Ο Κhary Payton περιγράφει τη συνάντηση Ezekiel-Negan

Το The Walking Dead μας παρουσίασε μια σημαντική αλλαγή του ρυθμού στo δεύτερο επεισόδιο της έβδομης σεζόν του. Η σειρά παρουσιάζει την απεικόνιση του Khary Payton ως Ezekiel στον κόσμο, φέρνοντας παράλληλα στο κοινό μια πολύ πιο φωτεινή κοινότητα από ποτέ,το Kingdom.

Ωστόσο, αυτή η κοινότητα είναι κάτω από την ίδια κατάσταση καταπίεσης όπως και η Αλεξάνδρεια. Το Kingdom λογοδοτεί στον Negan και την παρέα του. Με λίγες περισσότερες πληροφορίες που μας παρέχονται σε αυτή τη πρώτη γνωριμία με το Kingdom,θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν ο Negan κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του στον Ezekiel με τον ίδιο τρόπο που έκανε στον Rick και την ομάδα του.

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε ο Payton :

"Πραγματικά,αυτό δεν το χουμε συζητήσει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Payton.


Ο ίδιος, ωστόσο, παραδέχεται ότι Negan και Ezekiel, είναι Showmen.
"Νομίζω ότι και οι δύο βγάζουν μόνοι τους τα χρήματα τους.Είναι πολύ διαφορετικοί σαν show,αλλά και οι δυο τους βρίσκονται στο Brodway,κάνοντας το κοινό τους να θέλει να τους δει".

Κάπου στην πορεία,ο Ezekiel με τον Negan πρέπει να έχουν διασχίσει διάφορα μονοπάτια.Ο άντρας που σπάει κρανία επειδή του αρέσει θα πρέπει να πέρασε πολλά για να διαπράξει μια τέτοια πράξη μπροστά σε μια τίγρη,το οποίο κάνει τον Payton να χει τη δική του θεωρία:
"Έχω τη δική μου θεωρία», δήλωσε ο Payton."Νιώθω σαν ο Negan να έφερε ένα ρόπαλο,εγώ έφερα μια τίγρη και κάπως έτσι συνενοηθήκαμε»."Δεν ξέρω αν εχω χάσει απαραίτητα ανθρώπους απο τον Negan.Το όλο θέμα του Βασιλείου,σε αυτή την διαφορετική πραγματικότητα που ο Ezekiel έχει δημιουργήσει,είναι να κρατήσει τους εχθρούς του μακρυά.Τους έχω να αισθάνονται έτσι,ότι ξέρεις τι, δεν είμαι ακριβώς σίγουρος τι να κάνω με αυτόν τον τύπο.Ακόμα και οι saviors που ήρθαμε σε επαφή στο επεισόδιο θα μπορούσατε να πείτε ότι ήταν σαν αυτόν».«Ξέρεις τι, ας προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε όσο πιο πολιτισμένα γίνεται,ακόμα και αν έχουμε αυτό τον ηλίθιο από εμάς που προσπαθεί να δημιούρησει φασαρίες ».
«Μπορείτε να δείτε πως ήταν αυτός ο τύπος όμως μας φέρεται καλά.Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα μαζί του αν και δεν είμαστε αρκετά σίγουροι για το τι είναι διατεθημένοι να κάνουν γι 'αυτόν, οπότε ας μην κάνουμε τρελά πράγματα.Ας προσπαθήσουμε να είμαστε πολιτισμένοι,αντί να μας τραβάνε έξω με όπλα ή ρόπαλα."δηλώνει χαρακτηριστικά ο Payton.

Όσο για το αν θα δούμε τη Shiva να αναγκάσει τον Νegan να κλάψει(ναι καλά..!) όπως πολλοί φαν ελπίζουν,ο Payton λέει ότι ο Ezekiel προτιμά να έχει αυτός την τιμή που θα το κάνει αυτό.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου σχετικά με την απεικόνιση του Ezekiel,o Payton έχει μια ευχάριστη έκπληξη:
«Ήταν αρκετά καλή»,δήλωσε ο Payton."Δεν ξέρω τι ακριβώς περίμενα.Αν δηλαδή ήμουν έτοιμος να αντιδράσω για κάτι ,αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι όλοι είναι πολύ ικανοποιημένοι με αυτό, έτσι αισθάνομαι πολύ καλά τώρα.''
"Ίσως τα μάτια μου να είναι λίγο θολά επειδή ο Frank μου αγοράζει ποτά,αλλά εκτός από αυτό, όλοι φαίνονται ευχαριστημένοι με τον Ezekiel και αυτό με κάνει να νιώθω φανταστικά, γιατί είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας και ένιωσα την ευθύνη απέναντι στα κόμικς,στον Kirkman,σε όλους που παίζουν στη σειρά, αλλά πιο πολύ για τα παιδία που ήταν στις οντισιόν για τον ρόλο"τονίζει..!

«Είναι σαν να θέλω να με βλέπουν και να ταυτίζονται.Εντάξει, ξέρετε τι; Αυτός ο τύπος έκανε καλή δουλειά. Νιώθω καλά γι 'αυτό,γιατι σαν χαρακτήρας είναι πολύ μεγάλος και μάλιστα ο ίδιος δεν θα εμφανίζεται τόσο συχνά. Θέλω όλοι να είναι χαρούμενοι γι 'αυτό."είπε τελειώνοντας τη συνέντευξη ο Khary.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.