Ο Gregory του The Walking Dead:Υπάρχει ένας νέος δειλός.Το The Walking Dead είχε κάποιους δειλούς προηγουμένως.Ο καινούργιος του δειλός είναι ο ξεχωριστός-Gregory από την κοινότητα του Hilltop.
Ο Gregory από την κοινότητα του Hilltop μας παρουσιάστηκε ως ο αρχηγός.Είπε στον Rick και στην ομάδα να πληθούν πριν εκείνος τους διασκεδάσει σε μια σύσκεψη.Στεκόταν με τα χέρια του στους γλουτούς,σαν να ήταν στους συντελεστές του Green Acres και κοιτούσε στην μετα-αποκαλυπτική του φυτεία.Με εξέπληξε που δεν χτύπησε ελαφρά τις τιράντες του.

Ο Gregory εμφανίστηκε αρχικά ως αντιπαθής.Όπως μάλλον γνωρίζετε για μένα,αγαπώ να κοιταζω τις συμπεριφορές των χαρακτήρων στο The Walking Dead.Θέλω να το αντιλαμβάνομαι ακόμα και αν δεν μου αρέσει κάποιος χαρακτήρας.Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται σαν να υπερασπίζομαι ή να συγχωρώ,αλλά θέλω να προσπαθώ να βλέπω από που έρχεται και να το κοιτάξω.Μου αρέσει επίσης να αναρωτιέμαι γι’αυτό.Συχνά έχω περισσότερες ερωτήσεις απ’ότι απαντήσεις.

Ο Xander Berkeley είπε κάτι στο Talking Dead που πραγματικά πρόσθεσε μια έξτρα ‘στρώση’ κατανόησης και περιέργειας στην σκέψη μου σχετικά με τους δειλούς.Σκέφτηκα σχετικά μ’αυτό και έγραψα για τους 3 αγαπημένους μου δειλούς -την Denise,τον Eugene και τον Father Gabriel.

Κάτι που όλοι έχουν κοινό είναι πως όλοι είναι κάπως εσωστρεφείς και παρεξηγημένοι.Όλοι φοβούνται το να μην είναι γενναίοι και να μην μπορούν να βοηθήσουν με τον τρόπο που εκείνοι επιθυμούν.Ο καθένας από αυτούς έχει ή είχε μια αυτοπεποίθηση που εμφανίζεται με διαφορετικούς τρόπους.

Η αυτοπεποίθηση του Eugene φαίνεται με τον γελοίο τρόπο καυχησιάς και υπεράσπισης του εαυτού του.Η αυτοπεποίθηση του Father Gabriel φαίνεται με το άβολο χιούμορ του και τις προσπάθειες του για να βοηθήσει.Η αυτοπεποίθηση της Denise εμφανίστηκε όταν μελέτησε και όταν ανάγκασε τον εαυτό της με τις κρίσεις πανικού να βοηθήσει ακόμα κι’αν την φόβιζε.Είχε ψυχική αυτοπεποίθηση,αλλά το σώμα της την πρόδωσε.

Όλοι από τους 3 δειλούς μας μέχρι τώρα ήταν αμήχανοι.Ο Gregory εμφανίστηκε και δεν είναι αμήχανος.Σχετικά με το αν είναι εσωστρεφείς,η κριτική επιτροπή δεν έχει αποφασίσει ακόμα-η εσωστρέφεια είναι ένας παρεξηγημένος όρος.Δεν γνωρίζουμε αν ο Gregory ωθείται στην αλληλεπίδραση ή αν ο κόσμος τον αδειάζει.Η μαντεψιά μου είναι πως είναι εσωστρεφής με αυτήν την έννοια.Δεν νομίζω πως ο κόσμος τον κινητοποιεί.

Ο Xander Berkeley μίλησε για το ότι ο Gregory είναι απορροφημένος στον εαυτό του.Αυτο με ενθουσίασε.Πιστεύω πως αυτό είναι ακριβές.Αναρωτήθηκα αν η δειλία του έχει επιδεινωθεί από την εσωτερική του προσοχή ή αν η αυτοπεποίθηση του είναι ένα αποτέλεσμα της δειλία του.
Πιστεύω πως το δεύτερο ισχύει στην περίπτωση της Denise,του Father Gabriel και του Eugene.Ίσως αυτό είναι που τους κάνει περισσότερο αγαπητούς και συγχωρητούς. Νοιάζονται πραγματικά για τον υπόλοιπο κόσμο,αλλά ο φόβος τους,τους αναγκάζει να παίρνουν αποφάσεις και να μένουν ίδιοι.Αποφάσεις που παρουσιάζονται εσωστρεφείς και εγωκεντρικές.Αλλά φοβούνται.

Ο Gregory μπορεί να ήταν εσωστρεφής ακόμα και αν δεν υπήρχε κάτι να φοβηθεί.Μπορεί να μην έμαθε ποτέ το όνομα της Maggie ακόμα κι’αν ο Negan δεν ήταν απειλή.Και δεν ξέρω αν οι άλλοι 3 δειλοί θα έθεταν σκόπιμα σε κίνδυνο κάποιον.Μπορεί να κρύφτηκαν και να προκάλεσαν θάνατο,αλλά δεν ξέρω αν θα άνοιγαν την πόρτα της ντουλάπας και θα προσκαλούσαν τον θάνατο μέσα.
Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε μέχρι που θα φτάσει ο Gregory όσο τα πράγματα προχωράνε στην σεζόν.Πρέπει να το παραδεχτώ.Όσο και να απογοητεύομαι με τον George,εννοώ τον Greg,ένιωσα άσχημα γι’αυτόν που έπρεπε να γονατίσει για τον Simon. Παρόλ’αυτά,θα ένιωθα λιγότερα άσχημα γι’αυτόν  που έπρεπε να γονατίσει στον Simon με την Maggie και την Sasha νεκρές.Σ’ευχαριστούμε Jesus!


Πηγή( fansided.com)
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

  1. Το ειπε αλλωστε η Maggie...οι δειλοι ειναι και οι πιο επικινδυνοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.