κόμικ,ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ερωτική σχέση του Rick και της Michonne,η οποία έχει πάρει τη θέση της Andrea που στην σειρά είνα δυστυχώς νεκρή αλλά στα κόμικ είναι το άλλο μισό του Rick.

Στο κόμικ λοιπόν η ιστορία αγάπης μεταξύ του Eugene και της Rosita γεννιέται λίγο μετά το θάνατο του Abraham και είναι κεντρικό μέρος της ανάπτυξης των δύο χαρακτήρων.Το αν θα δούμε αυτή την ερωτική σχέση και στη σειρά είναι άγνωστο για τους fans,οπότε η ComicBook.com ρώτησε την γυναίκα που σίγουρα ξέρει να μας πει.

Η Christian Serratos που υποδύεται την Rosita λέει πως το να δούμε τους δύο χαρακτήρες ερωτευμένους και στη σειρά είναι πολύ πιθανό.Ωστόσο,προειδοποιεί πως δεν γνωρίζει ακόμη τι θα γίνει.

"Με τους υπόλοιπους ηθοποιούς συζητάμε για το τι πρόκειται να μεταφερθεί από το κόμικ στη σειρά,είμαστε κι εμείς σαν τους fan της σειράς που περιμένουν να δουν τι θα συμβεί και πως η ιστορία θα προχωρήσει", είπε η Serratos."Όταν λέμε πως δεν έχουμε καμία πληροφορία,δε λέμε ψέματα.Δεν έχουμε ιδέα για το τι πρόκειται να πραγματοποιηθεί.Πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα γίνει από επεισόδιο σε επεισόδιο.Περιμένουμε υπομονετικά όπως όλοι.",πρόσθεσε.

Μετά την προειδοποίηση της,η Serratos μίλησε για την πιθανή ιστορία αγάπης."Νομίζω ότι θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον.Πιστεύω επίσης ότι θα ήταν ενδιαφέρον και αν αυτό δεν συμβεί.Ο Scott Gimple έχει βρει έναν πραγματικά καταπληκτικό τρόπο να μένει πολύ πιστός στο κομικ σε ορισμένα γενονότα,αλλά πράλληλα είναι και πολύ ενδιαφέρον το ότι παρεκλείνει σε άλλα.Και νομίζω ότι αυτό είναι που κρατάει τους fans γοητευμένους,ότι πραγματικά δεν ξέρουν τι ακολουθεί,ακόμα και όταν νομίζουν ότι ξέρουν.",είπε η ηθοποιός.

Φυσικά,η Rosita είχε μερικά εμπόδια στο δρόμο της πριν αποδεχτεί τα συναισθήματά της για τον Eugene στο κόμικ.Ο Eugene δεν ήταν μόνο ο καλύτερος φίλος του νεκρού πρώην αγοριού της,αλλά είχε επίσης ένα πρόβλημα και με την εξωτερική του εμφάνιση.

"Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα πρέπει να συμπεριληφθεί στη σειρά.",είπε η Serratos."Θεωρώ ότι αν υπήρχε ένα ειδύλλιο μεταξύ των Eugene και Rosita,θα είχε πολύ φυσική έκβαση,επειδή στη σειρά έχουν ήδη ένα σιωπηρό δέσιμο.Σίγουρα πιστεύω πως δεν θα ήταν παράξενο αυτοί οι δύο να καταλήξουν μαζί.Νομίζω ότι θα είναι πολύ ιδιαίτερο αν θα γίνει.",πρόσθεσε.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.