Ο Jeffrey Dean Morgan υποψήφιος για τα Critics' Choice Awards όμως όχι για το λόγο που νομίζετε
Ο Jeffrey με το ρόλο του ως Negan έχει προσφέρει πολλά στο Show πέρα από έναν πολύ ενδιαφέρον ανταγωνιστή για τους πρωταγωνιστές.  Η ενέργεια του έχει εκτοξεύσει την αποδοτικότητα όλων των χαρακτήρων στη σειρά, η ιστορία του είναι κάτι που ακόμα και τώρα συζητιέται από τους fans του comic και σε γενικές γραμμές η διαβολικότητα  του έχει ανατινάξει τους θαυμαστές του The Walking Dead.

Σίγουρα όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατά χωρίς την αψεγάδιαστη ηθοποιία του Jeffrey. Κάτι που έχει γίνει αντιληπτό από τους κριτικούς των τηλεοπτικών σειρών, αφού ο Jeffrεy είναι υποψήφιος για τα Critics' Choice Award. Δεν μας κάνει καθόλου έκπληξη αυτή η υποψηφιότητα, αυτό που μας κάνει έκπληξη είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέχτηκε.  


Ο Jeffrεy από ότι φαίνεται είναι υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου “προσκεκλημένου” σε τηλεοπτική σειρά. Καλά διαβάσατε, “προσκεκλημένου”! Αυτό οφείλεται λόγω της δεκάλεπτης εμφάνισης του στον 6ο κύκλο της σειράς στο τελευταίο επεισόδιο. Εφόσον ο Negan εμφανίστηκε για πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα και το επεισόδιο τελείωσε με αυτό το συναρπαστικό cliffhanger, θεωρήθηκε από τους κριτές ως προσκεκλημένος στο show και όχι πρωταγωνιστής.
Σίγουρα ο Jeffrey αξίζει μεγαλύτερα και σημαντικότερα  βραβεία από αυτό, που χωρίς αμφιβολία θα αποκτήσει, αφού τα αξίζει. Αυτό όμως θα είναι το πρώτο βραβείο που πρόκειται να πάρει ως Negan και σίγουρα δεν είναι το τελευταίο.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.