Ο συνθέτης του easy street δηλώνει ενθουσιασμένος με την χρήση του τραγουδιού του στην σειρά!
Μετά το χαρούμενο και σχετικά ήσυχο δευτερο επεισόδιο της σειράς,ήρθε και το τρίτο (The Cell) για να ψυχοπλακώσει τους φαν του Daryl(και μένα μαζι..!) και να μας δείξει άλλη μια φορά για το τι είναι ικανός να κάνει ο Negan!

Μαζί με τον Dwight(δεύτερος πιο μισητός χαρακτήρας μετα τον Negan πλεον..!) άρχισαν να βασανίζουν αρκετα τον Daryl ώστε να τον κάνουν να 'σπάσει' και τελικα να πάει με το μέρος τους. Εκτός λοιπόν απο τα σάντουιτς με σκυλοτροφή(ιου..!), τον ξυλοδαρμό αφού τον έπιασαν να προσπαθει να ξεφύγει και φυσικά το μπουζούρμιασμα μέσα σε ένα κατασκοτεινο κελι,τον αναγκάζουν να ακούει και ένα συγκεκριμένο τραγούδι.Αυτό δεν είναι ενα οποιοδήποτε τραγούδι μιλάει για τον εύκολο δρόμο  ή αλλιώς την εύκολη επιλογή που ο Negan θέλει τον Daryl να διαλέξει.  Ο Daryl αναγκάστηκε να ακούει αυτο το τραγούδι ξανα και ξανα. Όπως φυσικά παρατηρήσατε είναι ενα όμορφο και αισιόδοξο song και μιλάει για τη ζωή που ο Daryl που δεν έχει τη δεδομένη στιγμή. Κάθε φορά που ακούγεται τότε ο Dwight δίνει στον Daryl ένα σάντουιτς προσπαθώντας έτσι να τον τρελάνει και να τον φτάσει στα όρια της απελπισίας.Να σημειωθεί οτι αυτή η τακτική την εφαρμόζουν κάθε μέρα.

Ενώ λοπόν το επεισόδιο ήταν σκοτεινό και μελαγχολικό, μόνο αυτό το τραγούδι ήταν τοσο διασκεδαστικό και αμέριμνο και φυσικά μονο αυτό θα μπορούσε να έχει πραγματικά ένα τέτοιο συγκλονιστικό αντίκτυπο για τον αγαπημένο μας χαρακτήρα.Σε συνέντευξή του ο συνθέτης του κομματιού αποκάλυψε ότι είναι ενθουσιασμένος σχετικά με τη χρήση του τραγουδιού του στο The Walking Dead ενώ πρόσθεσε ότι είναι έξοχο ένα τόσο χαρούμενο τραγούδι να χρησιμοποιηθεί για ένα τόσο κακό σκοπό,που είναι φυσικά να ψυχοπλακώσει περισσότερο τον Daryl:"Στην αρχή δεν κατάλαβα γιατί μια σειρά σαν το The Walking Dead να χρησιμοποιησει ένα τέτοιο τραγούδι αλλά μετά κατάλαβα..για να βασανίσει κάποιον φυσικά(αστειάκι Bianco?..not cool).Νομίζω ότι το χρησιμοποίησαν υπέροχα και το ταίριαξαν επίσης ωραία με τις σκηνές που τον βασανίζουν".είπε τελειώνοντας.

Ακούστε απο δω το song του Bianco το οποίο σημάδεψε τόσο τον Darylουκο μας όσο και μας:
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.